Новости за 30.12.2023

ТОП-події в світовому автопромі за 2023 рікТОП-події в світовому автопромі за 2023 рік
Надзвичайно складний в усіх сенсах 2023 рік добігає фінішу. Немало цікавих подій відбулося, їх не можна ранжирувати за значимістю чи хронологією, адже деякі мають тривалий в часі характер.
Мальовані фігурки дітей зупинили «дорожні війни» в ЯпоніїМальовані фігурки дітей зупинили «дорожні війни» в Японії
Стрімкий розвиток економіки сприяв появі на дорогах країни безлічі водіїв-початківців, які постійно ставали учасниками ДТП. Пік смертельних аварій припав на 1970-ті роки.
Джеймс Мей готує нове шоу з Джеремі Кларксоном і Річардом ГаммондомДжеймс Мей готує нове шоу з Джеремі Кларксоном і Річардом Гаммондом
У бесіді з BBC Radio 4 Джеймс Мей підтвердив, що ведучі «технічно стали безробітними», оскільки два запланованих до релізу епізоди The Grand Tour давно відзняті й чекають на свій дебют.
Турецькі автобуси можуть захопити половину українського ринкуТурецькі автобуси можуть захопити половину українського ринку
Ринок нових автобусів в Україні (крім мікроавтобусів) у 2023 році зріс на 62%, або на 360 одиниць, порівняно з 2022 роком - до 940 одиниць.
Кинуту американську вантажівку завели через 30 роківКинуту американську вантажівку завели через 30 років
Сьогодні на безмежних американських просторах можна зустріти чимало магістральних тягачів, що відслужили своє. Незважаючи на поважний вік кілька десятків років і пробіг у сотні тисяч миль такі машини ще можна реанімувати.
На старій фермі виявили рідкісні LamborghiniНа старій фермі виявили рідкісні Lamborghini
Lamborghini Espada - рідкісне чотиримісне купе, випущене накладом у 1217 екземплярів. Автомобіль оснащений 4,0-літровим 350-сильним V12.
На Тернопільщині відкрили для руху транспорту шляхопровід на дорозі Р-41На Тернопільщині відкрили для руху транспорту шляхопровід на дорозі Р-41
На Тернопільщині біля села Великий Глибочок на дорозі Р-41 відновили другий за довжиною шляхопровід в області.
Tesla Model Y помітили під час буксирування 16-метрового напівпричепаTesla Model Y помітили під час буксирування 16-метрового напівпричепа
Яким чином Tesla Model Y, здатний буксирувати 1588 кг, тягнув 16-метровий напівпричіп масою понад 4,5 тонн, залишається загадкою, як і причини, такого «атракціону».
Вінтажна американська вантажівка завелася після 70 років простою на вулиціВінтажна американська вантажівка завелася після 70 років простою на вулиці
Вантажний International C-30 простояв просто неба з 1952 року. Проте його двигун вдалося завести після нескладного ремонту.
Статистика за грудень: пальне вроздріб здешевшало на 3 грн/лСтатистика за грудень: пальне вроздріб здешевшало на 3 грн/л
За місяць (1-29 грудня) середня ціна у країні на бензин марки А-95 зменшилась на 2,84 грн/л і становить 51,48 грн/л, бензин А-95+ здешевшав на 2,98 грн/л - до 54,59 грн/л, а літр дизельного пального втратив 2,72 грн/л і тепер коштує в середньому 51,50 грн
Ентузіаст створив перший у світі Ford Mustang GT з повним приводомЕнтузіаст створив перший у світі Ford Mustang GT з повним приводом
Автомобільний ентузіаст та інженер-механік за професією Тім Роман із Міннесоти (США) доопрацював Ford S550 Mustang GT 2017 року випуску, оснастивши його системою повного приводу.
Рідкісний позашляховик Plymouth Trail Duster завівся та поїхав після 16 років простоюРідкісний позашляховик Plymouth Trail Duster завівся та поїхав після 16 років простою
Plymouth Trail Duster не виїжджав на дороги з 2007 року. Позашляховик покритий іржею, але завівся та навіть зміг продемонструвати свої позашляхові здібності.
Як економлять власники Rolls Royce, купуючи «дешеві» деталі від BMWЯк економлять власники Rolls Royce, купуючи «дешеві» деталі від BMW
Добре відомо, що автовиробники для оптимізації витрат на розробку та виробництво використовують численні спільні компоненти. В залежності від бренду машини такі деталі можуть в ціні розрізнятися у десять і більше разів.
З вантажівки з причепом зробили унікальну автомайстерню для ЗСУЗ вантажівки з причепом зробили унікальну автомайстерню для ЗСУ
Сьогодні наші захисники на передовій гостро потребують мобільних майстерень для ремонту автомобілів, гусеничної техніки, а також різних артилерійських систем.
Виявлено розкішне 48-річне авто зі США в новому станіВиявлено розкішне 48-річне авто зі США в новому стані
Рідкісний кабріолет Oldsmobile 88 1975 року зберігався в гаражі і практично не експлуатувався. Розкішний автомобіль тепер має вигляд як новий.
У нового кросовера Hyundai Kona виявили проблемуУ нового кросовера Hyundai Kona виявили проблему
У кросовері Hyundai Kona 2024 модельного року, який нещодавно надійшов у продаж, виявили проблему під час краш-тестів. Тепер машини відкликають у покупців для усунення несправності.
Знайдений Audi R8 завели після 5-річного простоюЗнайдений Audi R8 завели після 5-річного простою
Власник Audi R8 Spyder 2010 року випуску кинув купе на 5 років без нагляду та належного догляду. Авто стояло припаркованим на вулиці, з частково відчиненим вікном, що звичайно позначилося на його стані.
Заради переглядів в Instagram блогер розбив битою свій LamborghiniЗаради переглядів в Instagram блогер розбив битою свій Lamborghini
Власник Lamborghini Urus заліз на капот авто і розбив скло битою. Свої дії він записав на відео, яке виклав у соцмережах.
ЗСУ отримали інженерну машину японської армії «Мороока»ЗСУ отримали інженерну машину японської армії «Мороока»
В партії позашляховиків, яку днями посольство Японії передало Україні, помічено доволі рідкісну для європейської зони інженерну машину Morooka PC-065B армійського виконання.
Представлено оригінальне подовжене шасі ScaniaПредставлено оригінальне подовжене шасі Scania
Унікальний модульний принцип будівництва вантажівок Scania дозволяє створити машину для найрізноманітніших, навіть дуже специфічних робіт.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015