Новости за 23.10.2023

Найдешевший Land Cruiser показали на нових зображенняхНайдешевший Land Cruiser показали на нових зображеннях
Toyota працює над найкомпактнішою і, відповідно, найдешевшою версією позашляховика Land Cruiser. Ця інформація вже підтверджена представниками компанії і навіть визначені попередні терміни появи новинки у продажу - 2025 рік.
Електричний суперкар BYD YangWang U9 виявився швидшим за всі європейські аналогиЕлектричний суперкар BYD YangWang U9 виявився швидшим за всі європейські аналоги
Китайський бренд Yangwang, який належить BYD Auto, продемонстрував можливості свого гібридного гіперкару U9 на гоночному треку.
Mitsubishi Fuso анонсує нову важку вантажівку Super GreatMitsubishi Fuso анонсує нову важку вантажівку Super Great
Анонс супроводжується єдиним затемненим зображенням кабіни тягача. У нового Super Great вона виглядає сучасніше, ніж у нинішньої моделі.
Опубліковано перше зображення нового Mercedes-Benz GLAОпубліковано перше зображення нового Mercedes-Benz GLA
Кросовер Mercedes-Benz GLA стане більш обтічним, а його дизайн зроблять оригінальнішим. Усі версії моделі будуть електрифікованими.
Китайська Nio розглядає можливість використання «звичайних» автосалонів у ЄвропіКитайська Nio розглядає можливість використання «звичайних» автосалонів у Європі
Освоєння європейського ринку китайський бренд Nio розпочав із відкриття першого шоу-руму в Осло влітку 2021 року.
Роздрібний ринок: дизель може почати рухатись угоруРоздрібний ринок: дизель може почати рухатись угору
Минулий тиждень для українських АЗС хоча й не був надто активним, але позначився деякими цікавими подіями. Щоправда, казати про якісь сталі тенденції підстав поки що немає.
На фронт відправлено дві броньовані машини від UNITED24На фронт відправлено дві броньовані машини від UNITED24
Завдяки донорам UNITED24 з усього світу закупили 13 броньованих машин. Решта авто незабаром будуть в Україні.
Chevrolet розкрила потужність нового кросовера BlazerChevrolet розкрила потужність нового кросовера Blazer
Компанія Chevrolet опублікувала характеристики потужності та крутного моменту для комплектацій Blazer EV 2LT та RS 2024 року з двомоторною повнопривідною трансмісією.
Заборонений у США квадроцикл Tesla Cyberquad почнуть продавати в ЄвропіЗаборонений у США квадроцикл Tesla Cyberquad почнуть продавати в Європі
Приблизно рік тому Cyberquad for Kids був заборонений у США після того, як комісія з безпеки споживчих товарів (CPSC) виявила потенційно можливий ризик травм.
На продаж виставили культовий фургон із фільму «Тупий та ще тупіший»На продаж виставили культовий фургон із фільму «Тупий та ще тупіший»
Цей фургон був виготовлений одним із фанатів комедії «Тупий та ще тупіший». Автомобіль схожий на собаку, а всередині килимове оздоблення і пташина клітка.
Новий KIA Carnival засвітився під час тестівНовий KIA Carnival засвітився під час тестів
Пройшло три роки з моменту дебюту актуального покоління KIA Carnival. Мінівен ще не встиг застаріти, але компанія вже готує його оновлену версію.
Українських водіїв попередили про активізацію «талонних» шахраїв у соцмережахУкраїнських водіїв попередили про активізацію «талонних» шахраїв у соцмережах
Останнім часом в Україні активізувалися шахраї, які у соціальних мережах продають неіснуючі талони на пальне.
Hyundai підписав угоду про відкриття в Саудівській Аравії автомобільного заводуHyundai підписав угоду про відкриття в Саудівській Аравії автомобільного заводу
Державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії у неділю підписав угоду з Hyundai Motor Co. про будівництво заводу з виробництва автоматизованих автомобілів.
Toyota пообіцяла твердотільні акумулятори, здатні забезпечити пробіг 1000 кмToyota пообіцяла твердотільні акумулятори, здатні забезпечити пробіг 1000 км
Toyota укладала партнерську угоду з японською нафтовою компанією Idemitsu, в рамках якої створять твердотільну батарею для масового ринку.
Раритетний суперкар Ferrari 275 GTB розбили в безглуздій ДТПРаритетний суперкар Ferrari 275 GTB розбили в безглуздій ДТП
Суперкар Ferrari 275 GTB - рідкісна модель, випущена накладом у 757 екземплярів. Купе оснащене 3,3-літровим 320-сильним V12 і здатне розвинути 268 км/год.
Роздрібні ціни на автогаз продовжили зростатиРоздрібні ціни на автогаз продовжили зростати
Середня роздрібна ціна на LPG в Україні за вихідні (з 20 по 23 жовтня) зросла на 23 коп., до 26,72 грн/л.
Opel презентує нову LCV-лінійку: зустрічайте нове покоління Combo, Vivaro та MovanoOpel презентує нову LCV-лінійку: зустрічайте нове покоління Combo, Vivaro та Movano
Новий зовнішній вигляд: моделі LCV тепер також отримали характерне «обличчя» Opel Vizor.
Tesla Cybertruck розстріляли з пістолета-кулемета ТомпсонаTesla Cybertruck розстріляли з пістолета-кулемета Томпсона
Нещодавно один із шанувальників Tesla помітив Cybertruck, у який явно стріляли під час випробування на куленепробивність.
У Китаї стартувало виробництво нового електричного MINI CooperУ Китаї стартувало виробництво нового електричного MINI Cooper
Китайська компанія Spotlight Automotive, заснована у 2019 році Great Wall Motor (GWM) та BMW, оголосила про початок серійного виробництва нового електричного Mini Cooper.
Що потрібно тримати у багажнику взимку?Що потрібно тримати у багажнику взимку?
Поки осінні сонячні дні і плюсова температура продовжують радувати нас, досвідчені автомобілісти вже готують свої автомобілі до експлуатації в умовах низьких температур і несприятливої ​​зимової погоди.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015