Новости за 29.04.2023

Alfa Romeo Stelvio та Tonale незабаром отримають «молодшого братика»Alfa Romeo Stelvio та Tonale незабаром отримають «молодшого братика»
Компактний кросовер Alfa Romeo стане наступником хетчбека Mi.To. Модель запропонують у гібридній та електричній версіях.
Peugeot анонсувала дебют оновленого 2008Peugeot анонсувала дебют оновленого 2008
Протягом останніх кількох місяців Peugeot працював над оновленою версією свого кросовера 2008, і французька компанія підтвердила, що ми побачимо його в повному вигляді 4 травня.
Представлено новий компактний кросовер Citroen C3 AircrossПредставлено новий компактний кросовер Citroen C3 Aircross
Кросовер Citroen C3 Aircross підріс у розмірах і став яскравішим на вигляд. Уперше в лінійка моделі отримала семимісну версію.
ДП в опті продають за 32 грн/лДП в опті продають за 32 грн/л
Останній тиждень квітня (з 21 по 28 квітня) в опті завершується зниженням цін на дизельне пальне на 1,25 грн/л, а вартість бензину А-95 за цей же період не змінилася і тримається на позначці 36 грн/л.
Які автовиробники створюють найбільш прогресивні ДВЗ?Які автовиробники створюють найбільш прогресивні ДВЗ?
Міжнародна премія «Двигун року» була заснована в 1999 році і тривала до 2019 року, після чого була призупинена через пандемію COVID-19.
За Volvo EX90 вишикувалися черги ще до початку виробництваЗа Volvo EX90 вишикувалися черги ще до початку виробництва
Електричний кросовер Volvo EX90 змінив модель XC90. Він доступний у версіях потужністю 408-517 к. с., а його запас ходу сягає 580 км.
Штурвал Tesla перетворився на опцію за 250 доларівШтурвал Tesla перетворився на опцію за 250 доларів
Сумнівна на думку багатьох інновація електромобілів Model X і Model S у вигляді штурвала, що замінює кермо, не особливо прижилася на флагманських моделях.
Pininfarina анонсувала 1927-сильний електромобільPininfarina анонсувала 1927-сильний електромобіль
Це буде ексклюзивна та дуже рідкісна машина для колекціонерів.
«Китайський» Suzuki Jimny отримав незвичайний дисплей на кузові«Китайський» Suzuki Jimny отримав незвичайний дисплей на кузові
Однією з опцій Baojun Yep стане цифровий дисплей для задньої частини авто. Він може відображати час, різні зображення й текст.
Волонтери відправили на фронт мобільний шиномонтаж на базі мікроавтобусу MercedesВолонтери відправили на фронт мобільний шиномонтаж на базі мікроавтобусу Mercedes
Перший шиномонтаж на базі мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter передали ЗСУ у лютому цього року. І ось, через два місяці, готовий і другий бус.
Volkswagen тестує оновлений Passat в кузові універсалVolkswagen тестує оновлений Passat в кузові універсал
Німецький автовиробник Volkswagen продовжує працювати над наступним поколінням моделі Passat, прототипи якої повернулися на трек Nurburgring для швидкісних тестів.
Польща збудує нові дороги до українського кордонуПольща збудує нові дороги до українського кордону
Нові дороги будуть побудовані в рамках будівництва швидкісної автомагістралі S12 від Хелма до українського кордону.
Volkswagen T-Roc визнали найекологічнішим бензиновим авто у світіVolkswagen T-Roc визнали найекологічнішим бензиновим авто у світі
Експерти провели тести 5-ти популярних сучасних автомобілів, щоб перевірити їхню екологічність. Деякі з них показали посередні результати.
У палаці Карлсруе показали раритетні вантажівки Mercedes-BenzУ палаці Карлсруе показали раритетні вантажівки Mercedes-Benz
Минулими вихідними перед палацом у місті Карлсруе пройшла традиційна виставка ретроавтомобілів, присвячена Карлу Бенцу - Tribute to Carl Benz.
Юристи Ілона Маска заявили, що заяви мільярдера про безпечність автопілота Tesla могли бути дипфейкамиЮристи Ілона Маска заявили, що заяви мільярдера про безпечність автопілота Tesla могли бути дипфейками
Слухання відбувалось у справі загибелі інженера-програміста Apple Волтера Хуанга. Його родина подала позов проти Tesla у Вищий суд Санта-Клари через автомобільну аварію у 2018 році.
Range Rover Classic отримав систему електроприводу від TeslaRange Rover Classic отримав систему електроприводу від Tesla
Оригінальний Land Rover Range Rover був випущений в 1969 році і спочатку продавався тільки в дводверній конфігурації. Спеціалісти тюнінгової фірми Inverted перетворили його на електромобіль з начинкою від Tesla.
Названо найпопулярніші електромобілі в пошуку GoogleНазвано найпопулярніші електромобілі в пошуку Google
Експерти проаналізували пошукові запити про електрокари у Google за 2022 рік. Лише у США модель Tesla Model 3 шукали 20 000 000 разів.
Volkswagen стане найбільшим постачальником виробника кемперів HymerVolkswagen стане найбільшим постачальником виробника кемперів Hymer
Один із провідних виробників кемперів у Європі закупить 6000 панельних фургонів Volkswagen Crafter, які ляжуть в основу майбутніх будинків на колесах.
Українці купили 155 бронетранспортерів для військовихУкраїнці купили 155 бронетранспортерів для військових
Принаймні три великих благодійних фонди придбали для армії півтори сотні британських бронетранспортерів.
На продаж виставили суперкар Ferrari F40 чотириразового чемпіона «Формули-1»На продаж виставили суперкар Ferrari F40 чотириразового чемпіона «Формули-1»
Ferrari F40 чудово зберігся та проїхав лише трохи менше ніж 6000 км. Ален Прост залишив на даху суперкара свій автограф, який робить автомобіль ще дорожчим.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015