Новости за 23.05.2023

На аукціоні продали легендарний спортивний Jaguar 70-хНа аукціоні продали легендарний спортивний Jaguar 70-х
Останній випущений Jaguar E-Type оснащений 5,3-літровим 270-сильним V12 і розвиває 235 км/год. За майже пів століття авто побувало в різних куточках планети, але проїхало лише 41 600 км.
Tesla почала продавати в Канаді електромобілі китайського виробництваTesla почала продавати в Канаді електромобілі китайського виробництва
Американський автовиробник Tesla відправив до Канади першу партію електромобілів, зібраних на «гігафабриці» в Шанхаї.
Hyundai IONIQ 7 спіймали під час тестівHyundai IONIQ 7 спіймали під час тестів
Семимісний електричний кросовер Hyundai IONIQ 7 вийде на ринок Європи в 2025 році, а поки що його прототипи обкатують на тестах.
Унікальний раритетний універсал Cadillac пішов з молоткаУнікальний раритетний універсал Cadillac пішов з молотка
На створення унікального Cadillac Eldorado Brougham Station Wagon пішло 15 років. Під капотом встановлений величезний 10,3-літровий двигун V8 потужністю 1039 к.с.
У «Дії» запустили послугу обміну та відновлення посвідчення водіяУ «Дії» запустили послугу обміну та відновлення посвідчення водія
Із запуском цієї послуги Україна стала першою країною в Європі, де можна відмовитись від фізичного бланку посвідчення водія, а виготовити лише цифровий документ.
Особливий Mercedes-Benz 190 E продали за 455 тисяч євроОсобливий Mercedes-Benz 190 E продали за 455 тисяч євро
На аукціоні RM Sothebys продали гоночний седан Mercedes-Benz 190 E. Автомобіль 1992 року пішов з молотка майже за півмільйона доларів (455 тисяч євро).
Компанія Nio розсекретила новий електрокросовер для ЄвропиКомпанія Nio розсекретила новий електрокросовер для Європи
Nio ES6 зможе проїхати близько 700 км на одному заряді у топовій версії. Також електрокросовер отримав кілька унікальних особливостей, включаючи сидіння Queen другого покоління.
Шпигуни спіймали новий кросовер Hyundai TucsonШпигуни спіймали новий кросовер Hyundai Tucson
Компанія Hyundai розробляє оновлений компактний кросовер Hyundai Tucson. Фотошпигуни вкотре помітили його під час дорожніх тестів.
Новий Volkswagen Touareg 2024 показали на відеоНовий Volkswagen Touareg 2024 показали на відео
Volkswagen Touareg пройде планове оновлення кросовера змінять дизайн, покращать оздоблення салону та додадуть нові опції.
Volvo уклала великий контракт на постачання електровантажівокVolvo уклала великий контракт на постачання електровантажівок
За наступні сім років виробник має поставити замовнику 1000 електричних вантажівок, що стане для Volvo найбільшим контрактом такого роду.
Найрідкісніший Chevrolet Corvette продали за 715 тисяч доларівНайрідкісніший Chevrolet Corvette продали за 715 тисяч доларів
Всього випущено лише 12 Chevrolet Corvette ZR2. Спорткар оснащений величезним 7,4-літровим V8 потужністю 425 к.с. та розвиває 245 км/год.
Компанія BYD представила гібридний Han одразу у двох варіантахКомпанія BYD представила гібридний Han одразу у двох варіантах
Плагін-гібрид BYD Han PHEV 2023 року дебютував одразу у двох модифікаціях: Han DM-i Champion Edition та Han DM-p Ares Edition.
Компанія Exxon купила ділянку для видобутку літіюКомпанія Exxon купила ділянку для видобутку літію
Exxon Mobil купила ділянку в США для видобутку літію, який використовується в акумуляторах електромобілів, смартфонів та інших гаджетів.
Позашляховик Cadillac Escalade стане електромобілемПозашляховик Cadillac Escalade стане електромобілем
Електромобіль Cadillac Escalade запропонують у стандартній і подовженій версіях. Позашляховику готують силові установки потужністю до 1000 к.с.
До порушників «вагового контролю» дозволили застосовувати блокаториДо порушників «вагового контролю» дозволили застосовувати блокатори
Кабінет міністрів України своєю постановою запровадив нові норми для роботи інспекторів «Укртрансбезпеки» під час перевірки транспортних засобів на перевантаження.
Рідкісний хот-род від відомого тюнера пішов із молоткаРідкісний хот-род від відомого тюнера пішов із молотка
Foose Hemisfear Hot Rod збудований у 2006 році та був головною мрією американського тюнера. Автомобіль має незвичайний дизайн і двигун, розташований за спиною водія.
Ford домовився про поставки літію для електромобілівFord домовився про поставки літію для електромобілів
Автовиробник Ford Motor оголосив про нові угоди на постачання літію для акумуляторів, оскільки прагне досягти своєї мети - випустити 2 мільйони електромобілів до 2026 року.
Вісім країн ЄС виступили проти запровадження еконорм Євро-7Вісім країн ЄС виступили проти запровадження еконорм Євро-7
Вісім країн Європейського Союзу закликали скасувати запровадження екологічних норм Євро-7. Вони вважають, що це може перешкодити планам із відмови від автомобілів з ДВЗ із 2035 року.
ОККО допоможе доправити на фронт 100 «швидких»ОККО допоможе доправити на фронт 100 «швидких»
Мережа АЗК ОККО допоможе доправити 100 карет «швидкої допомоги» для захисників України. Про це повідомили у прес-службі компанії.
Трековий суперкар Mercedes-AMG One згорів під час транспортуванняТрековий суперкар Mercedes-AMG One згорів під час транспортування
Імовірно, джерелом вогню стала гібридна силова установка, запозичена у боліда Формули-1.
Нова Honda Accord отримала надекономічну версіюНова Honda Accord отримала надекономічну версію
Нова Honda Accord PHEV оснащена 2,0-літровим бензиновим двигуном та електромотором загальною потужністю 207 к.с. Седан здатний проїхати 82 км на електротязі.
Модельний ряд Tesla поповниться електричним квадроцикломМодельний ряд Tesla поповниться електричним квадроциклом
Очевидно, що Tesla все ще планує випустити Cyberquad, оскільки вона подала заявку на нову торгову марку для електричного квадроцикла.
BYD випустить гібридного конкурента Mercedes-Benz G-ClassBYD випустить гібридного конкурента Mercedes-Benz G-Class
Компанія BYD анонсувала новий суббренд BYD F та його першу модель - рамний гібридний позашляховик BYD SF.
Новий Lexus LBX показали на перших фотоНовий Lexus LBX показали на перших фото
Lexus LBX стане новою моделлю початкового рівня у лінійці бренду. Кросовер запропонують у бензиновій та гібридній модифікаціях на вибір.
Японія передасть ЗСУ 100 вантажівокЯпонія передасть ЗСУ 100 вантажівок
На потреби українських військових від Японії буде передано 100 вантажних автомобілів
США та Канада планують транскордонний зарядний коридорСША та Канада планують транскордонний зарядний коридор
Мета полягає в тому, щоб сприяти купівлі електромобілів в обох країнах і дозволити на електромобілях долати більші відстані.
На броньований Land Rover для ДСНС українці пожертвували мільйон гривеньНа броньований Land Rover для ДСНС українці пожертвували мільйон гривень
Британська компанія Venari Group спеціально для ДСНС Донецької області виготовить броньований варіант позашляховика Land Rover Defender.
Bentley Bentayga отримав дуже екстравагантну версіюBentley Bentayga отримав дуже екстравагантну версію
Bentley Bentayga Mansory отримав карбонові кузовні деталі та відразу два задні спойлери. Потужність 4,0-літрового V8 твін-турбо підняли до 750 к.с.
Водій Tesla подав до суду на компанію за «вимушену аварію»Водій Tesla подав до суду на компанію за «вимушену аварію»
Повідомляється, що позивачем виступає водій автомобіля компанії, який, за його словами, зіткнувся з неадекватною поведінкою транспортного засобу.
Chevrolet Silverado EV 2024 виявився кращим, ніж очікувалосяChevrolet Silverado EV 2024 виявився кращим, ніж очікувалося
Chevrolet Silverado EV 2024 зможе проїхати при повній зарядці більше, ніж очікувалося спочатку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015