Renault Roadshow на Хрещатику!

17:46 22.09.2008
Renault Roadshow на Хрещатику!

20-21 вересня 2008 року головна вулиця Києва перетворилася на справжній автодром. Після багатьох світових столиць у Києві побувало ING Renault Roadshow. За штурвалом боліда R27 тест-пілоти команди F1 – Ромен Грожан і Сакон Ямамото демонстрували можливості боліда і власні вміння. Цей автоспортивний захід проводився компаніями Renault (включаючи залучених до свята дилерів J) та ING Bank за підтримки Київської адміністрації та  «Chervonenko Racing».

Протягом двох днів глядачі насолоджувались виставкою автомобілів модельного ряду Renault, в тому числі такими новинками, як Dacia Sandero, оновленим Renault Symbol, довгоочікуваним Renault Koleos, ексклюзивним Renault Clio Sport (2-літровий турбо двигун, 198 к.с.).

Найцікавіше очікувало на київську публіку в неділю – показовий виступ боліда Renault F1, спортивних Twingo та Megane Sport. До речі, окрім привезених з Франції автомобілів, до шоу було залучено автомобіль Megane Sport від Арма Моторс! Парад співробітників Renault, інтрерв‘ю тест-пілотів, розваги, фото, сувеніри у стилі Renault Sport – усе це створило незабутнє свято автоспорту у Києві!

До речі, ті, хто не встиг або не мав змоги побувати на Хрещатику на цих вихідних: фото можна побачити тут: http://www.arma-motors.kiev.ua/pages/ua/Pro_brend/Roadshow/index.html


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015