Унікальний трактор Lamborghini 2R буде продано на аукціоні

17:54 24.04.2023
Унікальний трактор Lamborghini 2R буде продано на аукціоні

Італійський виробник суперкарів починав свій шлях з виробництва тракторів. Перший Lamborghini tractor з'явився у 1948 році і був зібраний із запчастин військової техніки.

Згодом продукція компанії стала все професійнішою, і вже в 1951 році з'явився перший L33 tractor, повністю розроблений усередині компанії, але оснащений двигуном Morris. У наступних моделях була можливість вибору між сторонніми двигунами та власними.

У 1962 році з'явилася модель 2R, яка стала наступником Lamborghinetta та останнім трактором, випущеним компанією до її розгалуження в автомобільну індустрію наступного року. Втім, виробництво тракторів Lamborghini не припинялося і продовжується досі.

1962 випуск трактора Lamborghini 2R оснащений 3-циліндровим двигуном об'ємом 2193 кубічних см і потужністю всього 39 кінських сил (40 PS / 29 kW), який працює в парі з 4-ступінчастою механічною коробкою передач. У 2022 році трактор був привезений з Італії та пройшов великий процес відновлення, який включав повне розбирання та перефарбування в оригінальних кольорах - синій та помаранчевий. Також трактор був обладнаний новими паливними насосами, гідравлічною системою підвіски та пройшов перевірку, завдяки чому він повністю функціонує та може використовуватись у роботі.

На аукціоні Mecum, що відбудеться наступного місяця, буде продано трактор 2R. Це буде неймовірна можливість для колекціонерів автомобілів та прихильників сільського господарства придбати ультрарідкісну річ.

Звичайно, трактор Lamborghini 2R ніколи не стане справжнім суперкаром, але він представляє величезну історичну цінність і нагадує про походження легендарного бренду Lamborghini. І хто знає, можливо, він знайде свій шлях до серця любителів автомобілів і сільського господарства на аукціоні Mecum.


Источник: CarsWeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015