Новости за 30.06.2023

Автомобілі яких брендів частіше купують повторно?Автомобілі яких брендів частіше купують повторно?
Найлояльнішими до бренду виявилися власники Tesla. Найбільше потенційних клієнтів за рік втратила Toyota.
Електромобіль Hummer отримає військову версіюЕлектромобіль Hummer отримає військову версію
Військовий електромобіль Hummer отримає 1000-сильну установку і велику батарею, а його запас ходу перевищить 480 км. Позашляховик зможе перевозити до шести бійців.
У Audi змінився генеральний директорУ Audi змінився генеральний директор
У Audi новий лідер - Гернот Долльнер. Він змінює на посаді генерального директора Маркуса Дюсманна, якого було звільнено через сильне відставання від конкурентів.
Німці створили електричний вантажний велосипедНімці створили електричний вантажний велосипед
Молода німецька компанія Ruff Cycles, яка планує зайняти своє місце у сфері міської мобільності, представила електричний вантажний електровелосипед Cargo Buddy.
Пікап Toyota Hilux отримає нову надекономічну версіюПікап Toyota Hilux отримає нову надекономічну версію
Лінійку Toyota Hilux вперше поповнить гібридна модифікація. Електрифікований пікап продемонстрували під час ралі в Кенії, а його виробництво стартує в першій половині 2024 року.
Представлено новий трековий Ford Mustang GT4Представлено новий трековий Ford Mustang GT4
Ford офіційно презентував Mustang GT4. Спорткар із агресивним кузовом призначений для гонщиків-початківців й стоїть нижче Mustang GT3, який дебютував на початку цього місяця.
У червні в Україну ввезли рекордний обсяг індійського ДПУ червні в Україну ввезли рекордний обсяг індійського ДП
У червні обсяги постачань дизпального, що має індійське походження, значно збільшилися. За 28 днів в Україну усіма видами транспорту було ввезено 149 тис. тонн цього продукту.
Представлено найпотужніший Ferrari в історіїПредставлено найпотужніший Ferrari в історії
Суперкари Ferrari SF90 XX випустять лімітованою серією, а їхня ціна перевищує 800 000 доларів. Купе і кабріолет оснащені 1030-сильною гібридною установкою.
В Японії нову Toyota Corolla GR розіграють у лотереюВ Японії нову Toyota Corolla GR розіграють у лотерею
Офіційно про це оголосять 14 липня, а виробництво розпочнеться у вересні. Усі 550 екземплярів виготовлять із оздобленням RZ.
Rivian патентує задні двері з петлями «гусяча шия»Rivian патентує задні двері з петлями «гусяча шия»
Компанія Rivian подала патентну заявку на конструкцію задніх дверей, схожу на ту, яку можна було побачити на оригінальній концептуальній версії електричного пікапа R1T.
Очільник Porsche розповів про майбутні моделі компаніїОчільник Porsche розповів про майбутні моделі компанії
Німецький люксовий бренд поставив собі за мету, щоб до 2030 року 80+ відсотків продажів становили електромобілі на акумуляторах.
Автомобілі Aston Martin отримають китайські компонентиАвтомобілі Aston Martin отримають китайські компоненти
Британська компанія Aston Martin порівняно невелика, тому створювати нові автомобілі з нуля їй досить складно. Тому виробник використовує в своїх моделях комплектуючі інших фірм, в тому числі китайських.
Літаючий автомобіль Alef отримав дозвіл на польоти в СШАЛітаючий автомобіль Alef отримав дозвіл на польоти в США
Аеромобіль американського стартапу Alef Aeronautics став першим електричним літальним апаратом у вертикальним зльотом та посадкою (eVTOL), який отримав схвалення Федерального управління цивільної авіації (FAA) США.
Мережі АЗС поступово підіймають ціни на паливоМережі АЗС поступово підіймають ціни на паливо
Напередодні повернення довоєнного оподаткування реалізації пального деякі мережі автозаправних станцій підняли його вартість на 0,2-3,2 грн/л.
Українські та польські перевізники зможуть їздити до третіх країн за дозволами 2022 рокуУкраїнські та польські перевізники зможуть їздити до третіх країн за дозволами 2022 року
Термін дії дозволів для українських та польських перевізників, які виконують рейси до третіх країн, продовжено до кінця 2023 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015