Новости за 23.12.2023

Оновлений Lamborghini Urus стане плагін-гібридомОновлений Lamborghini Urus стане плагін-гібридом
Ходять чутки, що плагін-гібрид стане єдиним представником сімейства Urus, причому S і Performante нібито вийдуть із продажу наприкінці 2024 року.
Оновлений Volkswagen Golf засвітився на першому тизеріОновлений Volkswagen Golf засвітився на першому тизері
Яким він буде, німецький бренд показав у короткому відео, присвяченому результатам 2023 року, що завершується.
Dacia розробить купе-кросовер у стилі Renault ArkanaDacia розробить купе-кросовер у стилі Renault Arkana
Компанія Dacia, яка належить французькому автогіганту Renault, планує розробити та випустити на ринок купе-кросовер у стилі Renault Arkana.
Subaru отримає ще одну спеціальну версію WRX STISubaru отримає ще одну спеціальну версію WRX STI
У продаж новинка з потужним двигуном вирушить за привабливою ціною та порадує ентузіастів, які є шанувальниками бренду.
З 2024 року у Польщі відбудуться зміни в іспитах для майбутніх водіївЗ 2024 року у Польщі відбудуться зміни в іспитах для майбутніх водіїв
З 1 січня почнуть діяти нові правила, які суттєво змінять процедуру складання іспитів з водіння. Норми будуть стосуватися як водіїв автомобілів, так і майбутніх мотоциклістів.
Електромобіль Volkswagen GTI дебютує у 2026 роціЕлектромобіль Volkswagen GTI дебютує у 2026 році
Керівник відділу дизайну німецького автовиробника Андреас Міндт у своєму Instagram повідомив, що офіційний дебют електричної версії Volkswagen GTI відбудеться у 2026 році.
Електрифікований суперкар Aston Martin Valhalla засвітився під час тестівЕлектрифікований суперкар Aston Martin Valhalla засвітився під час тестів
Сайт Motor1 опублікував знімки прототипу Aston Martin Valhalla, серійну версію якого обіцяють показати протягом 2024 року.
Джорджетто Джуджаро назвав Tesla Cybertruck шедевромДжорджетто Джуджаро назвав Tesla Cybertruck шедевром
Джуджаро, який розробив культовий класичний DeLorean, назвав Cybertruck «Пікассо серед автомобілів».
Toyota розробляє батареї, що забезпечують запас ходу електромобілів у 1100 кмToyota розробляє батареї, що забезпечують запас ходу електромобілів у 1100 км
Японський автоконцерн вже давно займається розробкою електромобілів, тому має неабиякий досвід у цій галузі автоіндустрії.
Китайський виробник електромобілів відкриє перший у Європі завод в УгорщиніКитайський виробник електромобілів відкриє перший у Європі завод в Угорщині
Один з найбільших світових виробників електромобілів, китайська компанія BYD, відкриє свій перший європейський завод з виробництва електромобілів в Угорщині.
Оновлений Ford Bronco Sport спіймали під час тестівОновлений Ford Bronco Sport спіймали під час тестів
Позашляховик Ford Bronco Sport виявився вдалою та популярною моделлю з брутальним дизайном. Але для посилення продажів компанія готує модернізацію моделі.
У Японії стартував передпродаж «індійського» кросовера Honda WR-VУ Японії стартував передпродаж «індійського» кросовера Honda WR-V
Honda оголосила в Японії прийом замовлень на кросовер WR-V. Новинка стане першою моделлю бренду, яка постачається на японський ринок із Індії.
Шпигуни показали перший електричний універсал AudiШпигуни показали перший електричний універсал Audi
Фотошпигуни вперше помітили під час дорожніх тестів перший електричний універсал Audi. Його тестують у мінімальному камуфляжі.
Toyota Land Cruiser 250 викликав ажіотаж на ринкуToyota Land Cruiser 250 викликав ажіотаж на ринку
Першу партію автомобілів із 1000 екземплярів для німецького ринку розкупили через 30 хвилин після старту прийому заявок.
Мережа ОККО підтримала ініціативу KSE: гелікоптер-медевак вже рятує життя військовимМережа ОККО підтримала ініціативу KSE: гелікоптер-медевак вже рятує життя військовим
ОККО підтримала ініціативу «Donate to Evacuate» Київської школи економіки внеском в 95 000 доларів. Наразі один із двох гелікоптерів медичної евакуації MEDEVAC, на який зібрали кошти в рамках ініціативи, вже рятує життя військовим.
Mazda CX-70 виявився зменшеною копією флагманського CX-90Mazda CX-70 виявився зменшеною копією флагманського CX-90
Презентація нового представника кросоверної лінійки Mazda - 5-місного CX-70 - була обіцяна до кінця цього року.
Оновлений Porsche Taycan Sport Turismo помітили під час випробуваньОновлений Porsche Taycan Sport Turismo помітили під час випробувань
Німецький автовиробник тестує оновлений електричний універсал Porsche Taycan Sport Turismo. За інформацією кількох джерел, офіційний дебют новинки відбудеться до середини 2024 року.
Оновлений KIA Picanto виходить на світовий ринокОновлений KIA Picanto виходить на світовий ринок
Новий KIA Picanto отримав серйозні зміни в дизайні, а також нове сучасне обладнання та оновлений салон.
В Україні зміняться суми збору в пенсійний фонд при першій реєстрації автоВ Україні зміняться суми збору в пенсійний фонд при першій реєстрації авто
З 1 січня 2024 року змінюються суми збору на державне пенсійне страхування при першій реєстрації легкових авто на території України.
Rivian знайшов інвестора для будівництва величезного заводуRivian знайшов інвестора для будівництва величезного заводу
Стартап повідомив, що вибрав компанію Clayco своїм партнером для будівництва величезного заводу вартістю 5 мільярдів доларів.
На продаж виставили 650-сильний гусеничний пікап Кена БлокаНа продаж виставили 650-сильний гусеничний пікап Кена Блока
Компанія LBI Limited з Філадельфії виставила на продаж снігохід Кена Блока, який відомий ведучий використовував для підйомів на гірські вершини. В
Новий кросовер KIA буде називатися ClavisНовий кросовер KIA буде називатися Clavis
KIA зараз розробляє ще один кросовер. Він називатиметься Clavis. Таку назву компанія KIA вже зареєструвала в Індії. Він має кодове позначення AY.
GM призупинив виробництво електромобілівGM призупинив виробництво електромобілів
Пожежа на заводі GM Factory Zero змусила автовиробника зупинити виробництво.
Представлено найексклюзивнішу «трійку» BMWПредставлено найексклюзивнішу «трійку» BMW
Седан BMW Alpina B3 оснащений 3,0-літровою 495-сильною турбошісткою. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 3,6 с і розвинути 305 км/год.
Авторинок ЄС продовжує зростати 16 місяців поспільАвторинок ЄС продовжує зростати 16 місяців поспіль
Європейська асоціація автовиробників (АСЕА) підбила попередні підсумки 2023 року. За одинадцять місяців (січень-листопад) реєстрації нових легкових автомобілів у Європейському Союзі зросли на 15,7 відсотків.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015