Стань власником діаманту від «НІКО-Україна»!

10:30 25.03.2010
Стань власником діаманту від «НІКО-Україна»!

Компанія «НІКО-Україна», офіційний дилер Mitsubishi Motors у Києві та Київській області, із радістю повідомляє про проведення безпрецедентної акції «5 Діамантів». Не пропустіть: саме для Вас ми приготували приємні сюрпризи та коштовні подарунки!

В рамках Програми лояльності дилерського центру «НІКО-Україна» ми із радістю повідомляємо Вам про проведення акції «5 Діамантів», в рамках якої відбудеться розіграш п’яти витончених ювелірних прикрас із діамантами серед Клієнтів, які придбали будь-яку модель Mitsubishi в період з 1 березня по 12 травня 2010 року.

Крім того, прагнучи максимально задовольнити індивідуальні потреби кожного Клієнту, компанія «НІКО-Україна» приготувала розіграш спеціальних призів для шанувальників бренду Mitsubishi Motors:

Прийняти участь в акції надзвичайно легко шляхом реєстрації та заповнення анкети акції в дилерському центрі «НІКО-Україна» за адресою: м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 4.

Завдяки спеціальним умовам програми лояльності «5 Діамантів», компанія «НІКО-Україна» створює максимально комфортні умови для довгострокової співпраці із Вами з можливістю отримувати задоволення від процесу купівлі та обслуговування Вашого авто.

Кожен власник автомобіля Mitsubishi може скористатись можливістю стати учасником програми лояльності «5 Діамантів» та отримати наступні переваги:

Також нагадуємо, що в офіційному дилерському центрі «НІКО-Україна» триває кредитна програма з найвигіднішими умовами – від 0% річних!

Слідкуйте за новинами! Урочистий розіграш акції «5 Діамантів» відбудеться 15 травня 2010 року на території дилерського центру «НІКО-Україна» за адресою: м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 4.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015