Новости за 27.12.2023

Туск вважає, що блокада українського кордону скоро припинитьсяТуск вважає, що блокада українського кордону скоро припиниться
Уряд Польщі наближається до можливості припинити блокади далекобійниками кількох прикордонних переходів з Україною.
Mercedes-Benz W124 перетворили на авто для апокаліпсисуMercedes-Benz W124 перетворили на авто для апокаліпсису
Mercedes-Benz W124 поставили на рамне шасі, а під його капот встановили двигун V8. Автомобіль оснастили кулеметом, карабіном і сокирою.
Tesla готується випустити оновлену Model Y із заводу в КитаїTesla готується випустити оновлену Model Y із заводу в Китаї
Компанія Tesla готується розпочати випуск оновленої версії своєї автівки Model Y зі свого заводу в Шанхаї.
У Мережі вперше показали «живі» фото Lancia Ypsilon нового поколінняУ Мережі вперше показали «живі» фото Lancia Ypsilon нового покоління
Компанія Lancia, яка входить до складу концерну Stellantis, уперше показала «живі» фотографії Lancia Ypsilon нового покоління. Офіційна презентація цієї новинки відбудеться у лютому 2024 року.
Розпочалося масове виробництво першого автомобіля з натрій-іонною батареєюРозпочалося масове виробництво першого автомобіля з натрій-іонною батареєю
Новий автомобіль JAC Yiwei зійшов з конвеєра в Китаї, ставши першим у світі серійним електромобілем, оснащеним натрій-іонною батареєю.
Suzuki Jimny отримав дуже незвичайний тюнінгSuzuki Jimny отримав дуже незвичайний тюнінг
Suzuki Jimny отримав дві нові тюнінговані версії. Компактний позашляховик допрацювали в стилістиці заряджених хетчбеків 80-х років.
Турецькій поліції передали партію конфіскованих Ferrari та BentleyТурецькій поліції передали партію конфіскованих Ferrari та Bentley
Департамент поліції Туреччини отримав 23 автомобілі, які належали наркоторговцю та лідеру банди мотоциклістів Comanchero, що базується в Австралії Хакану Айіку.
Новий Peugeot 5008 показали на незалежних рендерахНовий Peugeot 5008 показали на незалежних рендерах
Відомо, що в основі використовується новий Peugeot 3008, більший 5008 виявиться його подовженим варіантом із практичним 7-місним салоном.
Hyundai випустить 100 екземплярів унікального водневого купе N Vision 74Hyundai випустить 100 екземплярів унікального водневого купе N Vision 74
Корейський автовиробник офіційно підтвердив, що запускає стильне купе з водневими елементами Hyundai N Vision 74 у серійне виробництво.
Компанія Huawei випустила флагманський кросовер Aito M9Компанія Huawei випустила флагманський кросовер Aito M9
Новий Aito M9 - 5,2-метровий сімейний кросовер від Huawei. Модель запропонують у гібридній та електричній версіях потужністю до 530 сил.
Представлено концепт-провісник серійного Infiniti QX80Представлено концепт-провісник серійного Infiniti QX80
У Китаї відбувся дебют концепт-кара Infiniti QX Monograph - він наочно демонструє, яким буде серійний Infiniti QX80 нового покоління.
На вулиці Берліна виїде безпілотний автобус у рамках проекту MAN BeIntelliНа вулиці Берліна виїде безпілотний автобус у рамках проекту MAN BeIntelli
Проект MAN BeIntelli, розроблений спільно з Технічним університетом Берліна та IAV GmbH, має впровадити інтелектуальні системи дорожнього руху з автономними транспортними засобами в столиці Німеччини вже до весни 2024 року.
Електромобіль Volvo EX30 отримав спортивну та позашляхову версіїЕлектромобіль Volvo EX30 отримав спортивну та позашляхову версії
Компанія Everlast розробила для нового шведського кросовера EX30 два варіанти аксесуарів та елементів обвісу кузова під назвами Sport і Outland.
Купівля-продаж авто в «Дії»: за тиждень скористалися майже 1,4 тисячі людейКупівля-продаж авто в «Дії»: за тиждень скористалися майже 1,4 тисячі людей
Новою послугою купівлі-продажу авто у застосунку «Дія» скористалися після її запуску 20 грудня 1377 осіб.
Седан Mercedes-Benz 190 повернуть у виробництвоСедан Mercedes-Benz 190 повернуть у виробництво
Новий Mercedes-Benz 190E Evolution II збереже класичний дизайн, але отримає сучасні двигун і шасі. Вартість спортивного седана становитиме 714 000 євро.
На заводі компанії Tesla робот вийшов з-під контролю та напав на інженераНа заводі компанії Tesla робот вийшов з-під контролю та напав на інженера
Нестандартний інцидент стався на заводі американської компанії Tesla, що у Техасі. Тут робот, який задіяний у збиранні електромобілів, напав на робітника.
Toyota побила річний рекорд виробництва за неповний рікToyota побила річний рекорд виробництва за неповний рік
Найбільша японська автомобільна компанія з січня по листопад 2023 року виробила 9,23 мільйона автомобілів Toyota і Lexus на всіх своїх заводах.
Ремонт електромобілів Rivian затягується майже на рікРемонт електромобілів Rivian затягується майже на рік
Власник відвіз електромобіль до сертифікованого сервісу Rivian в Солт-Лейк-Сіті, щоб замінити бічну камеру та відремонтувати пошкоджену панель. Це було вісім місяців тому, і Холбрук сказав, що йому машину досі не повернули.
Визначено 10 найпопулярніших моделей на ринку України нових бензинових легковиківВизначено 10 найпопулярніших моделей на ринку України нових бензинових легковиків
Автомобілі, обладнані традиційними бензиновими двигунами, стали найбільш популярними на ринку нових легковиків.
Японія передала для ЗСУ партію автомобілівЯпонія передала для ЗСУ партію автомобілів
Міністерство оборони Японії передало для потреб ЗСУ партію автомобілів.
Представлено суперпозашляховий Nissan X-TrailПредставлено суперпозашляховий Nissan X-Trail
Nissan представив чотири концепти, підготовлені для Токійського автосалону 2024 року. Один із них - кастомна версія Nissan X-Trail під назвою Crawler Concept.
Електромобілі Chevrolet Bolt відкликають через ризик пожежіЕлектромобілі Chevrolet Bolt відкликають через ризик пожежі
В автомобілі вже давно виявили дефект у передніх ременях безпеки. Механізм переднатягувача ременя може спрацювати неправильно в деяких екземплярах. Через це виникає ризик пожежі.
У Lamborghini пояснили тип кузова свого першого електромобіляУ Lamborghini пояснили тип кузова свого першого електромобіля
Lamborghini має намір розпочати історію своїх електромобілів із серійною версією концептуального автомобіля Lanzador, який був представлений на початку цього року.
На аукціон виставили розкішний Cadillac Елвіса ПресліНа аукціон виставили розкішний Cadillac Елвіса Преслі
Cadillac Seville - одне з останніх авто, придбаних Елвісом Преслі. Салон седана оздоблений шкірою і деревом, а оснащення охоплює клімат-контроль, радіо та електросклопідйомники.
Toyota перетворила новий Prius на гоночний автомобільToyota перетворила новий Prius на гоночний автомобіль
Toyota представила справжній гоночний Prius, який брав участь у 10-годинних пепрегонах на витривалість у Таїланді.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015