В Лексус Сіті Плаза привітали першого в Україні власника офіційного повного гібриду Lexus

10:56 08.10.2009
В Лексус Сіті Плаза привітали першого в Україні власника офіційного повного гібриду Lexus

7 жовтня на дорогах міста Києва з’явився перший в Україні повний гібрид Lexus Rx450h. Офіційно презентований лише кілька днів раніше, вже від сьогодні він буде радувати власника своєю елегантністю і водночас потужністю.

З 7 жовтня обранець RX450h не лише став власником неперевершеного авто, а й надав можливість Києву та Україні підтримати світові тенденції, які вже кілька років переважають в Європі. Можливість водити авто й тим самим дбати про екологію вже давно стало світовим трендом, до якого приєднались такі зірки як Сандра Балок, Камерон Діаз, Леонардо Ді Капріо, Джуд Лоу, Пірс Броснан, Гари Олдмен, Еван Макгрегор і сама Британська королева Єлизавета II.

«Ми замовили RX450h ще до офіційної презентації, а 3 жовтня я мала можливість провести тест-драйв. І повірте, я переконалась в своєму виборі. Безшумність, м'який рух, комфорт. Та й економія топлива має важливе значення в наш час. Це авто мені дуже сподобалось», відзначає Ірина Владимирська, власниця першого в Україні RX450h.

Забезпечити всі умови, для того, щоб клієнти мали можливість в повній мірі насолоджуватися водінням свого авто – пріоритетна задача кожного фахівця Лексус Сіті Плаза.

«RX450h – унікальне авто для України і має цілу низку переваг, особливо під час руху в заторах, що в Києві є дуже поширеним явищем. Більш того, не зважаючи на потужний бензиновий двигун і інноваційність авто, він дуже комфортний та «слухняний» у керуванні. Це те, що бажає отримати кожний власник авто», відзначає Павло Геращенко, консультант Лексус Сіті Плаза.

Lexus RX450h з гібридним приводом є відображенням розкоші та інновацій. Популярний в Європі як найбільш екологічний, він заворожує своїм футуристичним дизайном. Ексклюзивно випробувати перший повний гібрид Lexus можна в Лексус Сіті Плаза за адресою вул. Мечникова 2а, бізнес-центр Парус.

Поспішайте стати одним із перших власників офіційного повного гібриду Lexus RX450h. Кількість авто обмежена.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015