Новости за 24.04.2023

BYD Seagull викликав ажіотажний попит на ринкуBYD Seagull викликав ажіотажний попит на ринку
Компанія BYD представила на автосалоні в Шанхаї новий субкомпактний електрокар Seagull та відкрила прийом замовлень на нього. Всього за 24 години дилери отримали 10 тисяч попередніх замовлень на модель.
У Lyft планують скоротити 30% співробітниківУ Lyft планують скоротити 30% співробітників
Агрегатор таксі Lyft планує скоротити 1200 або більше робочих місць в найближчий час. Так компанія має намір зменшити свої витрати на 50%.
Презентовано електричний кросовер Changan S7Презентовано електричний кросовер Changan S7
На автомобільній виставці в Шанхаї концерн Changan представив електричний кросовер S7. Новинка ефектно виглядає не тільки зовні, а й усередині, якщо врахувати, що в автомобілі відсутня повноцінна панель приладів.
Незвичайний лімузин з величезними колесами випробували на бездоріжжіНезвичайний лімузин з величезними колесами випробували на бездоріжжі
Під час поїздки лімузин чудово впорався з перешкодами. Справжнім випробуванням стали «Ворота пекла», де був вузький прохід по слизьких крутих скелях.
До 2035 року 30% «землян» пересядуть з авто на електроскутери та електровелосипедиДо 2035 року 30% «землян» пересядуть з авто на електроскутери та електровелосипеди
Майже третина мешканців світу за десять років готові проміняти власні автомобілі на більш екологічні засоби мікромобільності - скутери, електровелосипеди, електросамокати.
Tesla може продавати електромобілі з «нульовим прибутком»Tesla може продавати електромобілі з «нульовим прибутком»
Під час звіту про прибутки компанії за перший квартал 2023 року генеральний директор Ілон Маск сказав, що Tesla готова пожертвувати прибутком на користь більших обсягів в короткостроковій перспективі.
Український бронеавтомобіль «Новатор» отримає версію для піротехніківУкраїнський бронеавтомобіль «Новатор» отримає версію для піротехніків
На показі спецтехніки для рятувальників - Rescue Days Ukraine 2023, що проходив днями на Івано-Франківщині, компанія «Українська бронетехніка» презентувала свій новий проект.
Злодії навчилися викрадати машини за допомогою старих телефонівЗлодії навчилися викрадати машини за допомогою старих телефонів
Новий вид викрадення автомобілів поширюється по США та Європі. Злочинці використовують компактні пристрої для взаємодії із системою керування автомобіля та запуску двигуна без ключа.
Туреччина - головне місце для російського дизельного пального після ембарго ЄСТуреччина - головне місце для російського дизельного пального після ембарго ЄС
Туреччина залишається головним пунктом експорту російського дизельного палива після того, як ембарго на постачання в Європу змусило трейдерів переспрямувати їх в Азію, Африку й на Близький Схід.
Hyundai IONIQ 5 N готують для участі у Гудвудському фестивалі швидкостіHyundai IONIQ 5 N готують для участі у Гудвудському фестивалі швидкості
Компанія Hyundai підтвердила, що високопродуктивний електричний кросовер відсвяткує свій публічний дебют на Фестивалі швидкості в Гудвуді, який запланований на 13-16 липня.
Uber позбувся своєї частки в Яндекс.ТаксіUber позбувся своєї частки в Яндекс.Таксі
Uber продав свою частку в групі компаній Яндекс.Таксі, куди входять сервіси замовлення таксі, каршерингу та оренди самокатів.
Чоловік у Польщі здавав на права понад 100 разівЧоловік у Польщі здавав на права понад 100 разів
Рекордсмен з Тарнова (Малопольське воєводство) уже більш як 100 разів складав теоретичний іспит на водіння, проте до самого процесу водіння так і не дійшло.
Унікальний трактор Lamborghini 2R буде продано на аукціоніУнікальний трактор Lamborghini 2R буде продано на аукціоні
На аукціоні Mecum, що відбудеться наступного місяця, буде продано трактор 2R. Це буде неймовірна можливість для колекціонерів автомобілів та прихильників сільського господарства придбати ультрарідкісну річ.
Культову Mazda RX-7 з «Форсажу» виставили на продажКультову Mazda RX-7 з «Форсажу» виставили на продаж
Тюнінгований спорткар Mazda RX-7 з культової кіносаги «Форсаж» піде з молотка.
Фермери зробили з трактора Т-150 машину розмінування з дистанційним керуваннямФермери зробили з трактора Т-150 машину розмінування з дистанційним керуванням
Українським фермерам сьогодні доводиться непросто, адже сотні тисяч гектарів земель заміновано. Піротехнічні служби ДСНС просто фізично не можуть усім допомогти.
Названі автомобілі з найнадійнішими двигунамиНазвані автомобілі з найнадійнішими двигунами
Компанія CarMD спеціалізується на виробництві діагностичного обладнання, тому її фахівці добре знають статистику поломок двигунів різних виробників.
Виявлено Lexus LS з пробігом понад мільйон кілометрівВиявлено Lexus LS з пробігом понад мільйон кілометрів
У Lexus LS 430 видно дрібні пошкодження на кузові, а в салоні зносилося оздоблення, але двигун і коробка передач не викликають нарікань. Автомобіль регулярно обслуговували на СТО.
Запаси дизельного палива в США скорочуютьсяЗапаси дизельного палива в США скорочуються
Запаси дистилятного пального, такого як дизельне паливо та мазут, у США скорочуються з початку березня, зменшуючи деяку частину накопичення за попередні 5-ть місяців, головним чином через прискорення експорту.
У Берліні презентували електричний кросовер Cupra TavascanУ Берліні презентували електричний кросовер Cupra Tavascan
Головною подією події Exponential Impulse стала світовий дебют CUPRA Tavascan, першого повністю електричного позашляховика-купе бренду та другої повністю електричної моделі після CUPRA Born.
Детейлінг від «Автопозитив» - нове життя для вашого автоДетейлінг від «Автопозитив» - нове життя для вашого авто
Наявність спеціального обладнання, техніки та миючих засобів - це лише частина якості послуги. Все ґрунтується на досвіді та знаннях відповідальних майстрів, які знають свою справу.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015