Представлено новий преміальний седан Toyota Crown

23:15 29.05.2023
Представлено новий преміальний седан Toyota Crown

Преміальну лінійку Toyota Crown поповнила ще одна модель. Нову Toyota Crown Sedan презентували під час змагань на японському автодромі «Фудзі». Про це повідомляє сайт BestCarWeb.

Toyota Crown Sedan позиціонується як модель початкового преміум-класу, тобто вона займає нішу між Toyota Camry й дорожчим Lexus ES. Продажі моделі стартують під кінець цього року. На презентації показали седан із лівим кермом - це означає, що його продаватимуть і за межами Японії.

Спортивний седан зовні схожий на побратимів Crown Crossover і Crown Sport. У нього величезна радіаторніа решітка, довгий капот і аркоподібний дах. Стандартними є 19-дюймові колеса.

Разом із тим, нова Toyota Crown Sedan суттєво відрізняється за конструкцією, адже побудована на задньопривідній платформі, як Toyota Mirai та Lexus LS. За габаритами седан належить до Е-класу, тобто він більший за Camry.

Розміри Toyota Crown Sedan:

Салон Toyota Crown Sedan оздоблено шкірою і деревом, а на передній панелі встановлені два дисплеї. Базова комплектація включає двозонний клімат-контроль, електропривід підігрів і вентиляцію передніх сидінь.

Характеристики Toyota Crown Sedan 2024 поки що тримають у секреті. Відомо, що базовий варіант моделі буде гібридом, а також запропонують версію з водневими паливними осередками, як у Toyota Mirai.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015