Новости за 27.02.2024

Шмигаль анонсував програму підтримки українського автопромуШмигаль анонсував програму підтримки українського автопрому
Кабінет Міністрів України презентував новий проєкт «Зроблено в Україні», ефект якого оцінюється у понад 4 млрд грн додаткових коштів до держбюджету.
Новий Dacia Duster 2024 вперше показали на публіціНовий Dacia Duster 2024 вперше показали на публіці
Новий Dacia Duster кардинально змінився зовні та став сучаснішим усередині. Кросовер пропонують у бензинових та гібридних модифікаціях.
Volkswagen готує повнорозмірний електричний пікапVolkswagen готує повнорозмірний електричний пікап
Volkswagen планує приєднатися до прибуткового ринку пікапів у США, випустивши власний повнорозмірний електромобіль з багажним відсіком.
У столиці евакуйовуватимуть припарковані на велосмугах автомобіліУ столиці евакуйовуватимуть припарковані на велосмугах автомобілі
Інспектори з паркування Департаменту територіального контролю міста Києва продовжують щоденне обстеження доріг столиці щодо порушень правил зупинки та стоянки транспортних засобів.
Уряд РФ запроваджує заборону на експорт бензинуУряд РФ запроваджує заборону на експорт бензину
Уряд Росії з 1 березня на півроку заборонить експорт бензину та збільшить норматив продажу дизельного пального на біржі до 16 відсотків. Таких заходів хочуть вжити для боротьби зі зростанням цін на пальне.
MAN побудує в Європі мережу з ремонту акумуляторів для електромобілівMAN побудує в Європі мережу з ремонту акумуляторів для електромобілів
Компанія MAN Truck n Bus, один із найбільших європейських виробників комерційного транспорту, створить у Європі мережу сервісних центрів з ремонту акумуляторів.
Презентовано новий суперкар McLaren Artura SpiderПрезентовано новий суперкар McLaren Artura Spider
Суперкар McLaren Artura Spider обладнаний 700-сильною гібридною установкою. Він розганяється до 330 км/год і може проїхати 30 км на електротязі.
Компанія Lotus вважає, що зможе захопити ринок розкішних електромобілівКомпанія Lotus вважає, що зможе захопити ринок розкішних електромобілів
Автовиробник планує здійснити цей план завдяки ресурсам та підтримці свого власника - китайської компанії Geely.
Український виробник автобусів реформував виробництво і отримав експортний контрактУкраїнський виробник автобусів реформував виробництво і отримав експортний контракт
Підприємству довелося пройти через тривалу процедуру банкрутства, трансформації, але на щастя вдалося зберегти виробництво та кваліфіковані кадри.
У Женеві наживо показали найдешевший електромобіль DaciaУ Женеві наживо показали найдешевший електромобіль Dacia
Наприкінці лютого 2024 року компанія Dacia на автосалоні в Женеві офіційно представила Dacia Spring нового, другого, покоління. Це найдоступніший електромобіль у Європі.
Представлено незвичний електромобіль Honda CR-V eFCEVПредставлено незвичний електромобіль Honda CR-V eFCEV
Нова Honda CR-V eFCEV - нетиповий електромобіль із невеликою батареєю та водневим ГБО. Запас ходу кросовера складає 435 км.
Суперкар Pininfarina Enigma GT показали на автосалоні в ЖеневіСуперкар Pininfarina Enigma GT показали на автосалоні в Женеві
На Женевському автосалоні 2024 року відомий дизайнерський дім Pininfarina представив футуристичний суперкар Enigma GT.
Фургон Ford відібрав титул світового рекордсмена швидкості у Mercedes-AMG GT3Фургон Ford відібрав титул світового рекордсмена швидкості у Mercedes-AMG GT3
Минулого тижня французький автогонщик Жуль Гугон на гоночному Mercedes-AMG GT3 встановив новий рекорд кола на трасі Mount Panorama Circuit в Австралії.
Subaru зареєструвала низку нових «назв» моделейSubaru зареєструвала низку нових «назв» моделей
Subaru подала до Бюро патентів і торговельних марок США заявки на 12 нових назв для «автомобілів та їхніх структурних частин і фітингів».
Toyota відкликає понад 280 тисяч автомобілі в СШАToyota відкликає понад 280 тисяч автомобілі в США
Toyota попередила власників авто про проблему з безпекою, яка може призвести до того, що їхні автомобілі продовжуватимуть рухатися вперед, навіть коли вони перебувають на нейтральній передачі і гальма не натиснуті.
У Женеві презентували електричний клон BMW IsettaУ Женеві презентували електричний клон BMW Isetta
Microlino Lite - сучасна варіація на тему знаменитого BMW Isetta. Двомісний 2,5-метровий електрокар може проїхати до 180 км без підзарядки.
У Берліні презентують водневий автобус Mercedes-Benz із запасом ходу 400 кмУ Берліні презентують водневий автобус Mercedes-Benz із запасом ходу 400 км
На виставці Mobility Move 2024, яка пройде в Берліні з 5 по 7 березня, компанія Daimler Buses вперше покаже свій зчленований електричний автобус з водневими паливними елементами як розширювач діапазону - Mercedes-Benz eCitaro G.
Кабмін вирішив запустити електронну чергу на кордоні для легкових автомобілівКабмін вирішив запустити електронну чергу на кордоні для легкових автомобілів
Проєкт єЧерга почне працювати для водіїв легкових автомобілів, а не лише для вантажівок і автобусів, як раніше.
На підтримку ЗСУ та інші благодійні проєкти ОККО спрямувала вже 1,5 млрд грнНа підтримку ЗСУ та інші благодійні проєкти ОККО спрямувала вже 1,5 млрд грн
Забезпечення захисників України зброєю і розвідтехнікою є фокусним напрямком для компанії, тож на це спрямовується основна частина коштів.
Новий Jeep Avenger 4xe: більше вражень, більше можливостей, більше емоцій!Новий Jeep Avenger 4xe: більше вражень, більше можливостей, більше емоцій!
Поєднання системи повного приводу та технології 48V Mild-Hybrid покращує ходові якості та можливості Нового Jeep Avenger 4xe, забезпечуючи електрифікований рух у місті та всюди-прохідність поза його межами.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015