Volkswagen стане найбільшим постачальником виробника кемперів Hymer

16:10 29.04.2023
Volkswagen стане найбільшим постачальником виробника кемперів Hymer

Днями між Volkswagen Commercial Vehicles та Erwin Hymer Group було укладено партнерську угоду. Один із провідних виробників кемперів у Європі закупить 6000 панельних фургонів Volkswagen Crafter, які ляжуть в основу майбутніх будинків на колесах. Постачання розпочнеться у першому кварталі 2024 року. У перспективі буде розглянуто питання про придбання шасі Сrafter, а також спадкоємця моделі T6.1.

Зазначимо, що європейський ринок автомобілів для караванінгу сьогодні розвивається бурхливими темпами, особливо це стосується моделей на базі фургонів. У 2020 році частка таких машин від всіх зареєстрованих кемперів в Європі становила 44%, в 2021-му - вже 50%, а торік - 54%.

Erwin Hymer Group об'єднує таких відомих виробників будинків на колесах як Buccaneer, B?rstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight та Xplore. Крім того, Група володіє прокатними компаніями Crossrent та McRent, а також фірмами Goldschmitt та Movera, що спеціалізуються відповідно на шасі та аксесуарах. Також Erwin Hymer Group належить туристичний портал freeontour.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015