Новости за 25.10.2023

Mitsubishi інвестує в новий підрозділ Renault з виробництва електромобілівMitsubishi інвестує в новий підрозділ Renault з виробництва електромобілів
Очікується, що електромобілі з цього підприємства постачатимуть на європейський ринок.
Компанія Volvo відкрила центр із тестування програмного забезпечення в ШвеціїКомпанія Volvo відкрила центр із тестування програмного забезпечення в Швеції
Volvo Cars постійно інвестує у розробку та тестування ПЗ. Найбільша інвестиція на сьогодні - новий найсучасніший центр тестування програмного забезпечення у Ґетеборзі, Швеція.
Ferrari представила ексклюзивний 720-сильний суперкар SP-8Ferrari представила ексклюзивний 720-сильний суперкар SP-8
Ferrari SP-8 створено на замовлення неназваного клієнта з Тайваню. Суперкар отримав ексклюзивний зовнішній дизайн і потужний 720-сильний двигун V8.
У Китаї почали продавати новий Volkswagen Passat 2024У Китаї почали продавати новий Volkswagen Passat 2024
У Китаї стартували продажі нового Volkswagen Passat місцевого виробництва. Зовнішність седана переробили, щоб привернути увагу молодих покупців.
Вище за 27 грн/л: на АЗС дорожчає автогазВище за 27 грн/л: на АЗС дорожчає автогаз
Середня роздрібна ціна на LPG в Україні у період з 24 по 25 жовтня зросла на 19 коп./л, до 27,11 грн/л.
Спорткар BMW Z4 перетворили на незвичайний родстер у стилі 60-хСпорткар BMW Z4 перетворили на незвичайний родстер у стилі 60-х
Ares Modena Wami Wami Lalique Spyder буде випущено обмеженим тиражем у 12 екземплярів. Спорткар оснастять 231-сильним двигуном від BMW.
Китайський Zeekr запустив виробництво 1247-сильного ліфтбека 001 FRКитайський Zeekr запустив виробництво 1247-сильного ліфтбека 001 FR
Першу партію авто уже зарезервовано. На це клієнтам знадобилося лише 15 секунд з моменту початку прийому замовлень. Причому ціни на новинку поки що не оголошені.
Great Wall розглядає будівництво власного заводу у Європі для виробництва електромобілівGreat Wall розглядає будівництво власного заводу у Європі для виробництва електромобілів
Great Wall обмірковує над розміщенням свого першого європейського заводу у Німеччині, Угорщині чи Чехії. Про це повідомив президент автовиробника Му Фенг.
Італійці готують стильного конкурента Nissan LeafІталійці готують стильного конкурента Nissan Leaf
Alfa Romeo Giulietta наступного покоління отримає електричну силову установку та великий запас ходу. Новинка може дебютувати у 2027 році.
Рідкісний Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition виставлено на аукціонРідкісний Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition виставлено на аукціон
Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition - це «заряджена» версія єдиного дорожнього суперкара, розробленого спільно Mercedes-Benz та McLaren. Усього було випущено 150 таких автомобілів.
У вересні польські НПЗ скоротили виробництво нафтопродуктівУ вересні польські НПЗ скоротили виробництво нафтопродуктів
За даними польського Інституту статистики, у вересні польські НПЗ зменшили обсяги виробництва бензинів, дизельного пального і скрапленого газу. Водночас випуск мазуту й бітуму в країні збільшився.
На аукціон виставлено унікальний Mercedes-Benz W124 з дверима типу «крило чайки»На аукціон виставлено унікальний Mercedes-Benz W124 з дверима типу «крило чайки»
Boschert B300 Gullwing існує в одному-єдиному екземплярі. Ексклюзивне купе на базі Mercedes 124 не тільки отримало оригінальні двері, а й турбонаддув.
Революційно новий Dacia Duster уже на підходіРеволюційно новий Dacia Duster уже на підході
Duster нового покоління буде зовсім іншим - дизайн багато в чому перегукуватиметься з концептом Bigster.
Китай посилює контроль за експортом графіту для виробництва акумуляторівКитай посилює контроль за експортом графіту для виробництва акумуляторів
Китай посилив експортний контроль за деякими категоріями графіту, ключового матеріалу для акумуляторів електромобілів, щоб «захистити національну безпеку та свої інтереси».
Культовий Ford Mustang з фільму «Викрасти за 60 секунд» виставили на продажКультовий Ford Mustang з фільму «Викрасти за 60 секунд» виставили на продаж
Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor майже відразу став культовим після виходу фільму «Викрасти за 60 секунд». Спорткар отримав безліч доопрацювань, включно з новим кузовним обвісом і поліпшеним двигуном.
Tatra презентувала першу вантажівку на водніTatra презентувала першу вантажівку на водні
Компанія Tatra Trucks днями показала сенсаційну новинку - чотиривісну вантажівку Force e-Drive, з двигуном на водневих паливних елементах.
Новий електромобіль Nissan Sakura спричинив ажіотаж на ринкуНовий електромобіль Nissan Sakura спричинив ажіотаж на ринку
Бюджетна новинка за ціною Renault Logan дуже сподобалася покупцям, які дедалі активніше переходять на машини сегмента EV.
Компанія Infiniti анонсувала появу нових моделейКомпанія Infiniti анонсувала появу нових моделей
Infiniti представлять нове покоління позашляховика QX80 і великий купе-кросовер. Крім того, лінійка марки незабаром поповниться одразу двома електричними моделями.
У Японії стартував продаж гібридного мінівена Lexus LM нового поколінняУ Японії стартував продаж гібридного мінівена Lexus LM нового покоління
Lexus LM другого покоління AW10 дебютував у квітні цього року і навіть уже продається у Китаї, де й налагоджено виробництво моделі. Праворульну версію мінівена Toyota представила лише зараз.
DS Automobiles починає 10ий сезон Formula Е та представляє нову ліврею для DS E-TENSE FE23!DS Automobiles починає 10ий сезон Formula Е та представляє нову ліврею для DS E-TENSE FE23!
Офіційні тестування 10го сезону Чемпіонату світу ABB FIA Formula E відбудуться у Валенсії, Іспанія, з 24 по 27 жовтня.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015