Новости за 29.11.2023

Hyundai знайшла спосіб зменшити розмір електродвигунівHyundai знайшла спосіб зменшити розмір електродвигунів
Hyundai розробила нову технологію, яка дозволить значно зменшити розміри електродвигунів та забезпечити більше місця для пасажирів та багажу.
Презентовано абсолютно новий кросовер Dacia Duster 2024Презентовано абсолютно новий кросовер Dacia Duster 2024
Новий Dacia Duster став яскравішим на вигляд і просторішим всередині, а також отримав цілий набір сучасного обладнання. З лінійки зникли дизельні версії, але модель отримала гібриди.
Новий BMW X3 2025 показали на якісних зображенняхНовий BMW X3 2025 показали на якісних зображеннях
Тестовий прототип показав, що новий X3 буде оснащений задніми світлодіодними ліхтарями, які радикально відрізняються від задніх ліхтарів поточної моделі, і Sugar Design показала, як вони можуть виглядати.
Новітній Chevrolet Corvette отримав елегантний тюнінг із карбоновим кузовомНовітній Chevrolet Corvette отримав елегантний тюнінг із карбоновим кузовом
Chevrolet Corvette C8 Unica Series 1 має кілька візуальних відмінностей від стандартного спорткара. Кузов авто повністю виготовлений із вуглецевого волокна.
Toyota планує продати акції Denso за 4,7 мільярди доларівToyota планує продати акції Denso за 4,7 мільярди доларів
Японський автовиробник планує виручити близько 4,7 мільярда доларів від продажу акцій постачальника автомобільних запчастин Denso. Незважаючи на продаж долі у компанії, Toyota залишиться найбільшим акціонером фірми.
Новий BMW M5 2024 показали на тизеріНовий BMW M5 2024 показали на тизері
Новий BMW M5 вперше стане гібридом - отримає 700-сильну установку. Поряд із седаном запропонують і спортивний універсал.
Пікап Ford F-250 перетворили на 9-місний позашляховикПікап Ford F-250 перетворили на 9-місний позашляховик
Проєкт під назвою MegaRexx SVN побудований на базі пікапа Ford F-250 Super Duty Crew Cab Lariat Ultimate 4x4 2022 року.
Ательє Hennessey презентувало найпотужніший позашляховик CadillacАтельє Hennessey презентувало найпотужніший позашляховик Cadillac
Cadillac Escalade-V від Hennessey оснащений 6,2-літровим компресорним V8 потужністю 1000 к. с. Велетенський позашляховик розганяється до 100 км/год менш ніж за 4 секунди.
Tesla представила нову версію фірмового автопілотуTesla представила нову версію фірмового автопілоту
Американський виробник електромобілів випустив нову версію програмного забезпечення Tesla Full-Self Driving (FSD). Однак наразі доступ до нього отримали лише співробітники Tesla.
Військовий Humvee перетворили на шалений шестиколісний болідВійськовий Humvee перетворили на шалений шестиколісний болід
Військовий Humvee став основою для яскравого хот-рода. В автомобіля шість коліс, а двигун розташований позаду.
Новий Volkswagen Golf буде дуже схожий на PassatНовий Volkswagen Golf буде дуже схожий на Passat
Новий прототип Golf 8 з фейсліфтінгом схожий на базову версію, яка отримала деякі нові компоненти.
Хетчбек Peugeot 208 отримав спортивну версію в ретростиліХетчбек Peugeot 208 отримав спортивну версію в ретростилі
Peugeot 208 Rallye натхненний культовим хетчбеком 205 Turbo 16 1980-х років. Новинка оснащена 100-сильним двигуном, який працює в парі з механічною КПП.
Lotus розробив надшвидкісну зарядку для електромобілівLotus розробив надшвидкісну зарядку для електромобілів
Lotus, який зараз належить китайському холдингу Geely, представив власні рішення для зарядки електромобілів. Презентація лінійки рішень відбулася у Великій Британії на виставці електромобілів.
Раритетний спорткар Porsche 911 повернули у виробництво з новими технологіямиРаритетний спорткар Porsche 911 повернули у виробництво з новими технологіями
Porsche 911 GBR002 має лише кілька візуальних відмінностей від стандартного авто. Під капотом розташований 410-сильний двигун, а підвіска була сильно модернізована.
Toyota знову встановила рекорд виробництва та продажу автоToyota знову встановила рекорд виробництва та продажу авто
У жовтні 2023 року обсяги виробництва та продажу японського автоконцерну Toyota знову досягли рекордних значень.
Виявлено лімітований спорткар BMW M3 30 Jahre без пробігуВиявлено лімітований спорткар BMW M3 30 Jahre без пробігу
BMW M3 30 Jahre - лімітована ювілейна версія моделі. Спортивний седан оснащений 450-сильною турбошісткою і здатний розвинути 280 км/год.
В Німеччині за вантажівки доведеться платити вдвічі більше, ніж ранішеВ Німеччині за вантажівки доведеться платити вдвічі більше, ніж раніше
Німеччина на порозі нового дорожнього збору: з 1 грудня набуде чинності Закон про додаткове стягнення мита за шкідливі викиди вантажного транспорту.
Fiat представив ексклюзивні міські електромобілі з яскравим дизайномFiat представив ексклюзивні міські електромобілі з яскравим дизайном
Fiat 500e отримав ексклюзивні модифікації від італійських брендів Armani, Bvlgari та Kartell. Ці автомобілі продадуть на благодійному аукціоні.
Jeep готує електричну модифікацію позашляховика WranglerJeep готує електричну модифікацію позашляховика Wrangler
Jeep Wrangler наступного покоління надійде у виробництво у 2028 році. Зазначається, що новинка вперше для моделі матиме електричну версію.
Розбитий суперкар Lamborghini пішов з молотка за 1,35 мільйона доларівРозбитий суперкар Lamborghini пішов з молотка за 1,35 мільйона доларів
Lamborghini Countach розбили на зйомках блокбастера «Вовк з Уолл-стріт» і вирішили не відновлювати. Суперкар оснащений 455-сильним V12 і до аварії міг розвивати 295 км/год.
Показано надпотужний Mercedes-Benz для підземних робітПоказано надпотужний Mercedes-Benz для підземних робіт
Сімейна компанія AH Vrij з Нідерландів, яка 65 років займається ландшафтним дизайном та земляними роботами, нещодавно придбала надпотужний вакуумний екскаватор на тривісному шасі Actros 3351L (6х4).
Заряджений седан Audi S5 нового покоління розсекретили під час тестівЗаряджений седан Audi S5 нового покоління розсекретили під час тестів
Новий Audi S5 Sportback стане останнім поколінням моделі з двигуном внутрішнього згоряння. Заряджений ліфтбек отримає сучасні технології та стане елегантнішим.
На Закарпатті відкрито рух новим модульним мостом через ТересвуНа Закарпатті відкрито рух новим модульним мостом через Тересву
На Закарпатті відкрили рух автотранспорту новим модульним мостом в Тересві на автодорозі Н-09 Мукачево - Рахів - Івано-Франківськ - Львів.
Культове авто з фільму «Достукатися до небес» повернули на ринок у новому форматіКультове авто з фільму «Достукатися до небес» повернули на ринок у новому форматі
Спорткар Mercedes-Benz SL Pagoda перетворили на стильний електромобіль. Він отримав 300-сильний мотор і здатний проїхати 280 км без підзарядки.
В Єврокомісії назвали неприйнятною блокаду польсько-українського кордонуВ Єврокомісії назвали неприйнятною блокаду польсько-українського кордону
В Єврокомісії заявили, що Україна та Євросоюз не можуть бути заручниками польських далекобійників, які блокують польсько-український кордон.
Новий спортивний Mercedes-AMG GT помітили на дорогахНовий спортивний Mercedes-AMG GT помітили на дорогах
Суперкар Mercedes-AMG GT отримає базову версію з 2,0-літровою 380-сильною турбочетвіркою. Вона буде дешевшою та економічнішою, ніж варіант із V8.
Пікап Ineos Grenadier Quartermaster з подвійною кабіною став на конвеєрПікап Ineos Grenadier Quartermaster з подвійною кабіною став на конвеєр
INEOS Automotive почала серійне виробництво пікапа Grenadier Quartermaster з подвійною кабіною. Перші товарні зразки зійшли з конвеєра заводу у Хамбаху, Франція.
Toyota представила оновлений пікап Toyota TacomaToyota представила оновлений пікап Toyota Tacoma
Компанія Toyota розкрила комплектації та оголосила ціни на пікап Tacoma 2024. Автомобіль хоч і додав у ціні 2900 доларів (до 32 995 доларів), але він, як і раніше, виявився найдоступнішим у своєму сегменті на північноамериканському ринку.
Виявлено знаменитий вінтажний Ford Galaxie в ідеальному станіВиявлено знаменитий вінтажний Ford Galaxie в ідеальному стані
Ford Galaxie 500 простояв 48 років у гаражі і чудово зберігся. Після мийки та базового техобслуговування купе без проблем завелося.
Tesla Cybertruck виявився не таким «далекобійним», як обіцяв Ілон МаскTesla Cybertruck виявився не таким «далекобійним», як обіцяв Ілон Маск
Напередодні перших поставок довгоочікуваного Tesla Cybertruck менеджер автосалону Tesla в Сан-Франциско поділився з одним з YouTube-блогерів цікавими подробицями про новий електричний пікап.
Рідкісний суперкар Mercedes-Benz пішов з молотка за рекордну сумуРідкісний суперкар Mercedes-Benz пішов з молотка за рекордну суму
Mercedes-Benz CLK GTR був створений для омологації в перегонах FIA GT1. Цей суперкар був одним із найдорожчих серійних автомобілів свого часу.
Спеціальна вантажівка привезла в Україну «Скіфське золото»Спеціальна вантажівка привезла в Україну «Скіфське золото»
Унікальні стародавні артефакти під назвою «Скіфське золото» нарешті прибули на історичну батьківщину - в Україну.
Пальне за військовими квитками: росіяни поширили черговий фейкПальне за військовими квитками: росіяни поширили черговий фейк
У мережі TikTok росіяни цього разу поширили чергові фейки про те, що нібито в окремих українських областях пальне на АЗС будуть продавати за військовими квитками.
У США хлопчик викрав навантажувач і протаранив на ньому 10 автоУ США хлопчик викрав навантажувач і протаранив на ньому 10 авто
Правоохоронці взяли юнака під варту та доправили у центр утримання неповнолітніх. Відомості про його особу не розголошуються.
Honda інвестує 3,4 млрд доларів в електромотоцикли до 2030 рокуHonda інвестує 3,4 млрд доларів в електромотоцикли до 2030 року
Компанія планує представити 30 нових моделей електричних мотоциклів по всьому світу до 2030 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015