Новости за 28.04.2023

Компанія Shelby випустила свій перший електромобільКомпанія Shelby випустила свій перший електромобіль
Новий Shelby Mustang Mach-E GT отримав карбонові деталі та покращену підвіску. Кросовер обладнаний потужною 480-сильною установкою.
Mercedes-Benz EQE та EQS стануть швидшими за допомогою спеціальної «прошивки»Mercedes-Benz EQE та EQS стануть швидшими за допомогою спеціальної «прошивки»
Компанія Mercedes-Benz випустила для власників електрокарів EQE і EQS у Північній Америці новий софт, який збільшує потужність їхніх двигунів і скорочує час розгону.
Серійний пікап Tesla Cybertruck помітили на дорогахСерійний пікап Tesla Cybertruck помітили на дорогах
Перші постачання Tesla Cybertruck клієнтам можуть розпочатися вже в третьому кварталі 2023 року. Компанія має пілотну виробничу лінію на техаському заводі Gigafactory.
На дорогах встановлять додаткові комплекси автоматичної фіксації правопорушеньНа дорогах встановлять додаткові комплекси автоматичної фіксації правопорушень
28 квітня на дорогах низки областей та міст відновлять роботу 35 комплексів фотофіксації порушень ПДР (КАФ). Також будуть встановлені нові комплекси.
Благодійники з Німеччини передали реанімобіль військовим 14-ої волинської бригадиБлагодійники з Німеччини передали реанімобіль військовим 14-ої волинської бригади
Представники благодійної релігійної організації з німецького Кельна доставили на Волинь куплений за благодійні гроші реанімобіль. Далі машина поїде до військових 14-ої бригади.
KIA Carnival перетворили на будинок на колесахKIA Carnival перетворили на будинок на колесах
Компанія UniCamp пропонує власникам мінівену Kia Carnival розширити його можливості, встановивши зверху виготовлене для нього на замовлення ліжко з відкидним верхом.
Hyundai стала найприбутковішою публічною компанією Південної КореїHyundai стала найприбутковішою публічною компанією Південної Кореї
Операційний прибуток Hyundai став на 86,3% більше. За перший квартал 2023 року було продано майже 66 тисяч електромобілів бренду.
Micheline протестує безповітряні шини на електромобіляхMicheline протестує безповітряні шини на електромобілях
Компанія веде переговори з General Motors і Tesla про тест шин «Uptis». Це моделі високого класу, які через велику вагу акумуляторів вимагають шин з більшою стійкістю, особливо на бічних стінках.
Силовики нейтралізували один із найбільших міні-НПЗСиловики нейтралізували один із найбільших міні-НПЗ
Бюро економічної безпеки, СБУ й податківці днями фіналізували операцію з припинення виробництва нафтопродуктів на одному з найбільших міні-НПЗ України.
Land Rover Defender отримав нові спеціальні версіїLand Rover Defender отримав нові спеціальні версії
Для Land Rover Defender тепер пропонується версія Outbound, яка доступна для модифікацій P400 та Ingenium D300. Також позашляховик можна замовити з ретро-пакетом County.
Японська агенція JICA оплатила виготовлення 30 спецавтомобілів в УкраїніЯпонська агенція JICA оплатила виготовлення 30 спецавтомобілів в Україні
Японське агентство міжнародного співробітництва JICA в рамках допомоги передало Державній службі з надзвичайних ситуацій 30 спеціалізованих автомобілів.
Lucid розпочав тести електричного кросовера GravityLucid розпочав тести електричного кросовера Gravity
Компанія Lucid Group оголосила про початок проведення випробувань передсерійної версії повністю електричного кросовера Gravity на дорогах загального користування в США.
Новий Ford F-150 отримав потужну шестиколісну версіюНовий Ford F-150 отримав потужну шестиколісну версію
Пікап Ford F-150 Raptor R подовжений до 8,2 метра і отримав третю вісь. Для покращення прохідності йому збільшили кліренс та встановили позашляхову гуму.
Засновник «Мівіни» вкладає 2,5 млрд доларів у виробництво електрокарівЗасновник «Мівіни» вкладає 2,5 млрд доларів у виробництво електрокарів
Мільярдер Фам Нят Вионг вкладе 2,5 млрд доларів у компанію з виробництва електрокарів VinFast перед виходом на біржу.
Марокко експортує до Іспанії російський дизельМарокко експортує до Іспанії російський дизель
За даними Mundo, Марокко історично було постійним імпортером дизпального для внутрішнього споживання. При цьому його експорт практично припинився вісім років тому, коли закрився єдиний у країні НПЗ.
Екоактивісти бойкотували перегони електричних болідівЕкоактивісти бойкотували перегони електричних болідів
Члени протестної групи Letzte Generation перелізли через захисну огорожу та сіли перед електричними болідами. Протестувальники похвалилися своєю витівкою у соцмережах, де інші користувачі висміяли їх.
Найбільший експортер вугілля в Європі взявся за реконструкцію мосту на РівненщиніНайбільший експортер вугілля в Європі взявся за реконструкцію мосту на Рівненщині
Польська компанія забезпечить виготовлення металоконструкцій мосту та їх доставлення до місця будівництва.
Toyota розкрила плани з розвитку електромобілів брендуToyota розкрила плани з розвитку електромобілів бренду
Генеральний директор Кодзі Сато вважає, що Toyota може стати прибутковою з електромобілями, дотримуючись плану, але новий напрямок компанії тільки починається.
Найстаріше авто у світі успішно пройшло техогляд у НімеччиніНайстаріше авто у світі успішно пройшло техогляд у Німеччині
Власник Benz Victoria приїхав на техогляд у костюмі кінця ХІХ століття. Автомобіль визнали справним та придатним до експлуатації, але з низкою обмежень.
Представлено унікальну пожежну машину для гасіння електромобілівПредставлено унікальну пожежну машину для гасіння електромобілів
Гасіння «електричок» потребує немало часу, порівняно з машинами із ДВС. Завдання ускладнюється, якщо пожежа відбувається в обмеженому просторі - наприклад, у підземному чи багатоповерховому паркінгу.
Компанія Hyundai вирішила продати свої активи в РосіїКомпанія Hyundai вирішила продати свої активи в Росії
Переговори про продаж активів компанії з Казахстану, що працює нині в Росії, знаходяться на завершальній стадії
Уславлений спорткар Ferrari 312 PB виставили на аукціонУславлений спорткар Ferrari 312 PB виставили на аукціон
Ferrari 312 PB у 1972 році приніс італійській марці перемогу у чемпіонаті світу WSC. Саме цей автомобіль виграв два складні 1000-кілометрові перегони.
Названо бренди вживаних автомобілів, які найбільше втратили у вартості у 2023 роціНазвано бренди вживаних автомобілів, які найбільше втратили у вартості у 2023 році
Ціни на вживані автомобілі все ще залишаються підвищеними, але є ознаки того, що ринок нарешті охолоджується.
Прототип Hyundai IONIQ 5 демонструє чудеса маневреностіПрототип Hyundai IONIQ 5 демонструє чудеса маневреності
Це стало можливим завдяки комплексному модулю Hyundai Mobis e-Corner System, що складається з гальм за допомогою дроту, керування за допомогою дроту, амортизатора та вбудованого в колесо двигуна.
Інститут безпеки IIHS назвав найнебезпечніші автомобілі 2023 рокуІнститут безпеки IIHS назвав найнебезпечніші автомобілі 2023 року
У 2023 році алгоритм оцінки безпеки під час краш-тестів IIHS був ускладнений. Тому більшість автомобілів провалили випробування.
Опублікована перша інформація про новий BMW 5 SeriesОпублікована перша інформація про новий BMW 5 Series
Розробка першого електричного BMW 5 Series підійшла до завершення. За кілька тижнів до офіційного дебюту баварська марка опублікувала результати більш ніж річної програми випробувань нового електричного седана.
За тиждень у роздробі здешевшало дизпальнеЗа тиждень у роздробі здешевшало дизпальне
Упродовж тижня із 21-го по 28 квітня 2023 року дешевшало передовсім дизельне пальне, яке за цей час скинуло в середньому 15 копійок на літрі - до 45,88 грн/л.
Презентовано преміальний електрокросовер Exeed Sterra ETПрезентовано преміальний електрокросовер Exeed Sterra ET
Exeed Sterra ET - преміальний сімейний електрокросовер завдовжки близько 5 метрів. Автомобіль оснастили двома моторами загальною потужністю 480 к.с.
Офіційний представник «Mitsubishi Motors» в Україні перераховує 1 млн гривень на гуманітарні  проєктиОфіційний представник «Mitsubishi Motors» в Україні перераховує 1 млн гривень на гуманітарні проєкти
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» продовжує свою підтримку постраждалому мирному населенню через війну в Україні.
Відновлення фінансування від Porsche Finance Group UkraineВідновлення фінансування від Porsche Finance Group Ukraine
Ми з радістю повідомляємо про відновлення фінансування автомобілів Volkswagen від нашого партнера Porsche Finance Group Ukraine.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015