Новости за 24.05.2023

ТОП-5 найкращих тримачів для телефону в машинуТОП-5 найкращих тримачів для телефону в машину
5-ть найкращих тримачів для телефону в машину по версії магазину iCases.
Презентовано новий Volkswagen Touareg 2024Презентовано новий Volkswagen Touareg 2024
Volkswagen Touareg оновився зовні та отримав нові опції. Кросовер запропонований у бензинових, дизельних та гібридних версіях потужністю до 462 к.с.
Компанія Porsche приєдналась до збору коштів для УкраїниКомпанія Porsche приєдналась до збору коштів для України
Концерн пожертвує 75 євро за кожну пташку, зроблену протягом чотирьох раундів турніру DP World Tour.
Презентовано заряджену версію пікапа Ford Ranger RaptorПрезентовано заряджену версію пікапа Ford Ranger Raptor
Потужність двигуна Ford Ranger Raptor довели до 500 к.с. Прохідність пікапа покращилася завдяки посиленій підвісці та позашляховим шинам.
Класичний Jaguar E-Type перетворили на електромобільКласичний Jaguar E-Type перетворили на електромобіль
Компанія ECD Automotive Design із Флориди, яка спеціалізується на реставрації класичних автомобілів Land Rover, розпочала розвиток нового напряму своєї діяльності.
IVECO та Nikola уклали важливу угоду з виробництва електричних вантажівокIVECO та Nikola уклали важливу угоду з виробництва електричних вантажівок
IVECO Group оголосила про купівлю спільного підприємства Nikola Сorp в Ульмі, де з 2021 року налагоджено виробництво батарейних електричних тягачів Tre для регіональних та магістральних перевезень.
Представлено найпотужніший в історії Mercedes від BrabusПредставлено найпотужніший в історії Mercedes від Brabus
Потужність силової установки Mercedes-AMG GT 63 E-Performance збільшили до 930 к.с. Спортивний гібрид розганяється до 100 км/год за 2,8 секунди і розвиває 316 км/год.
Ціни на вживані Tesla Model Y впали до 20 000 доларівЦіни на вживані Tesla Model Y впали до 20 000 доларів
Така середня вартість лотів, які продаються на страхових аукціонах IAAI та Copart.
Ford випустить трирядний електричний кросоверFord випустить трирядний електричний кросовер
Компанія Ford Motor провела в понеділок захід Capital Markets Day 2023, в ході якого поділилася з інвесторами планами випуску електромобілів на найближчі роки.
Опубліковано нові фото кросовера Lexus TXОпубліковано нові фото кросовера Lexus TX
Новий Lexus TX - розкішний аналог Toyota Grand Highlander. Великий кросовер запропонують у бензинових та гібридних модифікаціях.
Компанія Audi анонсувала дебют двох нових моделейКомпанія Audi анонсувала дебют двох нових моделей
Audi опублікувала новий відеотизер концепту RS e-tron GT Ice Race, презентація якого запланована на 28 травня. Разом із ним дебютує новий Audi Sport Quattro із електричною силовою установкою.
Уругвай інвестує 10 мільйонів доларів у зелений воденьУругвай інвестує 10 мільйонів доларів у зелений водень
Італійська автомобільна компанія та уругвайська компанія Saceem будуватимуть завод з виробництва екологічно чистого водню вартістю 43,5 млн. доларів.
Skoda Enyaq отримала нову преміальну комплектаціюSkoda Enyaq отримала нову преміальну комплектацію
Комплектація Laurin and Klement названа на честь засновників Skoda Вацлава Лауріна та Вацлава Клемента. Ця версія робить електрокросовери Skoda Enyaq і Enyaq Coupe більш розкішними й технологічними.
Компанія BMW представила три нові електромобіліКомпанія BMW представила три нові електромобілі
Компанія BMW представила три нові електрокари i4 xDrive40, 750e xDrive, а також i7 eDrive50, які ввійдуть до літньої лінійки автовиробника.
В Європі стартувало виробництво нової вантажівки Fuso eCanterВ Європі стартувало виробництво нової вантажівки Fuso eCanter
На заводі Mitsubishi Fuso Truck Europe (MFTE) у Трамагал (Португалія) днями розпочався випуск електричної вантажівки eCanter наступного покоління.
Citroen повернули у виробництво свій найдешевший електрокросоверCitroen повернули у виробництво свій найдешевший електрокросовер
Citroen My Ami Buggy - найменший кросовер у світі. Двомісний 2,41-метровий електрокар важить лише 485 кг, а для керування ним не потрібні права.
Китайський «Suzuki Jimny» виявився значно дешевшим, ніж очікувалосяКитайський «Suzuki Jimny» виявився значно дешевшим, ніж очікувалося
Повністю електричний міський кросовер Baojun Yep або «Китайський Suzuki Jimny», як його охрестили з моменту анонсу, скоро вийде на китайський ринок.
Німецький бестселер компактних хетчбеків - Opel представляє Нову CorsaНімецький бестселер компактних хетчбеків - Opel представляє Нову Corsa
Новий Opel Corsa підіймає на новий рівень традиційно сильну пропозицію Opel у сегменті компактних автомобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015