Пікап Ineos Grenadier Quartermaster з подвійною кабіною став на конвеєр

16:16 29.11.2023
Пікап Ineos Grenadier Quartermaster з подвійною кабіною став на конвеєр

INEOS Automotive почала серійне виробництво пікапа Grenadier Quartermaster з подвійною кабіною. Перші товарні зразки зійшли з конвеєра заводу у Хамбаху, Франція. Європейці отримають свої автомобілі до новорічних свят. У Північній Америці продажі стартують на початку 2024 року.

Пікап Ineos Grenadier Quartermaster - друга модель INEOS Automotive. Вперше він з'явився на публіці у липні цього року на Фестивалі швидкості у Гудвуді. Пікап побудований на базі першої моделі бренду, позашляховика зі сходовою рамою та нерозрізними мостами. Як і базова модель, він оснащений двошвидкісною роздатковою коробкою та трьома блокованими диференціалами.

Колісна база пікапу - 3227 мм, на 305 мм більша, ніж у позашляховика. Дорожній просвіт - 264 мм, глибина броду, що долається - 800 мм. Також заявлені «найкращі у своєму класі кути в'їзду та з'їзду». У вантажній платформі поміщається стандартний європіддон розміром 1200 х 800 мм. Максимальна вантажопідйомність - 760 кг.

На вибір запропоновані 3,0-літровий шестициліндровий рядний бензиновий або дизельний двигун BMW з турбонаддувом. Коробка - восьмиступінчаста автоматична ZF. Привід - повний.

У 2024 році INEOS Automotive запустить виробництво модель з шасі та кабіною, яка використовує ту ж раму, що й пікап Quartermaster. Вона призначена для фахівців із переобладнання та виробників комерційних кузовів.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015