Представлено оригінальне подовжене шасі Scania

13:19 30.12.2023
Представлено оригінальне подовжене шасі Scania

Унікальний модульний принцип будівництва вантажівок Scania дозволяє створити машину для найрізноманітніших, навіть дуже специфічних робіт. Проте трапляються випадки, коли замовнику доводиться звертатися до вузькоспеціалізованих компаній для відповідного доопрацювання під конкретну надбудову.

І тому приклад німецької компанії Toni Maurer GmbH. Днями вона представила оригінальне шасі Scania, подовжене з чотирьох до п'яти осей. Модель колісної формули 8x4 оснастили підкатною, п'ятою віссю. Але це ще не все. Кабіну винесли вперед і опустили аж до землі.

Увагу привертають нестандартний бампер з невеликими «оченятами»-фарами та решітка радіатора із шильдиком забудовника. Судячи з захисних корпусів зовнішніх дзеркал, денну кабіну серії P запозичили у моделей Scania XT, тобто для важких умов експлуатації.

Цікаво, що 6-циліндровий двигун розташований вже за кабіною, причому він нічим не прикритий, принаймні на цьому етапі. Уся ця колосальна переробка стандартного чотиривісного шасі Scania знадобилася для монтажу надпотужної бурової установки.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015