Джорджетто Джуджаро назвав Tesla Cybertruck шедевром

23:01 23.12.2023
Джорджетто Джуджаро назвав Tesla Cybertruck шедевром

Джуджаро, який розробив культовий класичний DeLorean, назвав Cybertruck «Пікассо серед автомобілів».

Легендарний дизайнер дав інтерв'ю італійській газеті la Repubblica, де він захоплено розповідав про Cybertruck. Джуджаро сказав, що очікує на «величезний успіх, тому що люди хочуть виділятися».

Cybertruck Тесли примітний тим, що це перший автомобіль з нержавіючої сталі, вироблений з часів DeLorean Джуджаро. DeLorean з перемінним успіхом випускався у 80-х роках та став відомим на весь світ завдяки культовій серії фільмів «Назад у майбутнє».

«Він уособлює не гармонію та досконалість, а емоції та міцність», - сказав Джуджаро про Cybertruck.

Це не перший раз, коли Джуджаро хвалить Cybertruck. Минулого місяця в інтерв'ю NPR він сказав, що пікап стане хітом серед покупців, хоча тоді він відмовився сказати, подобається вона йому чи ні.

«Кожен хоче виділитися. Це потреба ринку, і Cybertruck, безумовно, матиме успіх, я в цьому впевнений. Я переконаний, що він знайде своїх шанувальників», - сказав тоді Джуджаро.

Вотум довіри від Джуджаро, ймовірно, зробить Tesla - і її генерального директора Ілона Маска - дуже щасливими. DeLorean Джуджаро був одним з автомобілів, який надихнув на створення Cybertruck, згідно з біографією Маска, написаною Волтером Айзексоном. Маск також має великі плани на пікап, про що свідчать його останні пости у Twitter. У понеділок Маск заявив, що Tesla випустить «пакет модифікацій», який дозволить Cybertruck плавати.

«Ми збираємося запропонувати пакет модифікацій, який дозволить Cybertruck долати щонайменше 100 метрів води як човен», - написав Маск в X. «В основному потрібно лише оновити ущільнювачі дверей кабіни».


Источник: AUTO-Consulting
Фото: InsideEVs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015