Chevrolet Aveo стал лучшим автомобилем в соотношении цена-качество

11:45 05.02.2009
Chevrolet Aveo стал лучшим автомобилем в соотношении цена-качество

Chevrolet Aveo - переможець Всеукраїнської акції «Автомобіль Року в Україні 2009» у номінації Краще співвідношення ціна-якість. Chevrolet Aveo - Лідер продажу малого класу за підсумками Національного автомобільного рейтингу – «Авторейтинг 2008», який проводився в рамках «Автомобіль Року в Україні 2009». Chevrolet Aveo ще раз довів, що він – справжній автомобіль для реального життя!29 січня 2009 року в п’ятизірковому готелі Хаятт Рідженсі Київ відбулася урочиста церемонія вручення нагород переможцям Всеукраїнської акції «Автомобіль Року в Україні 2009» та національного автомобільного рейтингу «Авторейтинг 2008». Chevrolet Aveo отримав одразу ж дві престижні нагороди.

 В рамках акції «Автомобіль Року в Україні 2009» за результатами голосування Громадського та Журналістського журі новий Chevrolet Aveo хетчбек став переможцем у номінації, яка найбільш за все орієнтована на споживачів та автолюбителів - Краще співвідношення ціна-якість. До Громадського журі увійшли всі бажаючі громадяни України, які заповнили та відправили анкети або проголосували на офіційному сайті акції. Журналістське журі акції представляли члени Клубу автомобільних журналістів України, які обирали переможця, керуючись власним досвідом із тестування автомобілів. Голоси обох журі враховувались у співвідношенні 50 на 50. Оргкомітет та наглядова рада акції забезпечували об’єктивність результатів. В акції брали участь лише автомобілі, вперше офіційно представлені на ринку України в період з 01.11.2007 до 01.11.2008.

Chevrolet Aveo - Лідер продажу малого класу за підсумками Національного автомобільного рейтингу «Авто рейтинг 2008». У номінаціях Авторейтингу брали участь всі автомобілі, які офіційно продавалися на українському ринку з 1 січня по 31 грудня 2008 року. Критерієм визначення переможця Авторейтингу став ринковий успіх моделі автомобіля. Враховуються тільки офіційні реєстрації нових автомобілів у період з 1 січня по 31 грудня 2008 року. Купуючи автомобіль українські автолюбителі своїм власним гаманцем брали участь у визначенні переможців "Авторейтингу 2008". Клуб автомобільних журналістів України лише правильно розділив автомобілі по номінаціях і обробив статистику про офіційні реєстрації автомобілів в Україні. До речі, в 2008 році в Україні зареєстровано понад 33 000 автомобілів Chevrolet Aveo (за кількістю перших реєстрацій). А всього, за період 2003-2008 р.р. в Україні зареєстровано понад 96 000 Chevrolet Aveo (за кількістю перших реєстрацій).

Головною особливістю нового Chevrolet Aveo хетчбек є яскравий, амбіційний зовнішній дизайн, оптимізована конструкція кузова, стильний, комфортний, високоякісний салон. Як і всі автомобілі Chevrolet, нові Chevrolet Aveo хетчбек володіють прекрасними показниками по співвідношенню «ціна-якість», що втілилось у впевнену перемогу однойменної номінації «Автомобіль Року 2009».

Chevrolet Aveo в Україні продається в кузовах седан та хетчбек. При чому хетчбек є на вибір в двох версіях: 5-ти дверній та 3-дверній, трансмісії – автоматична або механічна. Chevrolet Aveo - незамінний для переміщення по місту, маневрений та легкий в управлінні. Він стає стильним аксесуаром для молоді. Chevrolet Aveo обирають як перший автомобіль, і як повноцінне сімейне авто.

Новий Chevrolet Aveo, основні події в Україні:
• Травень 2008 р. Перша презентація в Україні на 16 Київському Міжнародному автосалоні SIA’2008. Chevrolet Aveo стає кращим автомобілем Автосалону.
• Червень 2008 р. Початок продажу в офіційній дилерській мережі в Україні.
• Липень 2008 р. Презентація нового Chevrolet Aveo для українських ЗМІ, тест-драйв.
• Січень 2009 р. Хетчбек Chevrolet Aveo - переможець Всеукраїнської акції «Автомобіль Року в Україні 2009» у номінації Краще співвідношення ціна-якість.
• Січень 2009 р. - Лідер продажу малого класу за підсумками Національного автомобільного рейтингу – «Авторейтинг 2008», що проводився в рамках «Автомобіль Року в Україні 2009»

ТОВ «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (входить до складу підприємств Корпорації «УкрАВТО») є офіційним дистриб’ютором Chevrolet в Україні з 2003 року. За цей час понад 178 000 автомобілів легендарного бренду Chevrolet знайшли своїх власників в Україні. Станом на січень 2009 р. дилерська мережа Chevrolet включає 63 дилерських підприємства (173 точок експозиції) по всій Україні.


Источник: АвтоКонсалтинг
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015