Новости за 26.04.2023

Renault знімає із виробництва флагманський кросоверRenault знімає із виробництва флагманський кросовер
У Європі продаж Renault Koleos припиниться вже в листопаді нинішнього року. На зміну кросоверу прийдуть одразу дві нові моделі.
General Motors та Samsung SDI планують вкласти 3 млрд доларів у завод з виробництва акумуляторівGeneral Motors та Samsung SDI планують вкласти 3 млрд доларів у завод з виробництва акумуляторів
Samsung SDI також планує побудувати завод з виробництва акумуляторів разом зі Stellantis NV в Кокомо, штат Індіана, в який сторони спільно інвестують 2,5 млрд. доларів.
У США обрали 15 моделей електромобілів, які мають право на отримання знижки 7500 доларівУ США обрали 15 моделей електромобілів, які мають право на отримання знижки 7500 доларів
У США вважають, що майбутнє автомобільної індустрії за електромобілями. У цьому напрямку рухаються не тільки автовиробники, а й влада, яка пропонує податкові пільги та інші бонуси.
Cupra представила віртуальний електрокар DarkRebelCupra представила віртуальний електрокар DarkRebel
Компанія Cupra показала дизайн майбутніх моделей на віртуальному шоу-карі DarkRebel.
На продаж виставили рідкісний французький спорткар 50-хНа продаж виставили рідкісний французький спорткар 50-х
Прототип, виставлений на аукціон, був побудований у 1959 році на базі моделі HK500. Автомобіль був прихований на довгі роки.
В Україні можуть почати продавати новий бюджетний седанВ Україні можуть почати продавати новий бюджетний седан
Компанія Renault може у 2024 році почати продавати в Україні новий бюджетний седан Taliant.
Solaris підписав свій найбільший контракт на поставку водневих автобусівSolaris підписав свій найбільший контракт на поставку водневих автобусів
Польський виробник Solaris поставить 52 водневих автобуси Solaris Urbino до німецького району Росток, що знаходиться в федеральній землі Мекленбург-Передня Померанія.
Які країни першими перейдуть на електромобілі?Які країни першими перейдуть на електромобілі?
Бум на електромобілі не вчухає і в деяких країнах продажі зростають вибуховими темпами.
Підраховано кількість авто, що експлуатується у світіПідраховано кількість авто, що експлуатується у світі
Експерти виділили 5-ть країн, у яких експлуатуються найбільше автомобілів у світі. Усього станом на кінець 2020 року у світі налічується 1 млрд 180 млн авто.
Перший електричний Rolls-Royce пофарбували у колір рідкісного мінералуПерший електричний Rolls-Royce пофарбували у колір рідкісного мінералу
Компанія Rolls-Royce показала купе Spectre у кольорі рідкісного мінералу морганіту.
Деградація акумуляторів в електромобілях Tesla перевищила прогнозиДеградація акумуляторів в електромобілях Tesla перевищила прогнози
Tesla опублікувала свіжу інформацію про деградацію акумуляторів у своїх електромобілях.
На покинутому складі знайшли колекцію американських ретро автоНа покинутому складі знайшли колекцію американських ретро авто
Старовинні автомобілі вкриті шаром пилу, але непогано збереглися. Серед них є рідкісні та недешеві екземпляри із 400-сильними двигунами.
Geely представила «чемпіонську» версію популярного кросовераGeely представила «чемпіонську» версію популярного кросовера
Китайська компанія Geely представила на домашньому ринку нову спецверсію кросовера Geely Binyue Cool - Champion Edition 2023-го модельного року.
Майбутні моделі Polestar розроблятимуть у ШвеціїМайбутні моделі Polestar розроблятимуть у Швеції
Китайський концерн Geely придбав науково-технічний центр неіснуючої компанії Saab Automobile.
Салон Buick LaCrosse показали на офіційних фотоСалон Buick LaCrosse показали на офіційних фото
Компанія Buick показала салон седана LaCrosse нового покоління: модель отримала 30-дюймовий дисплей, що поєднує в собі цифрову панель приладів та тачскрін мультимедійної системи.
Mercedes Sprinter перетворили на оригінальний автопоїздMercedes Sprinter перетворили на оригінальний автопоїзд
Будинок на колесах дизайну нагадує Mercedes Sprinter. Усередині встановлені розкладне ліжко та мінікухня, а за доплату є санвузол і навіть тераса.
На трасі «Київ-Одеса» запущено чергову систему зважування у русіНа трасі «Київ-Одеса» запущено чергову систему зважування у русі
На сьогодні в Україні нараховується 53 таких майданчика, з них штрафує - 44.
Mercedes-Benz випустить 150 особливих седанів EQSMercedes-Benz випустить 150 особливих седанів EQS
Виручені кошти компанія планує передати некомерційній організації Safe Kids California, яка опікується захистом дітей від сімейного насильства.
Власники BMW тепер можуть запускати двигуни своїх автівок зі смартфонівВласники BMW тепер можуть запускати двигуни своїх автівок зі смартфонів
Користувачі Android тепер можуть блокувати, розблокувати та запускати двигуни своїх автомобілів BMW за допомогою смартфона, навіть не виймаючи його з кишені.
Виявлено культовий суперкар Jaguar без пробігуВиявлено культовий суперкар Jaguar без пробігу
Jaguar XJ220 був найшвидшим автомобілем свого часу. Суперкар із 550-сильним турбомотором розганявся до 349 км/год.
ЄС погодив новий закон про перехід на авіаційне екопаливоЄС погодив новий закон про перехід на авіаційне екопаливо
Законодавчі органи Євросоюзу погодили текст нового закону про скорочення викидів CO2 авіакомпаніями за рахунок часткового переходу на екологічно чисте авіаційне паливо.
Hyundai увійде до трійки найбільших виробників електромобілів у 2030 роціHyundai увійде до трійки найбільших виробників електромобілів у 2030 році
Компанія Hyundai сподівається продати стільки ж електромобілів, скільки і Tesla.
Ford Mustang шостого покоління зняли з виробництваFord Mustang шостого покоління зняли з виробництва
Останнім з конвеєра зійшов автомобіль кузові білого кольору Oxford White Premium, оснащений 2,3-літровим мотором EcoBoost потужністю 310 к.с.
73-річний класичний Willys врятували з сараю, що розвалився73-річний класичний Willys врятували з сараю, що розвалився
Онук власника ферми разом із своїм сином вирішили забрати та відновити культовий джип. Але на них чекав неприємний сюрприз.
Китайці почали відмовлятися від європейських автоКитайці почали відмовлятися від європейських авто
Китайці стали рідше купувати авто європейських марок. Тепер у тренді - машини рідних для них виробників, які здаються їм красивішими та технологічнішими за інші.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015