Названо бренди вживаних автомобілів, які найбільше втратили у вартості у 2023 році

19:38 28.04.2023
Названо бренди вживаних автомобілів, які найбільше втратили у вартості у 2023 році

Ціни на вживані автомобілі все ще залишаються підвищеними, але є ознаки того, що ринок нарешті охолоджується. Індекс цін на вживані автомобілі в США від CarGurus показує, що середня ціна на більшість брендів знизилася протягом останніх місяців, деякі з них навіть мали двозначний відсоток зниження.

Лідером у зниженні цін на вживані автомобілі була компанія Tesla, яка зменшила ціни на нові моделі кілька разів за останні місяці, зі зниженням майже на 27 відсотків порівняно з попереднім роком. Ось перелік десяти марок із найбільшими падіннями:

Деякі з цих цифр можуть бути несподіваними, але багато з них можна легко пояснити. Протягом деякого часу ціни на вживані автомобілі Tesla швидко зростали, оскільки покупці поверталися на ринок вживаних автомобілів з метою отримання значного прибутку. Однак, коли пропозиція наздогнала попит, а Tesla почала знижувати ціни на нові моделі, ціни на вживані автомобілі різко впали.

Деякі сегменти ринку вживаних автомобілів бачили більші знижки в середніх цінах, ніж інші. Середня ціна на вживані мінівени впала на 8,21 відсотка, седани - на 7,24 відсотка, кросовери - на 6,5 відсотка, тоді як купе зросли на 2,04 відсотка, а кабріолети навіть на 13,34 відсотка.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015