Новости за 29.08.2023

Volkswagen представив недорогий пікап з економним двигуномVolkswagen представив недорогий пікап з економним двигуном
Оновлений Volkswagen Saveiro отримав свіжий дизайн. Пікап оснащений 116-сильним двигуном і витрачає менше ніж 9 літрів бензину на 100 км.
BMW в Мюнхені покаже захищений кросовер X5 ProtectionBMW в Мюнхені покаже захищений кросовер X5 Protection
Оновлений кросовер BMW X5 дебютував на початку 2023 року. У вересні на Мюнхенському автосалоні буде презентована його броньована версія BMW X5 Protection VR6.
Volkswagen офіційно показав новий PassatVolkswagen офіційно показав новий Passat
Новий Volkswagen Passat наступного покоління готується до презентації. Напередодні дебюту виробник показав новий недорогий сімейний автомобіль на фото.
Салони нових Skoda Superb і Kodiaq показали на офіційних фотоСалони нових Skoda Superb і Kodiaq показали на офіційних фото
Нові Skoda Superb і Kodiaq 2024-го модельного року представлять уже восени цього року. Новинки отримають розкішніші та сучасніші салони.
Стартувало виробництво гібридного кросовера з запасом ходу 1400 кмСтартувало виробництво гібридного кросовера з запасом ходу 1400 км
У Китаї розпочалося масове виробництво нового гібридного автомобіля LynkCo 08 EM-P. Він вже доступний для попереднього замовлення за стартовою ціною $29 890.
Опубліковано перші подробиці про новий Nissan Armada 2024Опубліковано перші подробиці про новий Nissan Armada 2024
Nissan Armada готується до зміни покоління. Про це стало відомо завдяки витоку зі щорічної конференції дилерів Nissan у Лас-Вегасі.
Культовий Ford Mustang 60-х повернуть у виробництво на честь ювілеюКультовий Ford Mustang 60-х повернуть у виробництво на честь ювілею
Серія з 60 авто буде виготовлена з використанням абсолютно нових компонентів. На вибір буде доступно безліч двигунів потужністю від 450 до 1000 к.с.
Nio анонсувала новий «масовий» суббренд бюджетних електромобілів AlpsNio анонсувала новий «масовий» суббренд бюджетних електромобілів Alps
Автомобілі нового масового суббренду коштуватимуть від 30 000 до 50 000 доларів, тоді як діапазон автомобілів Nio - від 50 000 до 100 000 доларів.
Orlen збільшив продажі в Україні на 60 відсотківOrlen збільшив продажі в Україні на 60 відсотків
Польський нафтовий концерн Orlen у першому півріччі 2023 року реалізував на українському ринку нафтопродуктів на 2,23 млрд злотих ($513,1 млн за поточним курсом), що на 61,9% більше, ніж у першому півріччі 2022 року.
Електромобілі дорожче ремонтувати після ДТП, ніж автомобілі з ДВЗЕлектромобілі дорожче ремонтувати після ДТП, ніж автомобілі з ДВЗ
Електромобілі мають менший відсоток ремонтопридатних деталей, а також кілька інших проблем. Проте в цих автомобілів є одна важлива перевага.
Гендиректор Ford підтвердив неминучу електрифікацію MustangГендиректор Ford підтвердив неминучу електрифікацію Mustang
У розмові з Bloomberg керівник «блакитного овалу» Джим Фарлі поміркував про перспективи поні-кара.
Опубліковано характеристики британського електромобіля MG CybersterОпубліковано характеристики британського електромобіля MG Cyberster
Електричний родстер від британської марки MG Cyberster було офіційно презентовано на початку цього року. Хоча потенційні покупці захоплювались його виразним стилем, автовиробник не розголошував технічних деталей.
General Motors показав невдалий GMC JimmyGeneral Motors показав невдалий GMC Jimmy
Наприкінці минулого десятиліття General Motors розробляв концепт позашляховика під назвою GMC Jimmy.
У США на продаж виставлено президентський лімузинУ США на продаж виставлено президентський лімузин
Президентський лімузин Cadillac Series 75 Fleetwood сягає 6,2 м у довжину. Автомобіль отримав спецобладнання, а його салон прикрасили зображеннями Великої печатки США.
Прототип майбутнього Nissan Leaf показали на закритій презентаціїПрототип майбутнього Nissan Leaf показали на закритій презентації
Про модель відомо небагато, але дилери повідомили виданню, що новинка стане купеподібним кросовером і буде виглядати як зменшена Ariya.
Chevrolet Camaro SS 2000 року з пробігом 174 км виставили на аукціонChevrolet Camaro SS 2000 року з пробігом 174 км виставили на аукціон
Автомобільні ентузіасти виявили спорткар Chevrolet Camaro SS 2000 року випуску, який знаходиться в відмінному стані. Незабаром він буде проданий з аукціону.
Опубліковано перше фото нового седана BMW M5 2024Опубліковано перше фото нового седана BMW M5 2024
Новий BMW M5 2024 зміниться зовні та стане агресивнішим на вигляд. Спортивний седан вперше отримає гібридну установку.
Пікап Tesla Cybertruck показали в подробицях на нових фотоПікап Tesla Cybertruck показали в подробицях на нових фото
Новий пікап Tesla Cybertruck знову дражнить фотографів своєю появою на вулиці. У мережі показали електромобіль із новими подробицями, які раніше не були відомі.
Chevrolet C8 Corvette Z06 зазнав жорсткої аварії під час трекової сесіїChevrolet C8 Corvette Z06 зазнав жорсткої аварії під час трекової сесії
Під час жахливої аварії на трасі водій Chevrolet C8 Corvette Z06 отримав перевантаження спочатку у 8G, а потім ще 5G, але вибрався з машини самотужки і без ушкоджень.
Представлено найпотужніший Porsche CayenneПредставлено найпотужніший Porsche Cayenne
Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid оснащений 739-сильною гібридною установкою. Спортивний кросовер здатний розігнатися до 100 км/год менш, ніж за 4 секунди і може проїхати 82 км на електротязі.
Електричний кросовер Lucid Gravity може суттєво подешевшати ще до початку продажуЕлектричний кросовер Lucid Gravity може суттєво подешевшати ще до початку продажу
Запущене Tesla в січні цього року падіння цін на електромобілі не пройшло повз Lucid Motor.
Новий недорогий електромобіль MINI показали на офіційних тизерахНовий недорогий електромобіль MINI показали на офіційних тизерах
Фото затемнене та нібито приховує деталі. Але ми чудово розуміємо, що кардинальних змін у стилістиці не станеться.
Fiat представив практичний будинок на колесах з кухнею та душемFiat представив практичний будинок на колесах з кухнею та душем
Fiat Ducato CaraLife 630 LQ має все необхідне для життя далеко від цивілізації. Початкова ціна автобудинку становить 65 000 доларів.
У Японії зупинилися всі 14 автомобільних заводів ToyotaУ Японії зупинилися всі 14 автомобільних заводів Toyota
Через збій постраждали 12 підприємств, але заводи Міята у префектурі Фукуока та Daihatsu Motor Co у Кіото, на яких не зафіксовано масштабного збою, також будуть зупинені у другій половині дня.
Bardahl: в чому унікальність моторної оливи та іншої продукції БардальBardahl: в чому унікальність моторної оливи та іншої продукції Бардаль
Bardahl вже 75 років спеціалізується на розробці хімічних рішень для автомобільної індустрії, що становить 99% її виробництва. Це підкреслює глибокий інтелектуальний потенціал компанії в цій галузі.
Mercedes-Benz eActros 600 випробували в умовах надзвичайної спекиMercedes-Benz eActros 600 випробували в умовах надзвичайної спеки
Протягом 5 тижнів магістральний тягач на електротязі Mercedes-Benz eActros 600 проходив інтенсивні тест-драйви дорогами Андалусії, що на півдні Іспанії.
В Україні можуть спростити процедуру ввезення авто для двох категорій населенняВ Україні можуть спростити процедуру ввезення авто для двох категорій населення
Військовослужбовці, учасники бойових дій та особи з інвалідністю через війну зможуть імпортувати в Україну авто без сплати деяких податків. Така можливість надасться на час воєнного стану.
Chery iCar 03 представлено на автосалоні в ЧендуChery iCar 03 представлено на автосалоні в Ченду
Представлений на автосалоні в Ченду позашляховик Chery iCar 03 вийде на ринок вже наступного місяця і продаватиметься за ціною близько 20 000 доларів.
Оновлена Hyundai Elantra виходить на світовий ринокОновлена Hyundai Elantra виходить на світовий ринок
Зовні седани для різних ринків практично не відрізняються один від одного. Єдиним «ексклюзивом» для китайського ринку стало двокольорове забарвлення кузова.
Поліція Каліфорнії не штрафуватиме Маска за ведення прямої трансляції за кермомПоліція Каліфорнії не штрафуватиме Маска за ведення прямої трансляції за кермом
Ілон Маск вів пряму трансляцію під час поїздки по Пало-Альто, штат Каліфорнія. Будучи за кермом, мільярдер тримав телефон у руках, а це явне порушення. Однак його не штрафуватимуть за неправомірні дії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015