Мінімальні кредитні відсотки для підприємців від Renault Finance

12:26 21.01.2010
Мінімальні кредитні відсотки для підприємців від Renault Finance

Всім давно відомо, що кредитні програми на автомобілі Renault завоювали свою довіру серед українців та вже протягом кількох років залишаються найпопулярнішими в нашій країні. Компанія Renault Finance, продовжуючи роботу в найкращих традиціях, розробила нові вигідні умови кредитування юридичних та фізичних осіб - підприємців.

В Рівному, в автосалоні «Славекс-Авто», окрім кредитів для населення, доступні нульові кредити і для підприємців. Так, легкові автомобілі Renault Logan, Logan MCV, Sandero, Symbol, Kangoo, Megane, Scenic, Сlio3, Koleos, Laguna можна придбати під 0% річних, строком до 2 років.

1 внесок/строк

1 рік

2 роки

3 роки

30%

6,9 %

10,9 %

17,9 %

50%

0,0 %

0,0 %

14,9 %

Кредити на комерційні автомобілі: Renault Кangoo (вантажний), Renault Master, Renault Trafic, видаються строком до 3-х років під 24% в гривнях, але є можливість оформити його і в доларах США під 11%. При чому авансовий внесок становитиме лише 30% від вартості авто.

За словами фінансового експерта Renault Finance, Ірини Остапчук компанії «Славекс-Авто», основними перевагами таких кредитів є те, що:

Детальна інформація про кредитування: http://www.slaveks-auto.com/design/seawave/rf.pdf  

Кредитна пропозиція на комерційні та легкові автомобілі Renault розроблена завдяки тісній співпраці компанії Renault Finance та ПАТ «ІНДЕКС-БАНК». Кредити надаються регіональними підрозділами банку в залежності від розташування бізнесу клієнта.

Отримати консультацію по програмі та оформити кредит можна у досвідчених кредитних консультантів в дилерському центрі Renault ,

Звертайтесь за адресою:
ТзОВ «Славекс-Авто», м. Рівне, вул. Пухова, 85
тел.(0362) 69-05-12 , +380933123256
www.slaveks-auto.com


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015