Новости за 28.07.2023

Компанія Porsche відкрила перший фірмовий зарядний хаб для електромобілів брендуКомпанія Porsche відкрила перший фірмовий зарядний хаб для електромобілів бренду
Пілотна станція з шістьма швидкісними терміналами постійного струму потужністю 300 кВт та чотирма змінними на 22 кВт працює цілодобово й без вихідних.
Lexus створив ексклюзивний спорткар на честь світового турне БейонсеLexus створив ексклюзивний спорткар на честь світового турне Бейонсе
Унікальний Lexus LC 500 приурочений до світового турне Бейонсе. Японський виробник також співпрацює з благодійним фондом співачки, який займається підтримкою малого бізнесу серед меншин у США.
Автозлодії серед білого дня викрали два Rolls Royce та BentleyАвтозлодії серед білого дня викрали два Rolls Royce та Bentley
Водному з дилерських центрів продажу автомобілів преміум-класу в Торонто стався позаштатний інцидент. Автокрадії серед білого дня викрали два Rolls-Royce та один Bentley Bentayga.
Женевський міжнародний автосалон 2023 пройде в КатаріЖеневський міжнародний автосалон 2023 пройде в Катарі
Цього року історичне автошоу проходитиме не у Швейцарії, а на Близькому Сході в Досі, столиці Катару.
Рідкісний 90-річний Bugatti знаменитого модельєра виставили на торгиРідкісний 90-річний Bugatti знаменитого модельєра виставили на торги
Випущено лише 19 спортивних Bugatti Type 55 Roadster із дизайном від Жана Бугатті. Саме цей автомобіль зберігався в колекції Ральфа Лорена.
У Мюнхені закінчуються номерні знаки через популярність електромобілівУ Мюнхені закінчуються номерні знаки через популярність електромобілів
У Мюнхені та баварському районі Мюнхен мають намір почати видачу номерних знаків нової серії через зростання популярності електричних автомобілів, мотоциклів і скутерів.
Усі нові Aston Martin отримають PHEV-гібридні версіїУсі нові Aston Martin отримають PHEV-гібридні версії
Керівник Aston Martin Лоуренс Стролл оголосив, що у 2024 році всі основні моделі бренду будуть пропонуватися у якості опції з плагін-гібридною версією.
Україна представила оновлений броньовик «Новатор»Україна представила оновлений броньовик «Новатор»
Машину оновили на основі досвіду використання «Новаторів» в українській армії. Нині броньовик готують до державних випробувань.
Компанія GEM представляє свої нові LSV 2024-го модельного рокуКомпанія GEM представляє свої нові LSV 2024-го модельного року
В Америці можна купити новий електромобіль за 15 000 доларів. Це моделі компанії GEM із США, які розсекретили на фото.
Продажі вантажівок та автобусів MAN різко зрослиПродажі вантажівок та автобусів MAN різко зросли
Компанія MAN Truck&Bus оголосила про результати продажів за перше півріччя. Загалом було реалізовано 56 173 од. техніки - вантажівок, автобусів та фургонів.
Новий Porsche Panamera 2024 засвітився на автодромі НюрбургрингНовий Porsche Panamera 2024 засвітився на автодромі Нюрбургринг
Новий Porsche Panamera збереже знайомий дизайн і стане еволюцією нинішньої моделі. Ліфтбек запропонують виключно в гібридних модифікаціях.
Сімейство позашляховиків Ineos поповниться електромобілемСімейство позашляховиків Ineos поповниться електромобілем
Повністю електричний позашляховик Ineos EV із запасом ходу понад 400 кілометрів можна очікувати не раніше 2026 року.
Volkswagen планує інвестувати у китайську XpengVolkswagen планує інвестувати у китайську Xpeng
Volkswagen заявив, що співпрацюватиме з китайським стартапом для виробництва двох моделей під логотипом VW, які будуть використовувати ноу-хау Xpeng.
Tesla сильно завищує запас ходу своїх електромобілівTesla сильно завищує запас ходу своїх електромобілів
У розслідуванні згадується те, що Tesla використовує одразу кілька хитрощів. Для далекоміра навіть був написаний спеціальний алгоритм, який обманює водіїв про запас ходу.
Citroen анонсував електромобіль e-C3 для ЄвропиCitroen анонсував електромобіль e-C3 для Європи
Citroen випустив перший офіційний тизер електричного e-C3 для європейського ринку. Електричний хетчбек продаватиметься за початковою ціною нижче 25 000 євро, щоб конкурувати з Volkswagen ID.2 і Renault 5.
Класичний Ford Mustang перетворили на вражаючий рестомодКласичний Ford Mustang перетворили на вражаючий рестомод
Класичний Ford Mustang популярний не тільки у поціновувачів американських масл-карів, а й у тюнінг-ательє, які використовують легендарну модель як основу для своїх проектів.
У Великій Британії спростять правила реєстрації автомобілів українцівУ Великій Британії спростять правила реєстрації автомобілів українців
Зміна правил щодо реєстрації автомобілів для українських біженців у Великій Британії, яка дає змогу значно заощадити, затвердили занадто пізно, вважають учасники соціальної кампанії.
У Латвії хочуть змусити нетверезих водіїв відвідувати психологаУ Латвії хочуть змусити нетверезих водіїв відвідувати психолога
Міністерство сполучення Латвії підготувало програму корекції поведінки для водіїв, яких затримують через кермування у нетверезому стані.
Для 15 областей закупили 400 шкільних автобусівДля 15 областей закупили 400 шкільних автобусів
Цього року вже вдалося закупити 400 шкільних автобусів на загальну суму 1,2 млрд. грн.
Новий Mitsubishi L200 2024 отримав незвичні спортивні версіїНовий Mitsubishi L200 2024 отримав незвичні спортивні версії
Mitsubishi заохочуватимуть власників нового L200 за тюнінг пікапа. Модель запропонована з 2,4-літровим турбодизелем потужністю до 204 сил.
Власники електромобілів Hyundai подали до суду на автовиробника через повільну зарядкуВласники електромобілів Hyundai подали до суду на автовиробника через повільну зарядку
Власники електромобілів Hyundai подають колективний позов проти автовиробника через дефект розетки зарядної станції.
CUPRA дозволила фанатам розробити свою нову модель DarkRebelCUPRA дозволила фанатам розробити свою нову модель DarkRebel
Іспанський виробник автомобілів CUPRA взявся створити концепцію електрокара DarkRebel на основі отриманих пропозицій: з різних країн і континентів надійшло понад 270 000 конфігурацій, у тому числі від знаних дизайнерів та конструкторів.
Електромобіль MINI Cooper 2024 навчили видавати звуки бензинового двигунаЕлектромобіль MINI Cooper 2024 навчили видавати звуки бензинового двигуна
У Mini створили кілька «саундтреків» для свого нового електромобіля. Передбачено чотири режими, які змінюють звучання електромотора та зовнішній вигляд панелі приладів.
У Нюрбургрингу помітили новий ліфтбек Skoda SuperbУ Нюрбургрингу помітили новий ліфтбек Skoda Superb
Компанія Skoda планує у листопаді 2023 року офіційно представити Skoda Superb нового, четвертого, покоління. Фотошпигуни вже помітили під час тестів на німецькій гоночній трасі Нюрбургрінг новий ліфтбек Superb.
Європа реалізує програму Fit For 55Європа реалізує програму Fit For 55
Європейський Союз ухвалив нове законодавство, відповідно до якого до 2025 року вздовж усіх основних європейських маршрутів мають бути встановлені швидкісні зарядки для електромобілів потужністю 150 кВт.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015