ТОП-5 найкращих тримачів для телефону в машину

21:27 24.05.2023
ТОП-5 найкращих тримачів для телефону в машину

1. Вибір покупців - Тримач для телефону в машину Baseus Stable Gravitational Car Mount (Air Outlet version) Black (SUWX000001)

Тримач для телефону в машину Baseus Stable Gravitational Car Mount - це ідеальне рішення, яке поєднує в собі ціну та якість. Аксесуар має доступну ціну і високу якість, на свою вартість.

Тримач в автомобіль для телефону має зручний затискач з покриттям, яке не дозволяє ковзати при використанні смартфону. Це, в свою чергу, захищає ваш пристрій від додаткових царапин і потертостей в ході використання. Кріпиться він до вентиляційної решітки в машині, що супер зручно, адже ви зможете помістити тримач там, де найбільше комфортно. Тримач Baseus Stable Gravitational Car Mount в машину для iPhone надійно фіксує телефон в тому положенні, в якому вам потрібно. При тому, конструкція не перекриває екран та дозволяє бачити всю потрібну для вас інформацію.

Принцип роботи тримача максимально простий: телефон завдяки своїй вазі коригує під свої розміри всю конструкцію. Це забезпечує надійний захист від падінь при поганій дорозі.

2. Надійна конструкція - Тримач для мобільного телефону Baseus Metal AgeII Gravity Car Mount (Round Air Vent Version) Black (SUJS030001)

Тримач для телефону в машину Baseus Metal Age Gravity забезпечує зручне використання та стопроцентний захист телефону від падінь. Варто відзначити, що цей аксесуар має гравітаційний механізм, що дозволяє смартфон легко фіксувати в потрібному для вас положенні однією рукою.

Кріпиться тримач для телефону на вентеляційну ришітку, як і в попередньому варіанті, це дозволяє розмістити аксессуар в потрібному та зручному для вас місці, без обмежень. Також, дуже важливим моментом є ще й те, що в тримачі є антиковзаючі силіконові накладки, завдяки яким телефон не буде царапатись та вилизувати при поганій дорозі.

Тримач Baseus Metal AgeII Gravity Car Mount для телефону в машину має компактні розміри та стильний дизайн, що лише доповнить стильний вигляд автомобіля.

3. Тримач з зарядкой MagSafe - Автомобільний зарядний пристрій Baseus wireless car charger with MagSafe 15W holder for air vent + USB-A 25W (CW01)

Автомобільний тримач з зарядкою MagSafe - ідеальне рішення для власників iPhone 12 і новіших серій. Тому що це поєднання відразу двух функціоналів: тримача та зарядки телефону. Погодьтеся, приємний бонус тим паче за дуже доступною ціною.

Бездротовий автомобільний зарядний пристрій Baseus з тримачем MagSafe 15 Вт для вентиляції + USB-A 25 Вт має зручну і продуману конструкцію, що складається з двох частин: одна під'єднується до прикурювача автомобіля, а інша кріпиться до вентиляційної решітки. Інша частина фіксується на вентиляційній решітці. Таким чином, ви можете комфортно користуватися телефоном в дорозі, оскільки він завжди під рукою під час руху.

Тримач та автомобільний зарядний пристрій для iPhone підтримує зарядку смартфонів потужністю 15 Вт за технологією MagSafe, забезпечуючи швидку зарядку навіть під час тривалих подорожей. Він також оснащений портом USB-A потужністю 25 Вт, що дозволяє заряджати смартфон бездротовим способом, одночасно заряджаючи інші пристрої в автомобілі.

4. 2в1 - Автотримач із функцією бездротової зарядки Baseus Wireless Charger Gravity Car Mount Black (WXYL-A01)

Baseus Gravity - це зручний бездротовий зарядний пристрій, який кріпиться до поверхні за допомогою регульованого кронштейна та гелевих присосок. Baseus Gravity може виконувати функції тримача та зарядного пристрою одночасно, надійно утримуючи телефон з трьох сторін, щоб запобігти його падінню під час заряджання.Сумісний зі смартфонами, які підтримують бездротову зарядку за стандартом Qi. Якщо ваш смартфон підтримує бездротову зарядку, Baseus Gravity - це зручне і швидке рішення для зарядки ваших пристроїв, особливо в дорозі.

Baseus Gravity Sucker може бути невеликим за розміром, але кожна деталь його конструкції продумана до дрібниць. Регульоване кріплення дозволяє налаштувати телефон і надійно утримувати його на місці. Затискач внизу призначений для того, щоб ви могли підключити кабель для зарядки пристроїв, які не підтримують бездротову зарядку.

5. Стильний дизайн - Автомобільний тримач із бездротовою зарядкою Baseus Milky Way Electric Bracket (WXHW02-01)

Тримач для телефону в машину 2-в-1 Baseus Milky Way із зарядним пристроєм та чудово виглядає в будь-якому автомобілі. Він швидко зарядить ваш телефон через безродтову зарядку, за допомогою інтелектуальної опції QI.

Кріпиться тримач для телефону до вентиляційної решітки і захищає смартфон під час руху, навіть на нерівній дорозі. Тримач для iPhone в машину виготовлений з високоякісного алюмінію, а накладки на ручках покриті еластичним силіконом, щоб запобігти подряпинам вашого смартфона. Універсальний тримач сумісний з усіма смартфонами з діагоналлю від 4,7 до 6,5 дюймів.

Також, тримач має технологію автоматичного захоплення, що дозволяє фіксувати телефон однією рукою, навіть під час руху. Просто покладіть пристрій на платформу, і вбудований датчик руху автоматично виявить пристрій і почне закривати затискач. Щоб зняти смартфон з тримача, просто потрібно доторкнутися пальцем сенсорної кнопки на задній панелі, і він миттєво звільниться.

Не менш важливий момент, що в тримачі поворотна шарнірна головка, завдяки якій повертати кронштейн можна на 360°, а також налаштовувати тримач відповідно до ваших потреб і встановлювати оптимальний кут огляду.


Источник: iCases
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015