На продаж виставили культовий фургон із фільму «Тупий та ще тупіший»

19:58 23.10.2023
На продаж виставили культовий фургон із фільму «Тупий та ще тупіший»

На аукціон Cars and Bids виставили репліку фургона з комедії «Тупий та ще тупіший» 1994 року. Автомобіль заснований на Ford E-150 1993 року випуску. Подробиці про авто розповіли на сайті аукціонного дому.

Фільм «Тупий та ще тупіший» майже одразу після виходу в прокат став культовим серед любителів комедій. У стрічці було показано незвичайний фургон у вигляді собаки, на якому їздив герой Джеффа Деніелса.

Для зйомок фільму використовували кілька фургонів. Проте цей екземпляр не з'являвся на екрані. Це якісна репліка від одного з фанатів.

На кузові з'явилося коричневе килимове покриття, які імітує шерсть, а також ніс і язик. Крім цього зовні є логотип вимеленої компанії Mutt Cutts, в якій за сюжетом фільму працював персонаж Гаррі Данн.

В інтер'єрі також відбулося безліч змін. Усередині з'явилися приладова панель з килимовим покриттям, пляшки для кетчупу і гірчиці та виготовлена на замовлення дерев'яна центральна консоль. Також є пташина клітка зі штучним мертвим птахом.

Фургон має непоганий стан і не потребує ремонту. Його пробіг становить 143 875 км.

Під капотом розташований 4,9-літровий рядний шестициліндровий двигун потужністю 145 к.с. і 265 Нм крутного моменту. Він працює в парі з триступеневою автоматичною коробкою передач.

Торги за цей незвичайний фургон закінчуються вже 27 жовтня. Наразі максимальна ставка за лот становить 23 000 доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015