Новости за 22.05.2023

Uber запустить в Україні новий проєкт Travel та поверне ShuttleUber запустить в Україні новий проєкт Travel та поверне Shuttle
Американська Uber Technologies планує перезапустити в Україні зупинений в 2021 році проєкт Shuttle, а також запустити новий проєкт Travel.
Ще одна країна ЄС запроваджує реєстрацію українських автомобілівЩе одна країна ЄС запроваджує реєстрацію українських автомобілів
Із 22 травня українські біженців в Італії повинні зареєструвати свої автомобілі. Щоб мати керувати своїми транспортними засобами через рік в цій країні, треба отримати тимчасові номерні знаки.
Кросовер Mitsubishi Outlander відкликають через заводський дефектКросовер Mitsubishi Outlander відкликають через заводський дефект
У деяких Mitsubishi Outlander може не працювати дисплей інформаційно-розважальної системи. З 20 червня 2023 року розпочнеться відкликання автомобілів з потенційною проблемою.
В Японії розробили навіс для електромобілів для великих снігових навантаженьВ Японії розробили навіс для електромобілів для великих снігових навантажень
Японський системний інтегратор фотоелектричних систем Next Energy представив навіс для автомобіля на сонячних батареях, який, ймовірно, здатний витримувати високі снігові навантаження до 150 см.
Компанія Hyundai привезла до Європи водневий автомобільКомпанія Hyundai привезла до Європи водневий автомобіль
Концепт отримав назву Hyundai N Vision 74 і був представлений вже досить давно. Однак сьогодні цей особливий спортивний автомобіль вперше показує себе наживо в Італії.
Lamborghini показала процес складання найновішого супергібрида RevueltoLamborghini показала процес складання найновішого супергібрида Revuelto
Директор з виробництва Lamborghini Раньєрі Нікколі та члени його команди дозволили всім охочим заглянути за лаштунки виробничої лінії в Сант-Агата-Болоньєзе та подивитися, як народжується Revuelto.
Попит на перший електромобіль Rolls-Royce виявився вищим, ніж очікувалосяПопит на перший електромобіль Rolls-Royce виявився вищим, ніж очікувалося
Генеральний директор Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвос поділився успіхами електричного купе Spectre.
Виявлено спорткар Porsche з пробігом майже мільйон кілометрівВиявлено спорткар Porsche з пробігом майже мільйон кілометрів
Загалом Porsche 944 є досить надійним, але потребує постійного догляду. Модель відрізняється вищим рівнем комфорту, на відміну від інших спорткарів німецького бренду.
Gotion High-Tech представив акумуляторний елемент LMFPGotion High-Tech представив акумуляторний елемент LMFP
Китайський виробник акумуляторних елементів Gotion High-Tech представив акумуляторний елемент допоможе електромобілям досягти запасу ходу в 1000 кілометрів.
Honda вивела на європейський ринок бюджетний електроскутерHonda вивела на європейський ринок бюджетний електроскутер
Електроскутер Honda EM1 e оснащений двигуном на 2,3 к. с. і може розвинути 45 км/год. Його запас ходу становить 48 км, а батарея виконана швидкознімною.
У США продали понад 250 000 електромобілів за кварталУ США продали понад 250 000 електромобілів за квартал
Американське аналітичне агентство Experian Automotive опублікувало дані про реєстрації електрифікованих автомобілів у США.
В Узбекистані налагодять виробництво електромобілів BYDВ Узбекистані налагодять виробництво електромобілів BYD
Китайські компанії шукають нові виробничі майданчики, щоб зменшити ризики роботи з Росією. Для BYD Auto таким майданчиком став Узбекистан.
В Європі виявлено унікальний спортивний кабріолет Lada британського виробництваВ Європі виявлено унікальний спортивний кабріолет Lada британського виробництва
Усього у Великій Британії випущено не більше семи Lada Cipher Sports. Обтічний кабріолет збудували на агрегатах ВАЗ-2108.
Названо найкращі велосипедні міста ЄвропиНазвано найкращі велосипедні міста Європи
Європейська федерація велосипедистів оголосила переможців конкурсу Velo-city 2023.
Delta Electronics представила бездротову зарядку для електронавантажувачівDelta Electronics представила бездротову зарядку для електронавантажувачів
Delta Electronics продемонструвала свою останню систему бездротового заряджання MOOVair потужністю 30 кВт для електронавантажувачів під час виставки LogiMAT 2023.
Новий позашляховик Nissan Patrol показали на відеоНовий позашляховик Nissan Patrol показали на відео
Nissan Patrol Warrior підготують до важкого бездоріжжя. Позашляховику збільшать кліренс, а також встановлять спеціальні шини й обвіс.
Представлено оновлений седан Genesis G70Представлено оновлений седан Genesis G70
На днях в Південній Кореї стартували продажі седана та універсала, що вкотре оновились.
В Україні оновили правила проходження техоглядуВ Україні оновили правила проходження техогляду
В Україні оновили правила проходження технічного огляду транспортних засобів. Зміни до постанови прийняв Кабінет міністрів.
Представницький седан Cadillac CT6 розсекретили на офіційних фотоПредставницький седан Cadillac CT6 розсекретили на офіційних фото
Новий Cadillac CT6 став елегантнішим на вигляд і отримав величезний дисплей у салоні. Седан будуть обладнувати бензиновими турбомоторами потужністю до 400 к.с.
Daihatsu представила електричний кей-вен Hijet Cargo BEVDaihatsu представила електричний кей-вен Hijet Cargo BEV
Toyota Motor Corporation представила електровен, розроблений маркою Daihatsu, яка їй належить - Hijet Cargo BEV. Новинка класу кей-кар розроблена за участю Suzuki.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015