Новости за 28.10.2023

Названо найпопулярніший спорткар у світіНазвано найпопулярніший спорткар у світі
Mazda MX-5 має високий попит одразу в кількох країнах світу. Спорткар залишається популярним завдяки легкій вазі та відточеній керованості.
Під час війни українці купують дорожчі автомобіліПід час війни українці купують дорожчі автомобілі
У 2023 році кількість ввезених з-за кордону уживаних автомобілів повернулася до довоєнного рівня. Зріс і їх цінник. Що відбувається?
Стала відома дата дебюту кросовера Dacia Duster 2024Стала відома дата дебюту кросовера Dacia Duster 2024
Кросовер Dacia Duster підросте в розмірах і стане цікавішим на вигляд. Лінійка моделі вперше отримає гібридні версії.
Пікап Skoda Mountiaq показали на перших рендерахПікап Skoda Mountiaq показали на перших рендерах
На тлі чуток про те, що такий автомобіль може стати на конвеєр у найближчі роки, незалежний дизайнер з Малайзії з ніком Theottle показав як він може виглядати в серійному виконанні.
KIA презентувала оновлений сімейний седан K5KIA презентувала оновлений сімейний седан K5
Повнорозмірний седан KIA K5 через чотири роки після виходу на ринок зазнав планового оновлення.
Volkswagen припинить продавати авто з ДВЗ в одній з європейських країнVolkswagen припинить продавати авто з ДВЗ в одній з європейських країн
Volkswagen перестане продавати автомобілі з ДВЗ у Норвегії з наступного року. В цьому регіоні бензинові й дизельні авто мають низький попит.
Українцям дозволили відновлювати втрачене посвідчення водія ще у двох країнах ЄСУкраїнцям дозволили відновлювати втрачене посвідчення водія ще у двох країнах ЄС
Українці отримали можливість відновити втрачене чи вкрадене посвідчення водія у Німеччині та Іспанії.
У Франції випустили недорогі міські електрокари Aixam eУ Франції випустили недорогі міські електрокари Aixam e
Двомісні електромобілі Aixam e оснащені мотором на 8,15 к. с. і можуть проїхати до 130 км без підзарядки. У лінійці є хетчбек, купе і кросовер.
Компанія eXoMod показала дивовижний маслкар D69 Carbon DaytonaКомпанія eXoMod показала дивовижний маслкар D69 Carbon Daytona
Добре знаний eXoMod в черговий раз взявся за кузовні роботи з нових матеріалів, видавши на-гора за приголомшливою ціною обтягнутий нестандартним вуглецевим волокном Challenger із двигуном Hellcat.
На аукціон виставили рідкісний лімітований суперкар Ferrari відомого співакаНа аукціон виставили рідкісний лімітований суперкар Ferrari відомого співака
Ferrari 430 Scuderia Spider 16M - заряджена версія суперкара, випущена тиражем у 499 одиниць. Кабріолет оснащений 510-сильним V8 і здатний розвинути 315 км/год.
Британці перетворили яскравий класичний Ford Mustang на електромобільБританці перетворили яскравий класичний Ford Mustang на електромобіль
Британська компанія AMR, точніше її північноамериканське відділення Mann ePower Cars представили програму переробки оригінального купе, чи кабріолета на електромобіль.
У сараї знайшли знаменитий американський спорткар Pontiac Firebird Trans AmУ сараї знайшли знаменитий американський спорткар Pontiac Firebird Trans Am
Pontiac Firebird Trans Am є найпотужнішою модифікацією культового спорткара. Кузов має непоганий стан, але авто потребує ремонту.
У кросовера Toyota Highlander виявили дефектУ кросовера Toyota Highlander виявили дефект
У машині знайшли деталь, яка може відпасти під час руху. Існують побоювання, що це може спричинити ДТП.
На продаж виставлено найшвидший і найдорожчий Nissan в історіїНа продаж виставлено найшвидший і найдорожчий Nissan в історії
Випущено лише 18 купе Nissan GT-R50 з кузовом від ательє Italdesign. Суперкар оснащений 720-сильним турбомотором і здатний розвинути швидкість 330 км/год.
Жорстка конкуренція з боку електромобілів шкодить Mercedes-BenzЖорстка конкуренція з боку електромобілів шкодить Mercedes-Benz
Фінансовий директор Mercedes-Benz Гаральд Вільгельм зазначив, що деякі традиційні автовиробники продають електромобілі дешевше, ніж звичайні автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння, попри вищі витрати на виробництво.
Nissan представив дві яскраві новинкиNissan представив дві яскраві новинки
Nissan Project Rugged Rogue і Sentra DET демонструють можливості персоналізації автомобілів бренду. Обидва авто є шоу-карами та не надійдуть у серійне виробництво.
Одещина отримала австрійські реанімобіліОдещина отримала австрійські реанімобілі
Мерія Відня черговим траншем зміцнила медичний автопарк Одеської області: 5-ть реанімобілів вже проходять держреєстрацію у місцевому Сервісному центрі МВС.
Infiniti показала пакет доопрацювань для зарядженого седана Q50 Red Sport 400Infiniti показала пакет доопрацювань для зарядженого седана Q50 Red Sport 400
В Infiniti представили пакет доопрацювань для зарядженого седана Q50 Red Sport 400. До нього включено нові колісні диски, а також інші зовнішні та внутрішні поліпшення.
Сподівання Volvo Cars щодо буму електромобілів не справдилисяСподівання Volvo Cars щодо буму електромобілів не справдилися
Акції автовиробника Volvo Cars впали на 12 відсотків у четвер, оскільки обіцянка генерального директора компанії про покращення прибутку від продажу електромобілів різко контрастувала з аналізом від конкурентів.
Новий Porsche 911 2024 помітили під час тестівНовий Porsche 911 2024 помітили під час тестів
Спорткар Porsche 911 отримає заплановане оновлення, яке охоплює безліч поліпшень. Новинка запропонує розширений список оснащення і деякі технічні доопрацювання.
Infiniti готує розкішний електричний седанInfiniti готує розкішний електричний седан
Першим електромобілем від Infiniti стане седан, натхненний концептом Vision Qe, що був представлений в рамках Japan Mobility Show цього тижня.
На ринок виходить перший у світі летючий автомобільНа ринок виходить перший у світі летючий автомобіль
PAL-V Liberty оснащений розкладними несучим і штовхальним гвинтами. Він оснащений двома моторами та здатний розвинути 170 км/год по дорозі та 180 км/год - у польоті.
Китайці збудували електричний кабріолет за 14 000 доларівКитайці збудували електричний кабріолет за 14 000 доларів
Зовні Mini EV Cabrio відрізняється від базової моделі лише відсутністю даху та переробленої з урахуванням цього задньої частини кузова.
Електромобіль Lucid Air Sapphire здивував часом розгонуЕлектромобіль Lucid Air Sapphire здивував часом розгону
Lucid Air Sapphire виявився дуже швидким не тільки на прямій, а й на перегоновому треку. Електрокар оснащений 1251-сильною установкою і здатний розвивати швидкість до 330 км/год.
Lexus створить власну мережу зарядних станцій для електромобілівLexus створить власну мережу зарядних станцій для електромобілів
Малорозвинена зарядна інфраструктура Японії уповільнює впровадження електромобілів. У Lexus вирішили, що можуть покращити ситуацію запуском власної фірмової мережі зарядних станцій.
Австралійці представили нестандартний водневий фургон із запасом ходу 400 кмАвстралійці представили нестандартний водневий фургон із запасом ходу 400 км
H2X Darling HPV отримав стильний дизайн і сучасні технології. Фургон запропонують у кількох варіантах кузова довжиною від 4670 до 5324 мм.
Депутати пропонують фіксувати пробіг при кожній перереєстрації автоДепутати пропонують фіксувати пробіг при кожній перереєстрації авто
На сайті Верховної Ради опублікували законопроект, який регламентує фіксацію пробігу при кожній перереєстрації транспортного засобу.
KIA показала оновлений кросовер Carnival 2024KIA показала оновлений кросовер Carnival 2024
Новий KIA Carnival став виразнішим на вигляд і сучаснішим усередині. До бензинових і дизельних версій уперше приєднався гібрид.
BMW працює над зменшенням залежності від КитаюBMW працює над зменшенням залежності від Китаю
BMW Group розширює власне акумуляторне виробництво, щоб зменшити залежність від Китаю.
Новий Porsche Taycan 2024 помітили на автодромі НюрбургрингНовий Porsche Taycan 2024 помітили на автодромі Нюрбургринг
Новий Porsche Taycan зміниться зовні і стане більш «далекобійним». Лінійку поповнить надшвидкісна версія потужністю майже 1000 сил.
Honda і General Motors зупинили розробку спільного дешевого автоHonda і General Motors зупинили розробку спільного дешевого авто
Це не означає, що доступних електромобілів Honda або General Motors ніколи не вийде, але якщо спільними зусиллями компанії не змогли реалізувати проєкт хоча б на папері, то, мабуть, окремо вони візьмуться за це дуже нескоро.
Виявлено величезне кладовище рідкісних американських ретроавтоВиявлено величезне кладовище рідкісних американських ретроавто
На звалищі зібрані вінтажні Dodge і Plymouth 60-70-х років. Більшість автомобілів перетворилися на купи іржавого металу, але деякі з них все ж можна відновити.
Створено перший у світі гібридний трайк WMC300AEСтворено перший у світі гібридний трайк WMC300AE
Новий аероелектричний максіскутер отримав у назві буквений індекс AE, що вказує на Aero Electric. Виробник виробить лише десять нахилених трайків, що матимуть ті самі опори та двигун, що й Tricity 300.
Ford Transit перетворили на практичний будинок на колесахFord Transit перетворили на практичний будинок на колесах
Всередині будинку на колесах є кілька кімнат, які можна налаштувати під себе. Автобудинок не потребує викопного палива і працює виключно на електриці.
Ювілейний автосалон у Женеві пройде без німецьких брендів, але з китайськимиЮвілейний автосалон у Женеві пройде без німецьких брендів, але з китайськими
2024 року Женевському автосалону виповнюється 100 років. Але далеко не всі європейські бренди розділять із ним це свято.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015