Mercedes-Benz G-Class отримав нестандартий тюнінг від Mansory

14:47 23.09.2023
Mercedes-Benz G-Class отримав нестандартий тюнінг від Mansory

У Mercedes-Benz G-Class з'явилася нова екстравагантна версія. Створили її в ательє Mansory, яке неодноразово вже виконувало тюнінг «Гелендвагена». Про проєкт розповіли на його сторінці в Instagram.

Цього разу в Mansory перевершили себе - тюнінг «Гелендвагена» вийшов особливо яскравим і неординарним. Позашляховик назвали Grande Entree («парадний вхід») і загалом випустять тільки 10 таких авто.

У назві підкреслено родзинку Mercedes G-Class Mansory - його задні двері відчиняються проти руху, як у Rolls-Royce Cullinan і Phantom. Мало того, вони отримали електропривід.

Крім того, «Гелендваген» отримав традиційні атрибути Mansory - 24-дюймові диски, карбонові обвіс, капот і спойлер. На додачу, встановлено висувні підніжки. В оздобленні салону поєднуються дорога стьобана шкіра та карбон. Цікава деталь: кнопку запуску двигуна перенесли на стелю.

Звісно ж, тюнінг «Гелендвагена» від Mansory не обійшовся без доопрацювання двигуна. За основу взяли заряджений Mercedes-AMG G63: віддачу його 4,0-літрового V8 твін-турбо підняли до 850 к.с. і 1000 Нм.

Позашляховик здатний розігнатися до 100 км/год за 3,5 с, а його максимальна швидкість обмежена на 250 км/год. Витрата палива становить 13,6 л/100 км у змішаному циклі.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MANSORY (@mansory)


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015