В Японії нову Toyota Corolla GR розіграють у лотерею

20:50 30.06.2023
В Японії нову Toyota Corolla GR розіграють у лотерею

У 2023 році Toyota поставила на внутрішній ринок лише 500 автомобілів GR Corolla. Тоді як основний тираж став втішним призом для клієнтів з Північної Америки, яким не дістався GR Yaris. Минулого тижня Toyota повідомила, що випустить ще 1600 екземплярів GR Corolla для північноамериканського ринку. Як стало відомо, не залишать без уваги і японців. Щоправда, для них виготовлять лише 550 хот-хетчів. Як і минулого року, весь тираж розіграють у лотерею.

Офіційно про це оголосять 14 липня, а виробництво розпочнеться у вересні. Усі 550 екземплярів виготовлять із оздобленням RZ. Орієнтованої на трек дводверної версії MORIZO не буде, але деякі її елементи можна замовити за доплату. Наприклад, кермо Ultrasuede та важіль перемикання передач.

Також Toyota Corolla GR 2024 модернізують з урахуванням «уроків», винесених за останній рік. Зокрема, збільшать кількість болтів та використають антистатичну стрічку для підвищення стабільності. До стандартної комплектації увійдуть модернізовані гальмівні канали, які раніше пропонувалися за доплату. А список опцій поповнять проставки для коліс, задній спойлер, механічний диференціал підвищеного тертя та посилене металеве зчеплення.

Разом з оздобленням MORIZO зникла й ексклюзивна фарба Matte Grey, втрату якої японцям компенсує новий відтінок Blue Flame. Щоправда, пофарбують у нього лише 50 автомобілів й тільки вони отримають новий чорний салон із синім декоративним рядком.

У Японії Toyota GR Corolla 2024 коштуватиме від 5 250 000 ієн ($36 373). Старт прийому заявок на участь у лотереї, ймовірно, буде дано після офіційного анонсу.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015