Програма кредитування – «Renault Finance»

17:21 06.11.2008
Програма кредитування – «Renault Finance»

У зв’язку із світовою фінансовою кризою та тим, що НБУ зобов’язав банки істотно збільшити резерви, банківські фінансові установи переглянули свої умови кредитування і підняли відсоткові ставки за кредитами. Тепер важче отримати у банку кредит навіть тим, хто має позитивну кредитну історію та достатню платоспроможність. Надати кредит може дозволити собі лише той банк, в якого достатньо резервів для задоволення потреб споживачів.

Група компанії «ТерКо» являється провідним дилером кращих автомобільних марок в нашому регіоні. Ми дякуємо Вам за Вашу підтримку і з гордістю хочемо заявити, що в умовах банківської кризи ми знайшли вихід з даної ситуації і досягли ексклюзивних домовленостей з імпортером автомобілів та комерційним банком.

Шанувальники брендів  «Renault» та «Dacia» мають унікальну можливість придбати автомобілі, користуючись розробленою програмою кредитування від виробника – «Renault Finance».

Програма «Renault Finance» розроблена з врахуванням максимальної зручності для клієнтів і пропонує одні з найбільш вигідних умов на ринку автомобільного кредитування:

Бажання кожного, щоб його інформували чесно, неупереджено і в повній мірі відповідності до його позиції є пріоритетним у нашій групі компаній «ТерКо».

Ми пропонуємо Вам не зволікати, жити комфортно і вчасно бути в потрібному місці і в потрібний час.

Згадайте відому фразу Остапа Бендера  : « время- деньги» !!!

Ми раді бачити Вас за адресою:
м. Тернопіль, вул. Бродівська, 45
автосалон «Renault&Dacia», ТзОВ «ТерКо Авто Центр»
тел. 8 (0352) 43 40 50.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015