Новости за 26.10.2023

Розкрито ціни та характеристики кросовера Mercedes-Maybach EQS 680Розкрито ціни та характеристики кросовера Mercedes-Maybach EQS 680
Mercedes-Benz оприлюднив ціни та технічні характеристики розкішного електричного кросовера Maybach EQS 680.
Subaru представила унікальний електрокар Sport MobilitySubaru представила унікальний електрокар Sport Mobility
Subaru показала одразу два незвичайні концепт-кари - Sport Mobility й Air Mobility. Ці автомобілі символізують «велику свободу в мобільності» й отримали безліч інноваційних технологій.
Honda Prelude повертається на ринок у вигляді електромобіляHonda Prelude повертається на ринок у вигляді електромобіля
На автосалоні Japan Mobility Show у Токіо компанія Honda презентувала нову версію Honda Prelude. Це чотиримісне електричне купе із елегантним дизайном.
Mazda відродила культовий роторний спорткарMazda відродила культовий роторний спорткар
Купе Mazda Iconic SP - сучасна версія знаменитої моделі RX-7. Спорткар схожий на знаменитого предка за дизайном і навіть отримав роторно-поршневий двигун.
Xpeng AeroHT представила новий літаючий автомобільXpeng AeroHT представила новий літаючий автомобіль
Xpeng AeroHT представила свій літаючий автомобіль під час 1024 Tech Day. Він може складати ротори і пересуватися дорогами загального користування.
Toyota представила електричного наступника культового спорткара MR2Toyota представила електричного наступника культового спорткара MR2
Toyota FT-Se розроблена спортивним підрозділом бренду Toyota Gazoo Racing. Спорткар отримав потужну електричну установку і передові технології.
Ризькі автобуси Solaris будуть їздити у ЧерніговіРизькі автобуси Solaris будуть їздити у Чернігові
Головний пасажирський перевізник Риги муніципальне підприємство Rigas satiksme передає Чернігову 10 автобусів міського виконання Solaris Urbino 12.
Новий Skoda Superb розсекречено на перших офіційних зображенняхНовий Skoda Superb розсекречено на перших офіційних зображеннях
Новий Skoda Superb збереже знайомий гранений дизайн, але підросте в розмірах і стане просторішою всередині. Модель запропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
У Каліфорнії заборонили роботу безпілотного роботаксі GM CruiseУ Каліфорнії заборонили роботу безпілотного роботаксі GM Cruise
Авто були залучені до серії інцидентів, які викликали критику з боку посадовців і представників громадськості
Chevrolet Bolt наступного покоління отримає нову батареюChevrolet Bolt наступного покоління отримає нову батарею
Керівник GM Мері Барра підтвердила, що електромобіль що Chevrolet Bolt отримає акумуляторну батарею нового покоління, яка матиме більшу ємність та підтримуватиме потужну зарядку.
Презентовано брутальний позашляховий мінівен Mitsubishi D:XПрезентовано брутальний позашляховий мінівен Mitsubishi D:X
Mitsubishi D:X - мінівен підвищеної прохідності з повним приводом і високим кліренсом. У нього трансформований салон і гібридна силова установка.
Силовики зупинили роботу підпільного міні-НПЗ на ЗакарпаттіСиловики зупинили роботу підпільного міні-НПЗ на Закарпатті
Служба безпеки спільно з БЕБ ліквідувала масштабну схему незаконного виробництва і збуту оптових партій пального на Закарпатті.
Mercedes-Benz констатує, що клієнти не так захоплені новими електромобілями, як очікувалосьMercedes-Benz констатує, що клієнти не так захоплені новими електромобілями, як очікувалось
Mercedes-Benz впевнено крокує до переходу від бензинових до електричних моделей, але дилери компанії стикаються з труднощами при реалізації електромобілів.
Lexus презентував інноваційні електрокариLexus презентував інноваційні електрокари
Електромобіль Lexus LF-ZC надійде в серійне виробництво у 2026 році. Новинка запропонує багате оснащення та інноваційні технології зі штучним інтелектом.
Українцям у Польщі дозволили відновлювати вкрадене чи втрачене посвідчення водіяУкраїнцям у Польщі дозволили відновлювати вкрадене чи втрачене посвідчення водія
Для українців у Польщі стала доступна послуга відновлення втраченого або вкраденого посвідчення водія.
Покупці автомобілів зможуть 10 днів їздити на «старих» номерахПокупці автомобілів зможуть 10 днів їздити на «старих» номерах
В Україні покупцям вживаних автомобілів планують дозволити протягом 10 днів їздити на «старих» номерних знаках. У Верховній Раді вже зареєстрували відповідний законопроект.
Компанія GAC показала бюджетний седан Aion S Max із запасом ходу 610 кмКомпанія GAC показала бюджетний седан Aion S Max із запасом ходу 610 км
GAC Aion S Max стане доступний за ціною нижче 20 500 доларів. Електромобіль пропонує багате оснащення і великий запас ходу на одному заряді.
Новий ФЛАГМАН MAZDA CX-90 вже у продажу в УкраїніНовий ФЛАГМАН MAZDA CX-90 вже у продажу в Україні
Цей великий кросовер з витонченим дизайном, просторим трирядним салоном та потужною силовою установкою подарує водієві незабутні задоволення від керування і комфорт для пасажирів.
Електричний кросовер MINI Countryman отримав флагманську версіюЕлектричний кросовер MINI Countryman отримав флагманську версію
Вперше MINI представила новий електричний кросовер Countryman на вересневій виставці IAA Mobility Show у Мюнхені. Пройшло кілька тижнів, і настав час дебюту топової версії новинки під назвою Countryman SE ALL4.
Від Черкас передадуть шість спецавтомобілів для ЗСУВід Черкас передадуть шість спецавтомобілів для ЗСУ
На останній сесії Черкаської міської ради депутати проголосували за передачу захисникам спеціальних вантажних автомобілів.
Європейські автовиробники відмовляються від великих виставокЄвропейські автовиробники відмовляються від великих виставок
На Женевському міжнародному автосалоні 2024 року не варто очікувати новинок від BMW, Mercedes-Benz, Audi та Volkswagen. Також виставку не відвідає концерн Stellantis.
Stellantis веде переговори про купівлю китайського виробника електромобілівStellantis веде переговори про купівлю китайського виробника електромобілів
Stellantis NV наближається до угоди з придбання приблизно 20 відсотків акцій китайської компанії з виробництва електромобілів Zhejiang Leapmotor Technologies Ltd.
Латвія передала Україні 61 автомобіль швидкої допомогиЛатвія передала Україні 61 автомобіль швидкої допомоги
Автомобілі передали латвійській неурядовій організації «Musu yjsta», яка забезпечить їх доставку в Україну та доправить українським державним установам - поліції, Міноборони, армії та МОЗ.
Новий гібридний кросовер Toyota Crown Estate показали на тизерахНовий гібридний кросовер Toyota Crown Estate показали на тизерах
Toyota Crown Estate може дебютувати вже у 2024 році з гібридною 234-сильною установкою. Кросовер отримає розкішний салон і передові технології.
Розкішний 5-метровий байк вагою 1,5 тонни показали на відеоРозкішний 5-метровий байк вагою 1,5 тонни показали на відео
Хтось може подумати, що це скульптура, але він їздить і навіть на досить пристойній швидкості 145 км/год.
В Україну приїхав ексклюзивний лімітований суперкар Mercedes-Benz SLR McLarenВ Україну приїхав ексклюзивний лімітований суперкар Mercedes-Benz SLR McLaren
До України привезли справжній раритет - суперкар Mercedes-Benz SLR McLaren у дуже ексклюзивній версії Crown Edition. Усього виготовили лише 10 таких автівок.
Renault Kardian: компактний, сучасний і технологічний кросовер!Renault Kardian: компактний, сучасний і технологічний кросовер!
Renault Kardian призначений подарувати вам приємні враження від кожної подорожі, даруючи сучасні технології з емоційним дизайном.
Британського конкурента Toyota Land Cruiser показали на перших фотоБританського конкурента Toyota Land Cruiser показали на перших фото
LDV D90 - великий рамний позашляховик із брутальним дизайном і багатим оснащенням. Модель оснащують тяговитими 2,0-літровими турбодизелями.
Електричний кросовер Tesla Model Y - новий бестселер світового авторинкуЕлектричний кросовер Tesla Model Y - новий бестселер світового авторинку
Агентство Focus2move опублікувало свіжий рейтинг найпопулярніших автомобілів 2023 року за результатами перших восьми місяців.
10 000 автомобілів Jaguar Land Rover застрягли на сервісі в очікуванні запчастин10 000 автомобілів Jaguar Land Rover застрягли на сервісі в очікуванні запчастин
Сервісні станції JLR (Jaguar Land Rover) перебувають на «межі можливостей» через глобальний дефіцит запчастин, і компанія вичерпала свій парк підмінних автомобілів у Великобританії.
Мінівен Mitsubishi отримав незвичайний тюнінгМінівен Mitsubishi отримав незвичайний тюнінг
Mitsubishi Delica D:5 Vrarva Orcus має безліч зовнішніх відмінностей від стандартної моделі. Автомобіль з повним пакетом модифікацій обійдеться в 39 967 доларів.
Опубліковано світовий рейтинг автовиробників за підсумками 9 місяцівОпубліковано світовий рейтинг автовиробників за підсумками 9 місяців
Виробники електромобілів не увійшли в першу десятку, але стрімко наздоганяють традиційних виробників.
На аукціон виставили «розбитий» Chevrolet Corvette Z06 із мінімальним пробігомНа аукціон виставили «розбитий» Chevrolet Corvette Z06 із мінімальним пробігом
Автомобіль лише кілька разів виїжджав на дороги, але вже отримав статус утилізованого.
Виявлено рідкісний кабріолет Ford 50-х в ідеальному станіВиявлено рідкісний кабріолет Ford 50-х в ідеальному стані
Ford Fairlane 500 Skyliner Retractable Convertible має чудовий стан. Під капотом розташований 255-сильний двигун, який був узятий від поліцейського авто.
ЗНИЖКА 150 000 грн на PEUGEOT 3008 Hybrid4 від InfoCar та PEUGEOTЗНИЖКА 150 000 грн на PEUGEOT 3008 Hybrid4 від InfoCar та PEUGEOT
Нагадуємо, що підписники Youtube-каналу InfoCar мають унікальну можливість отримати додаткову знижку в 150 000 грн. при купівлі кросовера Peugeot 3008 Hybrid4 в офіційній дилерській мережі PEUGEOT.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015