Новости за 25.12.2023

LG Electronics розробила прозору плівку, що замінить антени в транспортних засобахLG Electronics розробила прозору плівку, що замінить антени в транспортних засобах
Корейський технологічний гігант у партнерстві з французьким виробником скла Saint-Gobain Sekurit розробив прозору антену, яку можна непомітно розмістити на лобовому склі або вклеїти в люк на даху.
Фахівці Mansory збільшили потужність Mercedes-AMG SL 63 до 850 к.с.Фахівці Mansory збільшили потужність Mercedes-AMG SL 63 до 850 к.с.
Тюнінг-ательє Mansory презентувало новий проект, основою якого став Mercedes-AMG SL 63. Йому не тільки збільшили віддачу мотора, а й доробили зовні.
Новий BMW M5 2024 розсекретили в різдвяному привітанніНовий BMW M5 2024 розсекретили в різдвяному привітанні
Новий BMW M5 запропонують не тільки в кузові седан, а й як універсал. Автомобіль отримає гібридну установку потужністю понад 700 сил.
Tesla встановлювала в нові машини дефектні деталіTesla встановлювала в нові машини дефектні деталі
Tesla звинувачувала клієнтів у неправильному використанні транспортних засобів та попередньому пошкодженні компонентів підвіски та заперечувала відповідальність за несправності деталей, хоча від початку знала, що деякі компоненти несправні.
Audi та Hyundai пропонують безплатний зарядний пристрій для своїх електромобілівAudi та Hyundai пропонують безплатний зарядний пристрій для своїх електромобілів
У повідомленні, яке надіслали компанії своїм офіційним дилерам в США зазначалось, що бренди пропонуватимуть власним покупцям безплатний зарядний пристрій для домашньої зарядки при купівлі, чи оренді моделей e-tron та IONIQ.
Латвія відправила Україні конфісковані у нетверезих водіїв автомобілі майже на мільйон євроЛатвія відправила Україні конфісковані у нетверезих водіїв автомобілі майже на мільйон євро
Латвія відправила до України вже 271 автомобіль, конфіскований у нетверезих водіїв. Вартість цих автомобілів оцінюється майже в мільйон євро.
Чотири автовиробники утворили альянс по створенню батарей для електромобілів і протистоянню з TeslaЧотири автовиробники утворили альянс по створенню батарей для електромобілів і протистоянню з Tesla
Компанії займуться спільним пошуком рішень у галузі поповнення запасу енергії електрокарів та розробкою нового стандарту зарядки для преміальних та люксових моделей, який стане альтернативою північноамериканському стандарту NACS від Tesla.
Українцям у Норвегії дозволять працювати водіями автобусівУкраїнцям у Норвегії дозволять працювати водіями автобусів
Влада Норвегії має намір дозволити українцям, які приїхали до країни рятуючись від російської військової агресії, працювати водіями автобусів.
У Китаї показали двомісний електричний родстер з незвичними характеристикамиУ Китаї показали двомісний електричний родстер з незвичними характеристиками
У Китаї на одному з інтернет-майданчиків на продаж виставили дивні електричні родстери за ціною лише у 4800 доларів.
У США показали унікальний 700-сильний DeLorean з оновленим обвісомУ США показали унікальний 700-сильний DeLorean з оновленим обвісом
На автомобільній виставці в США помічено унікальну версію легендарного DeLorean DMC-12, який підготовлений силами місцевих тюнерів.
Пальне на АЗС здешевшало за вихідніПальне на АЗС здешевшало за вихідні
За вихідні (із 22 по 25 грудня) середня ціна в країні на бензин А-95 знизилася на 38 коп./л і становить 51,40 грн/л, бензин А-95 преміум здешевшав на 19 коп./л - до 54,58 грн/л, а дизельне пальне - на 36 коп./л, до 51,65 грн/л.
У Канаді з 2035 року заборонять продавати нові автомобілі зі шкідливими викидамиУ Канаді з 2035 року заборонять продавати нові автомобілі зі шкідливими викидами
Канада забиває ще один цвях у труну двигуна внутрішнього згоряння, оголосивши мандат на нульові викиди.
Тюнери схрестили Ford Mustang GT з пікапом F-100Тюнери схрестили Ford Mustang GT з пікапом F-100
На перший погляд, цей Ford Mustang Truck GT-100 може здатися вам класичним F-100 із кузовним обвісом від Mustang, але цей модифікований кузов приховує набагато більше.
Tesla в Китаї збудує завод з виробництва промислових акумуляторівTesla в Китаї збудує завод з виробництва промислових акумуляторів
Американська компанія з виробництва електромобілів Tesla, підписала угоду з китайським урядом про придбання земельної ділянки поблизу Шанхаю для будівництва нового заводу.
Toyota почала продавати новий електричний кросовер Bozhi 4XToyota почала продавати новий електричний кросовер Bozhi 4X
У Китаї спільне підприємство GAC-Toyota почало продавати новий електричний кросовер Bozhi 4X. У нього запас ходу становить 615 км.
Показано компактний електромобіль Solar City CarПоказано компактний електромобіль Solar City Car
Стартап оголосив, що його електромобіль на сонячних батареях під доволі простою назвою Solar City Car тепер доступний для попереднього замовлення перед входом на міжнародні ринки.
Путін захопив контроль над найбільшою російською мережею автосалонівПутін захопив контроль над найбільшою російською мережею автосалонів
Найбільша в Росії мережа автосалонів компанії «Рольф», за вказівкою диктатора путіна, передана під тимчасове державне управління.
Автобус Scania переобладнали під медевак для ЗСУАвтобус Scania переобладнали під медевак для ЗСУ
Фінські волонтери з благодійної організації «Ukraine AX» передали ЗСУ переобладнаний автобус Scania. Його поставили на баланс прикордонників Гвардії наступу «Сталевий кордон».
Наближається до 30 грн/л: LPG продовжує дешевшатиНаближається до 30 грн/л: LPG продовжує дешевшати
За вихідні (з 22 по 25 грудня) середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 0,41 грн/л, до 30,73 грн/л.
На Чернігівщині готують відкрити ще один відбудований містНа Чернігівщині готують відкрити ще один відбудований міст
Поблизу Ніжина, на трасі, яка забезпечує сполучення Чернігівщини Київською та Сумською областю, завершують відбудовувати міст через залізницю.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015