Новости за 25.05.2023

Презентовано новий суперкар Aston Martin DB12Презентовано новий суперкар Aston Martin DB12
Aston Martin DB12 змінився зовні й отримав повністю новий салон. Під капотом суперкара встановлена 680-сильна вісімка.
Mercedes-Maybach представив «нічну серію» всього модельного рядуMercedes-Maybach представив «нічну серію» всього модельного ряду
Автомобілі мають чорно-сіре забарвлення в матовому виконанні та цілий ряд стильних аксесуарів.
BYD FangChengBao SF вперше показали зсерединиBYD FangChengBao SF вперше показали зсередини
Гібридний позашляховик BYD FangChengBao SF показали на нових фотографіях, які демонструють автомобіль зовні та всередині. На основі фотографій також було створено рендери новинки без камуфляжу.
На європейський ринок вийде недорогий електрокросовер від Geely та VolvoНа європейський ринок вийде недорогий електрокросовер від Geely та Volvo
Кросовер Lynk Co 02 запропонують у Європі виключно в електричному виконанні. Запас ходу електромобіля може перевищити 450 км.
Електричний гіперкар Rimac Nevera побив 23 рекордиЕлектричний гіперкар Rimac Nevera побив 23 рекорди
Під час випробувань хорватський електромобіль зумів розігнатися до 400 км за 21,31 сек і показав видатні результати в продуктивності та потужності.
Європа успішно компенсує втрачені російські постачання ДПЄвропа успішно компенсує втрачені російські постачання ДП
Європейському Союзу вдається замінити постачання дизельного пального з Росії - безперечно головного зовнішнього постачальника блоку до того, як у лютому почалася заборона на морський імпорт.
На продаж виставили ексклюзивний суперкар McLaren зірки баскетболуНа продаж виставили ексклюзивний суперкар McLaren зірки баскетболу
McLaren 765LT Spider був виготовлений підрозділом MSO та пофарбований в унікальний колір. Суперкар здатний розвивати швидкість до 330 км/год та набирати першу сотню всього за 2,8 секунди.
Миколаїв отримав новий аварійно-ремонтний автомобіль для ліквідації аварій на тепломережахМиколаїв отримав новий аварійно-ремонтний автомобіль для ліквідації аварій на тепломережах
«Миколаївоблтеплоенерго» показало новий аварійно-ремонтний автомобіль, який підприємству нещодавно передало USAID.
Новий суперкар Mercedes-Benz помітили під час тестівНовий суперкар Mercedes-Benz помітили під час тестів
Суперкар Mercedes-AMG GT збереже знайомий дизайн, але стане елегантнішим на вигляд. Купе продовжать оснащувати 4,0-літровими бензиновими V8 твін-турбо.
Volkswagen планує вдвічі збільшити рентабельність продажівVolkswagen планує вдвічі збільшити рентабельність продажів
Керівник бренду VW Томас Шефер заявив, що метою підрозділу є рентабельність продажів на рівні 6,5%, порівняно з 3%, досягнутими в першому кварталі цього року.
Євросоюз запроваджує ще одне обмеження для російських автомобілістівЄвросоюз запроваджує ще одне обмеження для російських автомобілістів
Російські водії більше не зможуть скористатися «Зеленою картою» для країн ЄС, а також у Швейцарії та Великій Британії. Їм доведеться купувати на пунктах пропуску поліс прикордонного страхування.
Електромобіль EX30 виявився найбільш екологічним VolvoЕлектромобіль EX30 виявився найбільш екологічним Volvo
Компактний та повністю електричний, він розроблений, аби стати лідером у сфері безпеки. Автомобіль матиме менший вуглецевий слід, ніж будь-який інший Volvo.
Компанія Caterham показала електромобіль у ретростиліКомпанія Caterham показала електромобіль у ретростилі
Caterham EV Seven заснований на моделі Seven і призначений для поїздок перегоновим треком. Спорткар оснащується 240-сильним електромотором і здатний розганятися до сотні лише за 4 секунди.
Tatra Trucks презентувала вантажівки Force третього поколінняTatra Trucks презентувала вантажівки Force третього покоління
На виставці пожежної техніки Pyros, що проходить з 24 по 27 травня у чешскому Брно, компанія Tatra Trucks представила вантажівки Force третьої генерації.
BMW офіційно презентувала нове покоління 5-SeriesBMW офіційно презентувала нове покоління 5-Series
Нові BMW 5 Series та i5 отримали стильний дизайн та розширений список оснащення. Топовий варіант BMW i5 M60 xDrive оснащений двома електромоторами потужністю 601 к.с. і здатний розганятись до сотні за 3,8 секунди.
Renault Korea переорієнтує свій експорт на контейнерні перевезенняRenault Korea переорієнтує свій експорт на контейнерні перевезення
Корейський підрозділ Renault використовуватиме 40-футові контейнери для перевезення електромобілів до ЄС.
Електромобілі в середньому проїжджають менше, ніж автомобілі з ДВЗЕлектромобілі в середньому проїжджають менше, ніж автомобілі з ДВЗ
У середньому водії електромобілів їздять на своїх авто на 29 відсотків рідше, ніж власники автомобілів із ДВЗ. Водночас вартість електричних моделей значно вища.
Збільшилась кількість ділянок, на яких патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою приладу TruCAMЗбільшилась кількість ділянок, на яких патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою приладу TruCAM
На автомобільних дорогах країни буде 28 нових ділянок та буде змінено 24 ділянки, на яких патрульна поліція здійснюватиме вимірювання швидкості руху за допомогою приладів TruCAM.
Фургон Ford Transit перетворили на незвичайний позашляховикФургон Ford Transit перетворили на незвичайний позашляховик
Незавершений проєкт виставлено на продаж за 6213 доларів. За ці гроші покупець отримує один із найнезвичайніших фургонів у світі, але з деякими поломками.
На заводі у Сандувілі виготовили мільйонний Renault TraficНа заводі у Сандувілі виготовили мільйонний Renault Trafic
На заводі Renault у французькому місті Сандувіль виготовили мільйонний розвізний автомобіль Renault Trafic.
У Франції із дерева створили робочу копію Citroen 2CVУ Франції із дерева створили робочу копію Citroen 2CV
Саморобне авто точно повторює Citroen 2CV 1955 року. Для його створення використовували деревину кількох різних порід.
Mercedes-Benz E-Class отримав функцію Apple Car KeyMercedes-Benz E-Class отримав функцію Apple Car Key
Новий Mercedes-Benz E-класу отримає підтримку функції Apple Car Key, яка дозволяє використовувати iPhone та Apple Watch замість альтернативи брелокам або фізичним автомобільним ключам.
Популярний позашляховик Jeep відкликають через проблеми з кермомПопулярний позашляховик Jeep відкликають через проблеми з кермом
Jeep розпочав розслідування цього дефекту 27 лютого 2023 року. Дефект потенційно зачіпає 53 965 позашляховиків Jeep Grand Cherokee та 35 401 екземпляр Grand Cherokee L.
Що таке Е-посвідчення водія та Е-свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу?Що таке Е-посвідчення водія та Е-свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу?
Відтепер українці можуть користуватися цифровим документом без наявності фізичного.
Компанія Dodge розпочала європейські продажі моделі ChallengerКомпанія Dodge розпочала європейські продажі моделі Challenger
Купе запропонують виключно в лімітованих версіях із надпотужними V8.
Mercedes-Benz випустить конкурента Tesla Model 3 у 2024 роціMercedes-Benz випустить конкурента Tesla Model 3 у 2024 році
Минулого тижня на щорічній зустрічі дилерів у Північній Америці Mercedes-Benz оприлюднив свіжі подробиці щодо свого продукту в США.
Презентовано електричний катер від VolvoПрезентовано електричний катер від Volvo
Candela C-8 Polestar оснащений 102-сильним двигуном і здатний підтримувати швидкість 35 км/год. Батарея на 69 кВт.год від електрокара Polestar 2 забезпечує запас ходу 105 км.
Дружина Кена Блока підніметься на Пайкс-Пік на електричному баггіДружина Кена Блока підніметься на Пайкс-Пік на електричному баггі
Пайкс-Пік цього року пройдуть без Кена Блока. Натомість у перегонах візьмуть участь його дружина та дочка.
Для міст Італії закуплять 1000 електробусівДля міст Італії закуплять 1000 електробусів
Італійська державна компанія Consip, що відповідальна за всі централізовані публічні закупівлі в країні, наприкінці минулого року провела тендери на постачання 1000 одиниць електробусів.
Чим вразливі сучасні малолітражні турбовані двигуни. Як цьому запобігти?Чим вразливі сучасні малолітражні турбовані двигуни. Як цьому запобігти?
Однією з ключових особливостей SPECIAL TEC DX1 5W-30 є інноваційна технологія присадок, яка запобігає передчасному запаленню на низьких обертах (LSPI).
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015