Новости за 25.11.2023

Toyota в Китаї показала прототипи недорогих електромобілівToyota в Китаї показала прототипи недорогих електромобілів
Toyota готує нові електрокари вартістю від 35 000 доларів. Седан і кросовер середнього класу стануть доступнішою альтернативою Tesla.
Mitsubishi підготувала кросовери Delica до бездоріжжяMitsubishi підготувала кросовери Delica до бездоріжжя
Mitsubishi підготувала лінійку кросоверів Delica для любителів пригод за допомогою спеціального оснащення Chamonix, яке зробить машини привабливішими на бездоріжжі.
Alfa Romeo прощається з «Формулою-1»Alfa Romeo прощається з «Формулою-1»
Цьогорічний сезон «Формули-1» стане останнім для Alfa Romeo. Титульний спонсор команди Sauber Group попрощається з Чемпіонатом у ці вихідні на Гран-прі Абу-Дабі. Співпраця між ними тривала протягом шести років.
Протест автомеханіків Tesla у Швеції підняв на ноги усю країнуПротест автомеханіків Tesla у Швеції підняв на ноги усю країну
Невеличкий конфлікт механіків сервісно-ремонтних центрів Tesla стосовно відмови роботодавця підписувати колективний договір починає переростати у національний страйк: до протестувальників приєднуються працівники інших галузей і сфер.
MAN розробила водневий двигун для позашляхової технікиMAN розробила водневий двигун для позашляхової техніки
Компанія MAN Engines презентує свій найновіший водневий двигун - H4576, який підходить для встановлення на різну позашляхову техніку, у тому числі сільськогосподарського призначення.
Близько 10 тисяч пішоходів оштрафували цього року за порушення ПДРБлизько 10 тисяч пішоходів оштрафували цього року за порушення ПДР
Цього року в Україні близько 10 000 пішоходів були оштрафовані за порушення правил дорожнього руху.
Акумуляторний завод Ford у Мічигані буде меншим, ніж планувалосяАкумуляторний завод Ford у Мічигані буде меншим, ніж планувалося
Ford вирішив скоротити виробничу потужність ще недобудованого заводу з виробництва літій-залізо-фосфатних акумуляторних блоків для електромобілів у Маршалі, штат Мічиган.
На українсько-польському кордоні у черзі застрягли понад 11 тисяч вантажівокНа українсько-польському кордоні у черзі застрягли понад 11 тисяч вантажівок
Понад 11 тисяч українських вантажівок застрягли на кордоні з Польщею по обидва боки. Найбільша черга на пункті пропуску «Дорогуськ - Ягодин» 2500 вантажівок.
Представлено «найдикіший» Audi R8 GT2Представлено «найдикіший» Audi R8 GT2
Німецьке тюнінг-ательє ABT Sportsline представило найбожевільнішу версію купе Audi R8 GT RWD, випущеного обмеженою серією в 333 одиниці.
Новий Subaru Forester отримає двигуни ToyotaНовий Subaru Forester отримає двигуни Toyota
Новий Subaru Forester 2025 модельного року нещодавно представили офіційно із оновленим дизайном, а тепер стало відомо, що новинка отримає мотори Toyota.
Китайці побудували «військовий» позашляховик із дроном на бортуКитайці побудували «військовий» позашляховик із дроном на борту
Назва Mengshi перекладається як «лютий воїн». Концепт позашляховика Mengshi M-Terrain EV SUV компанія показала у серпні 2022 року, а серійна версія флагмана дебютувала у січні 2023.
Toyota не зможе випускати твердотільні акумулятори у великій кількостіToyota не зможе випускати твердотільні акумулятори у великій кількості
Toyota знаходиться на початку шляху до масштабної «електричної» революції, інвестуючи у розробку та випуск електромобілів, щоб до 2026 року випустити наступне покоління авто на електротязі.
На Дніпропетровщині поліцейських упіймали на шахрайстві з ДрагеромНа Дніпропетровщині поліцейських упіймали на шахрайстві з Драгером
Про шахрайську схему, яку організувала ця група правоохоронців, повідомили на гарячу лінію Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.
Американський газ буксує на польському й румунському кордонахАмериканський газ буксує на польському й румунському кордонах
Перетин польсько-українського кордону залишається ускладненим через страйки польських перевізників й підвищені вимоги до документів з боку української митниці.
Сoca-Cola тепер розвозитимуть на електричних вантажівках FreightlinerСoca-Cola тепер розвозитимуть на електричних вантажівках Freightliner
Компанія Daimler Truck North America (DTNA) поставила для свого замовника - Reyes Coca-Cola Bottling (RCCB) два десятки електричних сідлових тягачів Freightliner eCascadia.
Азербайджан передав українським рятувальникам машину для розмінування Revival PАзербайджан передав українським рятувальникам машину для розмінування Revival P
Азербайджан передав українським рятувальникам нову гусеничну машину для розмінування за назвою Revival P.
Компанія Porsche припинила випуск універсала Panamera Sport TurismoКомпанія Porsche припинила випуск універсала Panamera Sport Turismo
Універсал Porsche Panamera Sport Turismo випускали з 2017 року. Модель пропонували в бензинових і гібридних версіях потужністю до 680 сил.
Автопарк Волині поповнився трьома шкільними автобусамиАвтопарк Волині поповнився трьома шкільними автобусами
24 листопада 2023 року начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко вручив ключі від трьох шкільних автобусів. Зокрема, транспорт попрямує до закладів освіти Горохівської, Литовезької та Торчинської громад.
Класичне купе Datsun 240Z перетворили на електромобільКласичне купе Datsun 240Z перетворили на електромобіль
Класичний японський спорткар Datsun 240Z перетворили на електромобіль з силовою установкою від Tesla. Новий ефектний проект отримав назву The Legacy.
В ЄС у наступному році заборонять водіям їздити вночіВ ЄС у наступному році заборонять водіям їздити вночі
Знаступного року в Євросоюзі набудуть чинності положення, які заборонятимуть їзду на автомобілі вночі. Кого стосуватиметься заборона?
Українські рятувальники отримали MV-4 та MV-10 для розмінуванняУкраїнські рятувальники отримали MV-4 та MV-10 для розмінування
Українські рятувальники отримали чотири автомомбилі для розмінування MV-4 та MV-10 від Корейського міжнародного кооперативного агентства.
Виявлено унікальний заряджений Ford Mustang Boss 302Виявлено унікальний заряджений Ford Mustang Boss 302
Ford Mustang Boss 302 1971 року створено на базі гоночної моделі. Купе оснащене 290-сильним V8 і здатне розвинути швидкість понад 200 км/год.
Блокуй не блокуй: ситуація на гуртовому ринку стабільнаБлокуй не блокуй: ситуація на гуртовому ринку стабільна
Упродовж тижня (із 20 по 24 листопада) ситуація на паливному ринку України залишалася стабільною. Ціни на пальне продовжили зменшуватися на тлі достатньої кількості пропозицій і відносно стабільних європейських котирувань.
Україна евакуюватиме перевізників, які застрягли на польському кордоніУкраїна евакуюватиме перевізників, які застрягли на польському кордоні
Уже близько 20 водіїв вантажівок заповнили анкети для евакуації із заблокованих пунктів пропуску на польсько-українському кордоні. Людей забиратимуть в Україну автобусами, а потім повертатимуть до своїх машин.
Європарламент посилив екологічні правила для виробників вантажівок та автобусівЄвропарламент посилив екологічні правила для виробників вантажівок та автобусів
Слідом за Єврорадою, Європарламент на засіданні 21 листопада підтримав нові правила щодо цільових показників шкідливих викидів для великовантажних автомобілів, встановлених раніше Єврокомісією.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015