В Японії розробили навіс для електромобілів для великих снігових навантажень

20:27 22.05.2023
В Японії розробили навіс для електромобілів для великих снігових навантажень

Японський системний інтегратор фотоелектричних систем Next Energy представив навіс для автомобіля на сонячних батареях, який, ймовірно, здатний витримувати високі снігові навантаження до 150 см.

У навісі Dulight150 встановлені двосторонні сонячні панелі з вихідною потужністю 590 Вт та ККД 21,1%. Він доступний у чотирьох різних версіях потужністю від 3,5 кВт до 10,62 кВт.

Найменша модель може вмістити шість фотоелектричних панелей та від двох до трьох автомобілів. Найбільша версія може вмістити 18 панелей до дев'яти автомобілів.

Виробник заявив, що стійкість до більш високого снігового навантаження була досягнута за рахунок використання конструкції з посиленими балками та збільшення кількості стійок спереду та ззаду. Він також заявив, що ця архітектура забезпечує несучу здатність як для монтажної рами, так і для сонячних панелей.

Компанія розпочала продаж системи в Японії наприкінці квітня.

Компанія Next Energy базується в Комагані, префектура Нагано, і з 2003 активно працює в японському секторі фотоелектричних систем. Вона продає та встановлює сонячні батареї для житлових, комерційних та промислових об'єктів, а також розповсюджує сонячні панелі вторинного використання. Вона також керує центром утилізації сонячних модулів.


Источник: Україна Електро
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015