Новости за 28.08.2023

Новий Mercedes-Benz Vito отримав розкішну версію для подорожейНовий Mercedes-Benz Vito отримав розкішну версію для подорожей
Mercedes-Benz V-Class Marco Polo є розкішною версією мікроавтобуса, яка призначена для подорожей. Всередині є все необхідне для життя далеко від цивілізації.
Компанія Renault розкрила назву нового кросовераКомпанія Renault розкрила назву нового кросовера
Renault Kardian буде представлений 25 жовтня та спочатку надійде в продаж у Латинській Америці, а потім - і на інших світових авторинках.
Ferrari вивела на тести наступника гібридного суперкара SF90Ferrari вивела на тести наступника гібридного суперкара SF90
Незважаючи на те, що дослідний зразок дуже схожий на серійний гібридний суперкар, ряд змін вказують на низку акцентів, які, ймовірно, матимуть велике значення для нової моделі.
На продаж виставили найдорожчий Chevrolet в історіїНа продаж виставили найдорожчий Chevrolet в історії
Випущено лише 20 заряджених Chevrolet Corvette L88 1967 року. Спорткар оснащений 560-сильним V8 і був одним із найшвидших авто свого часу.
Електрокросовер IM Motor LS6 зібрав понад 6000 замовлень за 8 годинЕлектрокросовер IM Motor LS6 зібрав понад 6000 замовлень за 8 годин
Представлений на автошоу в Ченду електричний кросовер LS6 протягом восьмої години зібрав понад 6000 бронювань.
Унікальний спорткар BMW 2002tii виставили на продажУнікальний спорткар BMW 2002tii виставили на продаж
Нинішній власник BMW 2002tii провів капітальний ремонт спорткара у 2023 році. Автомобіль оснащений 125-сильним двигуном і має багате оснащення.
У Китаї показали новий електричний «клон» Suzuki JimnyУ Китаї показали новий електричний «клон» Suzuki Jimny
Новий Geely Panda Knight - дешевий електрокар за 5000 доларів із Китаю. Автомобіль виглядає як суперник Suzuki Jimny через дуже схожий дизайн.
Citroen представив ефектний «золотий» AmiCitroen представив ефектний «золотий» Ami
Британське представництво Citroen представило золотисту версію електромобіля Ami.
У США виявили величезне кладовище ретро-автоУ США виявили величезне кладовище ретро-авто
У покинутій колекції зібрані старовинні американські автомобілі 60-70-х років. Серед них є справжні раритети вартістю понад 100 000 доларів.
Перше серійне праворульне купе Jaguar E-Type 1961 року виставили на аукціонПерше серійне праворульне купе Jaguar E-Type 1961 року виставили на аукціон
Перше в історії праворульне купе Jaguar E-Type 1961 року з номером шасі «860001» та оригінальним номерним знаком «1 VHP» продадуть на аукціоні.
Tesla відкриє першу зарядну станцію з фірмовим кафеTesla відкриє першу зарядну станцію з фірмовим кафе
Компанія Tesla представила концепцію зарядної станції з фірмовою закусочною та вже навіть отримала дозвіл на її будівництво. Відомо, що перший пункт Tesla Diner Drive-In відкриють умісті Лос-Анджелес на бульварі Санта-Моніка.
MINI Cooper перетворили на позашляховик з величезними колесамиMINI Cooper перетворили на позашляховик з величезними колесами
Блогери поєднали разом вузли від MINI Cooper і Jeep Wrangler. У підсумку їм вдалося створити ефектний автомобіль, якому немає рівних на бездоріжжі.
Hyundai Mufasa отримав нову топову версіюHyundai Mufasa отримав нову топову версію
Під час презентації в Ченду відвідувачам авто-шоу показали одразу три версії Hi-End: Lux Black, Top Style та Top Black.
Опубліковано нове відео Tesla Cybertruck зняте з дронаОпубліковано нове відео Tesla Cybertruck зняте з дрона
На кадрах, знятих із дрона, також можна побачити можливості керування задніми колесами Cybertruck.
Дизайн найдешевшого електрокара Porsche повністю розсекреченоДизайн найдешевшого електрокара Porsche повністю розсекречено
На фото попався електрокар практично без камуфляжу, тому бачимо всі деталі зовнішності. Спереду видно дворівневу світлотехніку та великі повітрозабірники.
У мережі показали найнезвичайніші та найдорожчі автоколекції в СінгапуріУ мережі показали найнезвичайніші та найдорожчі автоколекції в Сінгапурі
Попри величезну вартість навіть бюджетних моделей у Сінгапурі, місцеві автолюбителі збирають цілі колекції розкішних авто. Деякі автомобілі майже неможливо зустріти на дорогах.
BMW будує у Німеччині завод з виробництва високовольтних батарей для електромобілівBMW будує у Німеччині завод з виробництва високовольтних батарей для електромобілів
Основу батарейного заводу уже закладено. Перший етап будівництва планують завершити до середини наступного року.
У Японії автошкола дала водіям сісти за кермо напідпитку у виховних ціляхУ Японії автошкола дала водіям сісти за кермо напідпитку у виховних цілях
Автошкола Chikushino в японському місті Фукуока запропонувала водіям сісти за кермо після вживання алкоголю, щоб показати небезпеку водіння напідпитку.
Представлено перший броньований Range Rover Sport нового поколінняПредставлено перший броньований Range Rover Sport нового покоління
Свіжий погляд на Range Rover Sport, який перетворили на броньований автомобіль, представила майстерня Armormax.
Блогери створили найшвидший робот-пилосос у світіБлогери створили найшвидший робот-пилосос у світі
Під час однієї зі спроб робот-пилосос врізався в бордюр на швидкості 43 км/год і зламався. Блогери планують зробити гаджет ще швидшим і розігнати його до 65 км/год.
Пальне на українських АЗС продовжує дорожчатиПальне на українських АЗС продовжує дорожчати
За вихідні (25-28 серпня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 0,11 грн/л і склала 52,83 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,04 грн/л - до 54,97 грн/л, а дизельне пальне - на 0,10 грн/л, до 52,41 грн/л.
Китайський автовиробник BYD купує мобільний бізнес американської компанії JabilКитайський автовиробник BYD купує мобільний бізнес американської компанії Jabil
Очікується, що угода розширить клієнтську базу BYD Electronic, асортимент продукції та бізнес з виробництва компонентів для смартфонів.
Опубліковані фото нового Volkswagen Tiguan 2024Опубліковані фото нового Volkswagen Tiguan 2024
Опубліковано фото кросовера без камуфляжу. На них видно передню й задню частини кузова та салон Tiguan третього покоління.
Електромобіль Porsche Taycan перетворили на витвір мистецтваЕлектромобіль Porsche Taycan перетворили на витвір мистецтва
Китайський художник Дін Йі перетворив Porsche Taycan Turbo S на своє полотно. Малюнки хрестів нанесені як зовні, так і всередині електромобіля.
Tesla зробила Cybertruck схожим на Toyota TundraTesla зробила Cybertruck схожим на Toyota Tundra
Компанія Tesla продовжує тролити конкурентів, зробивши ще одну версію Cybertruck, що імітує зовнішній вигляд іншого популярного пікапа - Toyota Tundra.
Презентовано флагманський седан BMW i7 M70LПрезентовано флагманський седан BMW i7 M70L
На автосалоні Ченду дебютував флагманський седан BMW i7 M70L. Седан отримав пару електромоторів сумарною потужністю 660 кінських сил і цінник у 260,5 тис. доларів.
Топовий Zeekr 001 FR отримає чотири незалежні електродвигуниТоповий Zeekr 001 FR отримає чотири незалежні електродвигуни
Zeekr 001 FR - це спортивна версія стандартної моделі, а ціна становитиме близько 1 мільйона юанів (137 000 доларів США).
Морпіхи показали свій новий всюдихідМорпіхи показали свій новий всюдихід
Бійці розповіли, що завдяки одному коробу гранат можна повністю «накрити» взвод російських окупантів.
Компанія Xpeng купує активи гіганта виклику таксі DidiКомпанія Xpeng купує активи гіганта виклику таксі Didi
Очікується, що внаслідок угоди буде сформовано стратегічне партнерство з метою «сприяння глобальному застосуванню розумних електромобілів і технологій».
Представлено «морський» Land Rover Defender 90Представлено «морський» Land Rover Defender 90
Нещодавно на морському курорті Зільт на півночі Німеччини, де проходить Кубок світу з кайтсерфінгу, відбулася презентація Defender 90 Marine Blue Edition.
Американка подала до суду на Tesla через несправну Model 3Американка подала до суду на Tesla через несправну Model 3
Американка подала позов до суду на Tesla через те, що її електромобіль нібито був несправний, і саме через це втрапив у ДТП і спалахнув, що стало причиною смерті її чоловіка.
У Китаї створили недорогий сімейний електромобіль Maxus Dajia 7У Китаї створили недорогий сімейний електромобіль Maxus Dajia 7
Електромобіль Maxus Dajia 7 - 5-метровий мінівен із багатою комплектацією. Модель може бути оснащена електроприводом крісел другого ряду і камерами замість дзеркал заднього виду.
На велосипеді вдалося розігнатися до 272 км/годНа велосипеді вдалося розігнатися до 272 км/год
Велосипеди можуть їхати дуже швидко, причому так, що їм позаздрять багато суперкарів.
У французькому містечку на дорозі намалювали хвилясті лінії для сповільнення руху транспортуУ французькому містечку на дорозі намалювали хвилясті лінії для сповільнення руху транспорту
Малюнки обрали замість лежачих поліцейських, які могли створювати багато шуму для мешканців.
Geely представила 390-сильний гібридний седан Galaxy L6Geely представила 390-сильний гібридний седан Galaxy L6
Компанія Geely приурочила до відкриття автосалону в Ченду офіційний дебют нового середньорозмірного Galaxy L6. Наразі це найдоступніша модель нової лінійки Galaxy.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015