Новости за 29.05.2023

Chery випустить електричний позашляховик із запасом ходу 1000 кмChery випустить електричний позашляховик із запасом ходу 1000 км
Chery розпочала дорожні випробування першої моделі свого нового бренду iCar. «Первістком» марки, що відповідає за «молодіжний» напрямок, стане невеликий позашляховик iCar 03.
Польща заборонить рух через свій кордон вантажівок з РФ та БілорусіПольща заборонить рух через свій кордон вантажівок з РФ та Білорусі
Польща від опівночі 1 червня призупиняє пропуск російських і білоруських вантажівок через свій кордон.
Toyota GR Yaris став майже втричі потужнішимToyota GR Yaris став майже втричі потужнішим
Австралійське тюнінг-ательє Powertune Australia доопрацювало заряджений хетчбек Toyota GR Yaris.
Аукціон IAA став жертвою зухвалого пограбуванняАукціон IAA став жертвою зухвалого пограбування
Злодій розбив вкрадений Dodge Charger на швидкості 262 км/год і вижив.
ZF Group розпочне виробництво АКПП PowerLine в СШАZF Group розпочне виробництво АКПП PowerLine в США
Компанія ZF оголосила про встановлення виробничої лінії 8-ступінчастої автоматичної коробки передач PowerLine.
Представлено новий преміальний седан Toyota CrownПредставлено новий преміальний седан Toyota Crown
Toyota Crown Sedan - 5-метрова преміальна модель Е-класу, яка буде дешевшою, ніж Lexus. Седан запропонують у гібридній і водневій версіях.
Названо найбільші регіональні ринки легкових авто в УкраїніНазвано найбільші регіональні ринки легкових авто в Україні
Столиця лідирує на первинному ринку, Львів - на вторинному.
KIA розробляє олдскульний пікап для АвстраліїKIA розробляє олдскульний пікап для Австралії
Компанія KIA офіційно підтвердила розробку рамного пікапа. Прес-служба автовиробника заявила, що на підході вантажівка, яка «відповідатиме своєму призначенню».
Mercedes Sprinter перетворили на розкішний будинок на колесахMercedes Sprinter перетворили на розкішний будинок на колесах
Будинок на колесах Kabe Imperial i860 LQB побудований на шасі Mercedes Sprinter. Усередині облаштували розкішну спальню, кухню-вітальню та санвузол.
Європа витратить на розвиток мережі зарядних станцій близько 1,5 млрд. євроЄвропа витратить на розвиток мережі зарядних станцій близько 1,5 млрд. євро
Нові європейські інвестиції є «значним кроком у розвитку надійної зарядної інфраструктури для електромобілів» і «підвищать доступність і зручність, що зрештою призведе до того, що все більше людей перейдуть на електромобілі».
Ford оголосив про початок відвантаження пікапів Super Duty нового поколінняFord оголосив про початок відвантаження пікапів Super Duty нового покоління
Зі слів генерального директора комерційного підрозділу Ford Pro Теда Канніса, новий Super Duty - найрозумніший та найпотужніший пікап в історії бренду.
Dongfeng представив футуристичний чотиридверний кабріолетDongfeng представив футуристичний чотиридверний кабріолет
Dongfeng Aeolus eп01 відрізняється незвичайною конструкцією кузова та передовими технологіями. Характеристики та вартість моделі поки що тримають у секреті.
Колишній «Укравтодор» засекретив тендери на 10 мільярдівКолишній «Укравтодор» засекретив тендери на 10 мільярдів
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури, створене на базі «Укравтодору», уклало три угоди на проведення будівельних робіт загальною вартістю 9,4 мільярда гривень, засекретивши їх умови.
Новий BMW 5 Series виходить на ринок з ігровою платформою AirConsoleНовий BMW 5 Series виходить на ринок з ігровою платформою AirConsole
BMW оголосила про співпрацю з ігровою платформою AirConsole, щоб вперше у новому BMW 5 Series запропонувати користувачам можливість грати у казуальні ігри, коли автомобіль не рухається.
Вчені порахували, скільки доріг огортають ЗемлюВчені порахували, скільки доріг огортають Землю
У новому дослідженні вчені склали карту всіх доріг, що опоясують земну кулю - від великих автомагістралей до сільських доріг.
Бізнес занепокоєний жахливими чергами з вантажів на кордоні з ПольщеюБізнес занепокоєний жахливими чергами з вантажів на кордоні з Польщею
Європейська Бізнес Асоціація занепокоєна ситуацією з суттєвими чергами вантажів у пунктах пропуску між Україною та Польщею, що спостерігаються впродовж останніх тижнів.
На аукціоні продадуть рідкісний універсал BMW E30На аукціоні продадуть рідкісний універсал BMW E30
Незважаючи на солідний вік, універсал знаходиться у відмінному стані. Але це не результат дбайливого догляду. Декілька років тому йому провели повну реставрацію.
Автомобіль з перших «24-годинних перегонів у Ле-Мані» продали за 3,7 млн доларівАвтомобіль з перших «24-годинних перегонів у Ле-Мані» продали за 3,7 млн доларів
Bentley 3 Litre має неймовірну історію у перегонах, яка зробила його ще дорожчим. Автомобіль довгі роки вважався загубленим і простояв у гаражі понад три десятиліття.
BMW i7 отримав найдоступніший варіант комплектаціїBMW i7 отримав найдоступніший варіант комплектації
Німецька марка відкрила прийом замовлень на задньопривідні електромобілі i7 eDrive50. Європейську ціну вдалося знизити на 17 відсотків.
У Великій Британії водій відсудив 1,1 млн фунтів стерлінгів за яму на дорозіУ Великій Британії водій відсудив 1,1 млн фунтів стерлінгів за яму на дорозі
Водій судився з регіональним урядом із 2018 року, коли він потрапив у ДТП через наїзд на дорожню яму.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015