Новости за 23.09.2023

Toyota представила ювілейний спорткар GR86 40th Anniversary EditionToyota представила ювілейний спорткар GR86 40th Anniversary Edition
Toyota GR86 40th Anniversary Edition отримала унікальне оформлення зовнішності та салону, а також кілька інших поліпшень. Спорткар оснащений опозитним 235-сильним двигуном.
BYD вивів на ринок електричний позашляховик із режимами ходьби та плаванняBYD вивів на ринок електричний позашляховик із режимами ходьби та плавання
На днях у Китаї відбулася презентація електричного позашляховика BYD YangWang U8 EREV.
Електричний KIA Ray EV розкупили на півтора року впередЕлектричний KIA Ray EV розкупили на півтора року вперед
Новий KIA Ray EV - компактний міський електромобіль довжиною всього 3,6 м. У електромобіля оригінальне компонування задніх дверей.
Оновлений Nissan Rogue тестують майже без камуфляжуОновлений Nissan Rogue тестують майже без камуфляжу
Компанія Nissan тестує на дорогах загального користування оновлений компактний кросовер Nissan Rogue у мінімальному камуфляжі.
Культовий Volkswagen T1 перетворили на стильний автодімКультовий Volkswagen T1 перетворили на стильний автодім
Для створення дому на колесах знадобилося два класичних Volkswagen T1. Один із них став причепом, у якому обладнали житловий відсік.
Батареї для електромобілів виготовлятимуть зі звичайної тирсиБатареї для електромобілів виготовлятимуть зі звичайної тирси
Новозеландський стартап CarbonScape розпочинає комерціалізацію видобутку графіту із трісок, тирси та інших побічних продуктів лісового господарства та деревообробної промисловості.
Автомобілі Ford отримають інноваційні цифрові номерні знакиАвтомобілі Ford отримають інноваційні цифрові номерні знаки
Цифрові номерні знаки мають безліч переваг. Завдяки цьому пристрою власнику буде простіше знайти свій автомобіль у разі викрадення.
Представлено найшвидший «паливний» седан у світіПредставлено найшвидший «паливний» седан у світі
Сімейство преміального седана Cadillac CT5 поповнилося новою високопродуктивною версією від ательє Hennessey. Проект отримав назву Hennessey H1000.
Компанія Toyota оновить кросовер Corolla CrossКомпанія Toyota оновить кросовер Corolla Cross
Як пише тайська преса, варіант Corolla Cross для азійського ринку може дебютувати вже у першому кварталі 2024 року.
Електромобіль Tesla Model S отримав версію з відкидни верхомЕлектромобіль Tesla Model S отримав версію з відкидни верхом
Електромобіль Tesla Model S отримав пакет доопрацювань з відкритим дахом. Тюнінг доступний навіть для зарядженої 1000-сильної версії Plaid.
Шмигаль пообіцяв, що у 2024 році дороги не закинуть, попри нульовий дорожній фондШмигаль пообіцяв, що у 2024 році дороги не закинуть, попри нульовий дорожній фонд
Кабінет міністрів у проєкті державного бюджету на 2024 рік заклав на мінімальному рівні фінансування дорожнього фонду, але дороги та мости підтримуватимуться у нормальному стані.
Бельгійський музей позбудеться 30 рідкісних радянських автоБельгійський музей позбудеться 30 рідкісних радянських авто
Раритетні радянські автомобілі виявилися непотрібними бельгійському музею. Машини розпродадуть задешево, щоб звільнити склад.
Величезний зсув ґрунту обвалив шосе у ШвеціїВеличезний зсув ґрунту обвалив шосе у Швеції
На південному заході Швеції велика частина автомагістралі обвалилася вночі у результаті зсуву ґрунту, внаслідок якого троє людей були доставлені в лікарню з легкими травмами.
У США представлений недорогий електромотоцикл Rawrr MantisУ США представлений недорогий електромотоцикл Rawrr Mantis
Новий Rawrr Mantis - легкий кросовий електробайк із запасом ходу 120 км. Мотоцикл отримав позашляхову гуму і посилену довгоходову підвіску.
Skoda випустила тримільйонний кросоверSkoda випустила тримільйонний кросовер
Skoda святкує важливу подію - компанія випустила тримільйонний кросовер. Ювілейний автомобіль зійшов з конвеєра на заводі в Квасінах, ним виявився Skoda Kodiaq Sportline.
Голлівудський актор показав велику колекцію унікальних раритетних автоГоллівудський актор показав велику колекцію унікальних раритетних авто
Кевін Гарт збирав свою колекцію автомобілів понад десять років. Більшість авто виконані в стилістиці улюблених фільмів жахів актора.
Ситуація на паливному ринку стабільна, та може змінитися будь-якої митіСитуація на паливному ринку стабільна, та може змінитися будь-якої миті
Протягом першої половини вересня попит на імпортне дизпальне в Україні збільшився, але, як влучно зазначив один із трейдерів, «видатних успіхів у продажах не видно».
Який вигляд має найрідкісніший і найшвидший ВАЗ-2107Який вигляд має найрідкісніший і найшвидший ВАЗ-2107
Lada 2107 VFTS - рідкісна гоночна версія моделі. «Сімка» ВАЗ полегшена й оснащена 165-сильним двигуном.
Аграрії розробили машину, якій не страшні міниАграрії розробили машину, якій не страшні міни
В Україні на деокупованих територіях потрібно розмінувати десятки тисяч квадратних кілометрів, що вимагає чимало спеціалізованої техніки.
Chevrolet Corvette C2 без двигуна продають за 95 000 доларівChevrolet Corvette C2 без двигуна продають за 95 000 доларів
Цей Chevrolet Corvette C2 відрізняється наявністю роздільного заднього скла, що робить його рідкіснішим. У спорткара відсутні двигун і коробка передач.
Subaru BRZ 2024-го модельного року отримав ряд покращеньSubaru BRZ 2024-го модельного року отримав ряд покращень
Subaru BRZ STI Sport 2024 виходить на японський ринок. Приставку Sport отримала покращена версія моделі.
У старому сараї виявлено рідкісний Oldsmobile 88 J-2 із «забороненим» двигуномУ старому сараї виявлено рідкісний Oldsmobile 88 J-2 із «забороненим» двигуном
Випущено не більше 750 кабріолетів Oldsmobile 88 J-2. Спорткар оснащений гоночним двигуном V8 потужністю 312 к.с. і розвивав швидкість понад 200 км/год.
Канада передасть Україні 50 бронемашин у наступні три рокиКанада передасть Україні 50 бронемашин у наступні три роки
Канада підготувала новий пакет військової допомоги для України, у рамках якого протягом наступних трьох років передадуть 50 броньованих машин.
Tata почала виробництво стильного електрокросовера Nexon EVTata почала виробництво стильного електрокросовера Nexon EV
Tata Nexon EV - компактний чотириметровий електрокросовер із багатим оснащенням. Модель запропонована у версіях на 129 і 143 к.с.
Новий електромобіль Tesla Model 3 спалахнув прямо на трасіНовий електромобіль Tesla Model 3 спалахнув прямо на трасі
Зі слів водія, перед загорянням він наїхав на якусь річ на дорозі, після чого на екрані пролунало попередження про наявність критичної проблеми.
На український ринок невдовзі вийде нова Mazda CX-90На український ринок невдовзі вийде нова Mazda CX-90
Преміальний кросовер Mazda CX-90 - найрозкішніша і найдорожча модель в історії японської марки. Її салон оздоблено шкірою Nappa, а під капотом встановлено 345-сильну турбошістку.
BAC Mono R отримав деталі з вуглецевого волокна HypetexBAC Mono R отримав деталі з вуглецевого волокна Hypetex
Відбулась презентація унікальної версії BAC Mono R із покриттям титановим вуглецевим волокном з кристалізованим лаком, що надає поверхні яскравого сріблястого блиску.
Mercedes-Benz G-Class отримав нестандартий тюнінг від MansoryMercedes-Benz G-Class отримав нестандартий тюнінг від Mansory
Mercedes G-Class від Mansory отримав оригінальні задні двері, карбоновий обвіс і 24-дюймові диски. Його салон перетягнули дорогою шкірою, а потужність двигуна підняли до 850 к.с.
Scania просуває використання біогазу на автобусних перевезенняхScania просуває використання біогазу на автобусних перевезеннях
Компанія Scania поставить для відомого оператора FlixBus 50 автобусів, що працюють на скрапленому біогазі (LBG). Це будуть туристичні лайнери Irizar i6S Efficientline на шасі Scania.
Найпотужніший пікап у світі виходить на європейський ринокНайпотужніший пікап у світі виходить на європейський ринок
Новий Ram 1500 TRX оснащений 6,2-літровим компресорним V8 на 702 к.с. і стартує до 100 км/год за 4,5 с. Пікап підготовлений до серйозного бездоріжжя.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015