Новости за 22.07.2023

Skoda розкрила нові подробиці та характеристики Superb 2024Skoda розкрила нові подробиці та характеристики Superb 2024
Нова Skoda Superb підросте в розмірах і стане просторішою всередині. Модель запропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Кастомний Mercedes-Benz 300E у стилі мілітарі продають за 4500 доларівКастомний Mercedes-Benz 300E у стилі мілітарі продають за 4500 доларів
Автомобільний фанат Грег Роджерс із Атланти, штат Джорджія, виставив на продаж «військову» версію Mercedes-Benz 300E у стилістиці серіалу «Щурячий патруль» 1960-х років. У оголошенні він фігурує під назвою ME43.
Опубліковано перші фото нового KIA Sorento 2024Опубліковано перші фото нового KIA Sorento 2024
Новий KIA Sorento зміниться зовні в дусі моделі Sportage. Сімейний кросовер буде доступний у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
BMW розробляє імітатор механічної КПП для електромобілівBMW розробляє імітатор механічної КПП для електромобілів
BMW може встановлювати у майбутньому на «заряджених» електромобілях імітатор механічної коробки передач, акустичні підказки та віброрежим для спілкування електромобіля M-серії з водієм.
Розкрито подробиці нового кросовера Dacia BigsterРозкрито подробиці нового кросовера Dacia Bigster
Кросовер Dacia Bigster - семимісна модель класом вище, ніж Duster. Авто буде доступне тільки в гібридних версіях, а за доплату запропонують заводське ГБО.
У липні держбюджет отримає 8-10 млрд грн від імпорту пальногоУ липні держбюджет отримає 8-10 млрд грн від імпорту пального
За підрахунками Державної митної служби, за липень до державного бюджету надійде близько 8-10 млрд грн від ввезення пального.
Новий електрокросовер від SEAT вперше помітили на дорогахНовий електрокросовер від SEAT вперше помітили на дорогах
Новий CUPRA Tarvascan - електричний купе-кросовер на платформі Volkswagen ID.4 та ID.5. Запас ходу електромобіля становить до 550 км.
Тюнери з ABT Sportsline презентували ювілейну версію Audi RS7Тюнери з ABT Sportsline презентували ювілейну версію Audi RS7
Слідом за Audi RS6 Legacy Edition, створену на честь двох десятиліть історії моделі, фахівці ательє ABT Sportsline представили RS7 Legacy Edition, яка відзначає 10-річчя ліфтбека
Новий сімейний кросовер Volkswagen Tayron показали на рендеріНовий сімейний кросовер Volkswagen Tayron показали на рендері
Новий Volkswagen Tayron стане семимісним старшим братом Tiguan. Топова версія кросовера отримає 272-сильну гібридну установку і зможе проїхати 100 км на електротязі.
Toyota відкликає понад 110 тисяч автомобілівToyota відкликає понад 110 тисяч автомобілів
Японський автовиробник Toyota відкликає автомобілі по всьому світу. Під сервісну кампанію потрапили понад сотню тисяч автомобілів, причому не лише Toyota, а й Lexus.
Рідкісний спорткар на базі Volkswagen Beetle продали всього за 7500 доларівРідкісний спорткар на базі Volkswagen Beetle продали всього за 7500 доларів
LaDawri Sebring заснований на Volkswagen Beetle 1957 року, але його дизайн був розроблений з нуля. Незвичайний спорткар оснащений опозитним двигуном потужністю близько 50 сил.
Раду закликали не забороняти боржникам продавати автомобіліРаду закликали не забороняти боржникам продавати автомобілі
Тому НААУ закликала народних депутатів не ухвалювати проект закону 9363 у існуючому вигляді, а відправити його на доопрацювання. На думку адвокатів, до цього документа потрібно внести суттєві поправки.
Американці представили незвичайний триколісний електричний самокат для містаАмериканці представили незвичайний триколісний електричний самокат для міста
X-OTO доступний у США за ціною від 7 499 доларів. Триколісний електросамокат здатний розганятися до 72 км/год і проїжджати до 145 км на одному заряді.
У Китаї випустять новий електричний седан без бічних дзеркалУ Китаї випустять новий електричний седан без бічних дзеркал
До кінця липня в Китаї дебютує ще один новий електрокар - електричний седан Baojun EQ200.
Легендарне авто Джеймса Бонда пішло з молотка за 2,5 мільйона доларівЛегендарне авто Джеймса Бонда пішло з молотка за 2,5 мільйона доларів
Aston Martin DB5 знімався у фільмі «Золоте око» про пригоди Джеймса Бонда. Агент 007 на цьому авто влаштував перегони з новим суперкаром Ferrari.
Yuanhang показав електричний седан з запасом ходу понад 1000 кмYuanhang показав електричний седан з запасом ходу понад 1000 км
У Китаї відбулась презентація нового електричного седана Yuanhang Y6. Серійне виробництво і продажі компанія планує розпочати вже наступного місяця.
У Китаї презентували електромобіль Changan Qiyuan A07У Китаї презентували електромобіль Changan Qiyuan A07
Changan Qiyuan A07 вирізняється елегантним обтічним дизайном, а його салон виконаний у стилістиці Tesla. Модель запропонована в гібридному та електричному виконанні.
Ілон Маск розкрив справжню причину створення Tesla CybertruckІлон Маск розкрив справжню причину створення Tesla Cybertruck
Ілон Маск, засновник та генеральний директор Tesla, розкрив таємницю створення свого футуристичного електричного пікапа Cybertruck.
Виявлено 26-річний фургон Volkswagen майже без пробігуВиявлено 26-річний фургон Volkswagen майже без пробігу
Volkswagen Type 2 Kombi має чудовий стан і не потребує ремонту. Фургон оснащений малопотужним опозитним двигуном з повітряним охолодженням.
В Україні зміниться момент виникнення права власності на автомобільВ Україні зміниться момент виникнення права власності на автомобіль
В Україні право власності на автомобіль пропонують рахувати з моменту його державної реєстрації, а не з моменту його передачі за договором купівлі-продажу.
У США на продаж виставили раритетний радянський лімузинУ США на продаж виставили раритетний радянський лімузин
ЗІЛ-41045 був зареєстрований в автомобільному відомстві Михайла Горбачова у 2001 році. Автомобіль має пробіг лише 53 000 км, а у 2022 році було проведено капітальний ремонт гальмівної системи.
На китайських автовиробників припало 75 відсотків ринку електромобілів у Південно-Східній АзіїНа китайських автовиробників припало 75 відсотків ринку електромобілів у Південно-Східній Азії
Таїланд - головний регіональний центр автомобілебудування - є рушійною силою переходу, його частка становить майже 79 відсотків усіх електромобілів.
Audi та SAIC будуть спільно створювати електромобіліAudi та SAIC будуть спільно створювати електромобілі
Audi та Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC) домовилися про співпрацю в галузі розробки електромобілів з метою зміцнення своїх відповідних позицій на китайському автомобільному ринку.
Найрідкісніший і найексклюзивніший Jaguar виставили на аукціонНайрідкісніший і найексклюзивніший Jaguar виставили на аукціон
Загалом випущено 16 Jaguar XKSS. Спортивне авто побудовано на базі революційної гоночної моделі.
Названа вартість заміни акумулятора TeslaНазвана вартість заміни акумулятора Tesla
Заміна акумулятора електромобіля Tesla може обійтися в половину вартості машини.
Наступні BMW M3 та M4 можуть стати електричнимиНаступні BMW M3 та M4 можуть стати електричними
Якщо BMW зможе досягти своїх цілей щодо продуктивності нових автомобілів M, використовуючи виключно електричну силову установку, то наступні M3 і M4 будуть електричними.
Культовий Porsche 911 отримав Барбі-версіюКультовий Porsche 911 отримав Барбі-версію
Загалом буде побудовано 75 екземплярів Porsche 911 від Gunther Werks. Суперкар отримав 4,0-літровий турбований опозитний двигун потужністю 750 сил.
В Україні може змінитись вартість послуг реєстрації автомобілів в сервісних центрахВ Україні може змінитись вартість послуг реєстрації автомобілів в сервісних центрах
Сервісні центри МВС надають загалом 25 видів послуг для фізичних і юридичних осіб. На сьогодні функціонують 148 сервісних центрів. У період правового режиму воєнного стану сукупно надано більш як 3 900 000 послуг.
Mercedes-Benz CLA наступного покоління виїхав на дорогиMercedes-Benz CLA наступного покоління виїхав на дороги
Нове покоління Mercedes-Benz CLA, яке є однією з найбільш доступних моделей компанії, виїхало на дороги для ходових випробувань.
Британці представили незвичайний триколісний спорткар у ретростиліБританці представили незвичайний триколісний спорткар у ретростилі
Morgan Super 3 Malle Rally Special доступний за ціною 70 730 доларів. Спорткар оснащений 118-сильним двигуном і здатний розганятися до сотні за 7 секунд.
Канадський постачальник автозапчастин Magna інвестує у будівництво трьох нових заводівКанадський постачальник автозапчастин Magna інвестує у будівництво трьох нових заводів
Причина такого рішення - намагання задовольнити вимоги автовиробників, які нарощують обсяги виробництва електромобілів.
Для ВПО спростили процес отримання посвідчення водіяДля ВПО спростили процес отримання посвідчення водія
Переселенцям тепер доведеться надавати меншу кількість документів.
Новітній суперкар McLaren перетворили на витвір мистецтваНовітній суперкар McLaren перетворили на витвір мистецтва
McLaren Artura став ще більш екстравагантним завдяки унікальному оформленню кузова. Гібридний суперкар здатний набирати першу сотню за 3 секунди та розвивати швидкість 330 км/год.
Citroen готує дешевий автомобіль на перетині сегментівCitroen готує дешевий автомобіль на перетині сегментів
Новий бюджетний автомобіль Citroen потрапив на фото під час дорожніх випробувань. Машина з прогнозованою назвою C3X Fastlounge виявиться однією з найдешевших моделей бренду.
Швейцарський крихітний електромобіль Microlino виходить на ринок ФранціїШвейцарський крихітний електромобіль Microlino виходить на ринок Франції
Швейцарська компанія Micro Merlin Ouboter виводить свій електричний мікросітікар Microlino на новий ринок. Прийом попередніх замовлень на автомобіль стартував у Франції.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015