Новости за 23.02.2024

Розсекречено недорогий корейський кросовер KG Mobility J120Розсекречено недорогий корейський кросовер KG Mobility J120
Кросовер KG Mobility J120 стане найяскравішою моделлю корейського бренду. Модель може отримати бензинові, гібридні та електричні мотори.
Седан BMW 7 Series перетворили на оверлендерСедан BMW 7 Series перетворили на оверлендер
Декілька днів тому в Instagram опублікували фото суперпозашляхового BMW 7 Series у кольорах Rothmans.
Mercedes-Benz готує лінійку ультрарозкішних авто MythosMercedes-Benz готує лінійку ультрарозкішних авто Mythos
Німецький автомобільний гігант Mercedes-Benz готує сенсацію для любителів luxury. Перша модель з лінійки Mythos буде представлена в 2025 році і обіцяє стати справжнім шедевром у світі автомобільного дизайну і технологій.
Tesla нарощує виробництво електромобілів CybertruckTesla нарощує виробництво електромобілів Cybertruck
Схоже, що Tesla значно нарощує виробництво електричних пікапів Cybertruck, оскільки все частіше нові власники отримують раніше замовлені машини, до того ж великий парк готових електромобілів був помічений на Gigafactory у Техасі.
Volkswagen та Audi відкликають автомобілі через ризик займанняVolkswagen та Audi відкликають автомобілі через ризик займання
Компанії Volkswagen та Audi відкликають свої автомобілі через проблему, яка полягає в можливому протіканню пального, що призводить до високого ризику займання.
У Польщі встановлюють дорожні знаки з танкамиУ Польщі встановлюють дорожні знаки з танками
Кількість таких знаків на польських дорогах зростає з кожним днем. Вони не прописані в чинних розділах ПДР, їх зміст орієнтує та застерігає військових водіїв.
Кабмін виділив 17 мільярдів на ремонт дорігКабмін виділив 17 мільярдів на ремонт доріг
Кабінет Міністрів виділив 17,1 мільярда гривень на утримання доріг за рахунок невикористаних минулого року коштів держбюджету.
Новий бюджетний кросовер Renault 4 показали на фотоНовий бюджетний кросовер Renault 4 показали на фото
Нові зображення досить докладно розкривають формат недорогого електромобіля Renault 4. Хоча кузов і захований під плівкою камуфляжу, що не дозволяє розглянути дрібні деталі.
В Італії відродили знаменитий спорткар 80-хВ Італії відродили знаменитий спорткар 80-х
Спорткар Kimera EVO38 нагадує ралійну Lancia 037, проте виготовлений із сучасних компонентів. Його кузов карбоновий, а потужність 2,2-літрового турбодвигуна складає 600 сил.
В Україну прибули десятки евакуаційних бронемашин M113В Україну прибули десятки евакуаційних бронемашин M113
Сили оборони України отримали десятки бронетранспортерів M113. Вони спецйіально обладнані для евакуації поранених з поля бою.
Автогаз здорожчав на 85 копійок за тижденьАвтогаз здорожчав на 85 копійок за тиждень
За тиждень (з 16 по 23 лютого) середня вартість скрапленого газу в роздробі зросла на 0,85 грн/л, до 27,59 грн/л.
BMW відкликає майже 80 000 автомобілів через дефект гальмBMW відкликає майже 80 000 автомобілів через дефект гальм
Автовиробник відкликає 79 670 автомобілів у Північній Америці через проблемний гальмівний модуль від компанії Continental Automotive Technologies GmbH.
Поліцейський Toyota Land Cruiser прикрасили емблемою Імператора ЯпоніїПоліцейський Toyota Land Cruiser прикрасили емблемою Імператора Японії
У префектурі Сага на острові Кюсю як патрульний автомобіль використовується спеціально обладнаний позашляховик серії J100.
На кордоні України та Угорщини відкривають новий пункт пропускуНа кордоні України та Угорщини відкривають новий пункт пропуску
На кордоні України та Угорщини буде побудовано новий пункт пропуску. Відповідне рішення прийме уряд 23 лютого.
Chery показала недорогий сімейний кросовер Jetour X90 ProChery показала недорогий сімейний кросовер Jetour X90 Pro
Кросовер Jetour X90 Pro запропонують у версіях на 5 і 7 місць. Модель випускатимуть із турбодвигунами потужністю 197 і 254 к.с.
Toyota може припинити випуск дизельних Land Cruiser 300Toyota може припинити випуск дизельних Land Cruiser 300
Уряд Японії розглядає можливість заборони виробництва деяких автомобільних двигунів. Співробітники міністерства транспорту можуть відкликати сертифікати окремих дизельних двигунів, а також оштрафувати автовиробника.
Виробник електромобілів Rivian оголосив про масштабне скороченняВиробник електромобілів Rivian оголосив про масштабне скорочення
Під час розмови про прибутки компанії за четвертий квартал 2023 року, виконавчий директор Р. Дж. Скарінг заявив, що скорочення робочих місць відбуватиметься на тлі того, що він назвав «складними макроекономічними умовами».
Знищену Росією українську сільгосптехніку привезли на кордон із ПольщеюЗнищену Росією українську сільгосптехніку привезли на кордон із Польщею
Для того, щоб показати полякам ціну, яку українці платять за збирання зерна, аграрії з регіонів нашої країни, що постраждали від росіян, звозять до пункту пропуску «Угринів-Довгобичув» знищену окупантами техніку.
Електричний Subaru Forester отримає повний привід та запас ходу 700 кмЕлектричний Subaru Forester отримає повний привід та запас ходу 700 км
Компанія Subaru планує у 2025 році випустити на ринок компактний кросовер Subaru Forester з електричною силовою установкою. У нього буде повний привід у стандартній комплектації та запас ходу приблизно 700 км.
Які електромобілі подешевшають з 1-го березня та чому?Які електромобілі подешевшають з 1-го березня та чому?
Верховна Рада прийняла Закон 10321, який істотно змінить оподаткування деяких типів автомобілів, бо тепер вони будуть позбавлені ПДВ. Цей закон вступає в силу з 1 березня 2024 року.
У США продають Porsche 911 з мотором від формульного болідуУ США продають Porsche 911 з мотором від формульного боліду
На продаж виставлено Porsche 911 із формульним двигуном TAG Turbo. Це одна з 11 машин, збудованих британською компанією Lanzante.
Класичний Fiat 500 Spiaggina перевели на електротягуКласичний Fiat 500 Spiaggina перевели на електротягу
Інженери з Aznom Automotive замість двоциліндрового двигуна внутрішнього згорання встановили на авто один електромотор, який розвиває 27 кінських сил.
Найтитулованіший позашляховик Jeep Grand Cherokee бореться за титул «Автомобіль Року в Україні»Найтитулованіший позашляховик Jeep Grand Cherokee бореться за титул «Автомобіль Року в Україні»
Одразу три моделі Jeep боряться за перемогу у всеукраїнській премії «Автомобіль року в Україні» та титул кращого серед кращих.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015