Новости за 23.08.2023

Оновлений Audi SQ5 знову помічено на тестахОновлений Audi SQ5 знову помічено на тестах
Ще один прототип оновленого Audi SQ5 потрапив у поле зору фотошпигунів. Кузов кросовера, як і раніше, обклеєний камуфляжною плівкою.
Минулорічне відкликання Mustang Mach-E не вирішило проблем електромобіляМинулорічне відкликання Mustang Mach-E не вирішило проблем електромобіля
Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) перевірить минулорічний інцидент, у результаті якого Ford оголосила про відкликання 49 тис. електромобілів Mustang Mach-E.
Виявлено культовий спорткар Nissan Datsun 280ZX у виконанні 10th Anniversary без пробігуВиявлено культовий спорткар Nissan Datsun 280ZX у виконанні 10th Anniversary без пробігу
Випущено тільки 3000 Nissan Datsun 280ZX у виконанні 10th Anniversary. Спорткар виглядає як новий і навіть зберіг рідну гуму.
GMC Hummer EV визнаний найменш економічним електромобілемGMC Hummer EV визнаний найменш економічним електромобілем
Агентство захисту довкілля США нарешті опублікувало власне незалежне дослідження запасу ходу та середньої витрати енергії електричного пікапа та позашляховика GMC Hummer EV.
Рідкісний спорткар BMW M3 CSL майже 20 років простояв на парковціРідкісний спорткар BMW M3 CSL майже 20 років простояв на парковці
У 2013 році BMW M3 CSL змінив власника, але він залишився стояти на парковці. Спорткар має невеликий пробіг, але майже за 20 років він отримав кілька пошкоджень.
Chery покаже на автосалоні в Ченду кросовер у ретростиліChery покаже на автосалоні в Ченду кросовер у ретростилі
Китайська компанія Chery представить на майбутньому автосалоні в Ченду, який розпочнеться 25 серпня, нову версію кросовера iCar 03 зі спеціальним стайлінг-пакетом.
Toyota почала вирощувати полуницю та помідориToyota почала вирощувати полуницю та помідори
Дві фабрики Toyota застосували інший підхід до екологічності, використовуючи тепло та викиди CO2 для вирощування полуниці та помідорів чері.
У Канаді представили позашляховий «багі» Can-Am Maverick RУ Канаді представили позашляховий «багі» Can-Am Maverick R
Can-Am Maverick R стане найбільш прохідною моделлю в історії бренду. Багі оснащений 240-сильним двигуном і здатний впоратися з суворим бездоріжжям.
З 1 вересня у Парижі заборонять електросамокатиЗ 1 вересня у Парижі заборонять електросамокати
Влада Парижа вирішила провести референдум, щоб вирішити долю електросамокатів у місті. Мешканці проголосували за заборону.
Volkswagen випробовує Multivan з наметом на даху на НюрбургрингVolkswagen випробовує Multivan з наметом на даху на Нюрбургринг
Судячи з опублікованих фото, дослідний автомобіль отримав подвійний дах, який являє собою складений намет.
На продаж виставили рідкісний британський суперкар Lister StormНа продаж виставили рідкісний британський суперкар Lister Storm
Загалом було випущено тільки шість дорожніх Lister Storm. Цей суперкар оснащений 627-сильним двигуном V12 Jaguar і здатний розвивати швидкість понад 335 км/год.
Сім сучасних квадроциклів отримали воєнні розвідники УкраїниСім сучасних квадроциклів отримали воєнні розвідники України
Для воєнних розвідників Головного управління розвідки Міністерства оборони України придбано сім сучасних квадроциклів за кошти, які зібрав гурт «Друга ріка» під час благодійного концертного туру у Європі.
«Автопілот» Tesla завезла водія до центру ставка«Автопілот» Tesla завезла водія до центру ставка
Подія трапилась на шосе за межами міста Моно у штаті Каліфорнія, що в США. На машині була активована бета-версія системи FSD.
Для боротьби з лісовими пожежами виготовлені спеціальні автомобілі UnimogДля боротьби з лісовими пожежами виготовлені спеціальні автомобілі Unimog
Департамент пожежної охорони Штутгарта нещодавно отримав чотири нові автомобілі Mercedes-Benz Unimog.
Мережі АЗС продовжують піднімати ціни на паливоМережі АЗС продовжують піднімати ціни на паливо
У період із 22 по 23 серпня середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 0,14 грн/л і склала 52,68 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,13 грн/л - до 54,84 грн/л, а дизельне пальне - на 0,14 грн/л, до 52,20 грн/л.
Land Rover готує кілька нових позашляховиків DiscoveryLand Rover готує кілька нових позашляховиків Discovery
Лінійку Land Rover Discovery вперше може поповнити електрокросовер. Так у JLR хочуть підвищити інтерес покупців до кросовера.
У КМДА розповіли, скільки коштуватиме перебудова мосту Метро у столиціУ КМДА розповіли, скільки коштуватиме перебудова мосту Метро у столиці
До війни розроблявся проект і обговорювалося фінансування із залученням експертів ЄБРР.
Mercedes-AMG тестує одразу два нових плагін-гібридних E-ClassMercedes-AMG тестує одразу два нових плагін-гібридних E-Class
Німецький автовиробник випробовує оновлені Mercedes-AMG E53 з плагін-гібридною силовою установкою одразу у двох варіантах - у кузовах седан та універсал.
Флагманський електромобіль Volkswagen ID.7 надійшов у виробництвоФлагманський електромобіль Volkswagen ID.7 надійшов у виробництво
Новий Volkswagen ID.7 прийшов на зміну седану Passat. Найбільш «далекобійна» версія седана здатна проїхати 700 км без підзарядки.
Toyota зупинила виробництво в Чехії через дефіцит деталейToyota зупинила виробництво в Чехії через дефіцит деталей
У вівторок, 22 серпня, представник автовиробника заявив, що чеський завод японської Toyota зупинив виробництво через дефіцит деталей, викликаний пожежею місцевого постачальника.
Ford відзначив зростання попиту на Mustang з двигуном V8Ford відзначив зростання попиту на Mustang з двигуном V8
Прес-секретар «блакитного овалу» Майк Левін заявив, що тільки в США на кабріолети та купе оформили близько 13 тисяч попередніх замовлень, причому 67 відсотків клієнтів готові переплатити за 5,0-літровий V8.
Представлено найекстремальніший Maserati в історіїПредставлено найекстремальніший Maserati в історії
Maserati MCXtrema призначений для перегонів по треку. Суперкар оснащений 730-сильним двигуном, а розгін від 0 до 100 км/год займає менше ніж 3 секунди.
У Китаї сфотографували новий Geely Galaxy L6У Китаї сфотографували новий Geely Galaxy L6
Китайський седан Geely Galaxy L6 сфотографували на вулиці перед повноцінним дебютом на автосалоні в Ченду.
ОККО і «Повернись живим»: 25 резервних безпілотників для розвідкомплексів «ШАРК» для ЗСУОККО і «Повернись живим»: 25 резервних безпілотників для розвідкомплексів «ШАРК» для ЗСУ
Ініціатори проєкту «ОКО ЗА ОКО» - мережа АЗК ОККО й фонд «Повернись живим» - отримали від виробника «Укрспецсистемс» усі 25 резервних БпЛА для розвідувальних комплексів «ШАРК».
Відкритий Volkswagen T-Roc став найпопулярнішим кабріолетом ЄвропиВідкритий Volkswagen T-Roc став найпопулярнішим кабріолетом Європи
За підсумками перших семи місяців 2023 року відкритий T-Roc став лідером європейського ринку в сегменті кабріолетів - 8732 продажі.
Представлено найдорожчий і найрозкішніший кросовер BentleyПредставлено найдорожчий і найрозкішніший кросовер Bentley
Bentley Bentayga EWB Mulliner - дорога подовжена версія кросовера з розкішним салоном. Під капотом автомобіля встановлено 550-сильний турбований V8.
Компанія Toyota патентує новий кросоверКомпанія Toyota патентує новий кросовер
Компанія Toyota подала заявку на реєстрацію назви Land Hopper. Очікується, що так називатиметься новий компактний японський кросовер.
У Сан-Франциско запустили безпілотні автобусиУ Сан-Франциско запустили безпілотні автобуси
У Сан-Франциско запустили автобуси без водіїв - напередодні регулятори у штаті Каліфорнія схвалили розширення роботи «роботаксі».
Тюнери додали трохи спорту купе Toyota GR 86Тюнери додали трохи спорту купе Toyota GR 86
Японське тюнінг-ательє TOMS (Tachi Oiwa Motor Sport) представило доопрацьовану версію спорткупе Toyota GR 86 другого покоління.
Fiat готує новий заряджений електрокросовер у ретростиліFiat готує новий заряджений електрокросовер у ретростилі
Abarth Fiat 600e запропонують зі 155-сильним електромотором і новими режимами водіння. Також новинка отримає безліч зовнішніх доопрацювань.
BMW X3 нового покоління «засвітився» на шпигунських фотоBMW X3 нового покоління «засвітився» на шпигунських фото
Компанія BMW почала тестувати на дорогах загального користування кросовер BMW X3 нового, четвертого, покоління. Фотошпигуни вже встигли помітити цю новинку та показали у Мережі її фотографії.
Київ отримав з Німеччини автобуси та «швидкі»Київ отримав з Німеччини автобуси та «швидкі»
Мер Києва Віталій Кличко оглянув три міські автобуси Mercedes-Benz Citaro, які були закуплені компанією «Київпассервіс».
Opel створив крихітний «військовий» електромобільOpel створив крихітний «військовий» електромобіль
Новий Opel Rocks-e поступив на службу в армію Нідерландів. Компактний електромобіль пофарбували в колір хакі і допрацювали.
Кожен четвертий міст в Україні у критичному станіКожен четвертий міст в Україні у критичному стані
В Україні 24 відсотка мостів перебувають у критичному стані - повністю чи частково не придатні для використання.
Rimac Nevera став найшвидшим електромобілем на НюрбургрингRimac Nevera став найшвидшим електромобілем на Нюрбургринг
Хорватський гонщик Мартін Кодріч на Rimac Nevera, оснащеному шинами Michelin Cup2R, проїхав коло Нюрбургрингу за 7:05.298.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015