Новости за 21.12.2023

В Італії створили екстремальний гіперкар 777 HypercarВ Італії створили екстремальний гіперкар 777 Hypercar
Новий 777 Hypercar - одномісний трековий суперкар вагою всього 900 кг. У авто інноваційна аеродинаїтка і високооборотистий V8 на 800 сил.
Міжнародна доставка посвідчення водія доступна ще у 8 країн світуМіжнародна доставка посвідчення водія доступна ще у 8 країн світу
Міжнародна доставка посвідчення водія тепер доступна ще у 8 країн Європи: в Угорщину, Молдову, Словаччину, Румунію, Іспанію, Литву, Латвію та Естонію.
Електромобілі в США значно подорожчаютьЕлектромобілі в США значно подорожчають
Американська адміністрація розглядає можливість збільшення мит на різні китайські товари, включаючи електромобілі.
Представлено новий Jeep Compass для ЄвропиПредставлено новий Jeep Compass для Європи
Зовні кросовер виглядає так само, як і оновлена версія, випущена 2021 року. Єдина відмінність - нові комплекти шин класу А+ (18 та 19 дюймів) для підвищення ефективності.
На європейський ринок вийде недорогий кросовер від CheryНа європейський ринок вийде недорогий кросовер від Chery
Jaecoo 7 - 4,5-метровий компактний кросовер Chery з виразним дизайном. На європейському ринку модель запропонують у бензиновій і гібридній версіях.
Volkswagen скоротить час розробки нових машин до трьох роківVolkswagen скоротить час розробки нових машин до трьох років
Volkswagen хоче отримати додаткові 10 мільярдів євро та суттєво розширити модельну лінійку електромобілів до 2026 року. Щоб досягти цього, компанія скорочує витрати, де це можливо.
Мільйон автомобілів Toyota і Lexus відкликають через питання безпекиМільйон автомобілів Toyota і Lexus відкликають через питання безпеки
Toyota відкликає близько 1 мільйона автомобілів та позашляховиків у США через можливий дефект, який може не дозволити подушці безпеки пасажира спрацювати при аварії.
Chery презентувала електромобіль Exeed Exlantix ESChery презентувала електромобіль Exeed Exlantix ES
Електромобіль Exeed Exlantix ES - великий седан Е-класу з продуманою аеродинамікою. Модель запропонують у версіях із заднім і повним приводом потужністю до 480 сил.
Новий Subaru WRX помітно додав у цініНовий Subaru WRX помітно додав у ціні
Subaru додала деякі додаткові стандартні функції та новий рівень оздоблення салону в лінійку WRX 2024 року. Цим пояснюється підвищення базового цінника на 2230 доларів порівняно з 2023 роком.
Українські виробники здатні самотужки закрити існуючу потребу ЗСУ в бронемашинахУкраїнські виробники здатні самотужки закрити існуючу потребу ЗСУ в бронемашинах
Українські виробники здатні самотужки закрити існуючу потребу Збройних сил України в бронемашинах.
Ford випустив найпотужніший у світі рамний пікапFord випустив найпотужніший у світі рамний пікап
Новий Ford F-150 Raptor R оснащений 760-сильним компресорним V8 і здатний розігнатися до 100 км/год менш, ніж за 4 секунди. Пікап підготовлений до важкого бездоріжжя.
Audi скорочує плани з розробки нових електромобілівAudi скорочує плани з розробки нових електромобілів
Компанія Audi заявляє, що відмовляється від досить амбітного плану з випуску великої кількості майбутніх електромобілів у відповідь на те, що, за словами новопризначеного генерального директора, називається «уповільненням ринку».
Статистика показала середній вік ввезених в Україну машинСтатистика показала середній вік ввезених в Україну машин
Українські автомобілісти продовжують віддавати перевагу вживаним машинам, завезеним з-за кордону. Їхня частка в загальній кількості продажів у середньому досягає 70-80 відсотків.
Постачання десятків моделей Toyota і Daihatsu припинено через гучний скандалПостачання десятків моделей Toyota і Daihatsu припинено через гучний скандал
У середу, 20 грудня, стало відомо про припинення поставок десятків моделей Toyota і Daihatsu через скандал із даними краш-тестів та іншими порушеннями з безпекою експлуатації транспортних засобів.
Представлено недорогий «експортний» кросовер GeelyПредставлено недорогий «експортний» кросовер Geely
Кросовер Geely Okavango став агресивнішим на вигляд і сучаснішим всередині. Семимісна модель оснащена 218-сильним турбомотором від Volvo.
Японський виробник шин Bridgestone завершив продаж російських активівЯпонський виробник шин Bridgestone завершив продаж російських активів
Bridgestone оголосила про продаж своїх активів у РФ російській диверсифікованій холдинговій компанії S8 Capital.
Наскільки довго може працювати батарея в електромобіліНаскільки довго може працювати батарея в електромобілі
Власники автомобілів з ДВЗ, які хочуть змінити власне авто на електромобіль часто зустрічаються з новими викликами. У водіїв часто виникають запитання щодо правильної експлуатації авто.
Розкрито нові подробиці електромобіля Renault 5Розкрито нові подробиці електромобіля Renault 5
Новий Renault 5 дуже нагадує знаменитого предка 1972 року. Бюджетний електромобіль оснастять 136-сильним мотором, а його запас ходу досягне 400 км.
Україна отримала ще дві броньовані автівки швидкої медичної допомогиУкраїна отримала ще дві броньовані автівки швидкої медичної допомоги
Ще дві броньовані автівки швидкої медичної допомоги, що придбані коштом, зібраним у межах ініціативи UNITED24, уже в Україні.
Дослідники створили технологію, яка попереджатиме водіїв про перешкоди на дорозі в режимі реального часуДослідники створили технологію, яка попереджатиме водіїв про перешкоди на дорозі в режимі реального часу
Дослідники з Кембриджського і Оксфордського університетів та Університетського коледжу Лондона розробили дисплей доповненої реальності, який відображає потенційні небезпеки у вигляді тривимірних голограм з високою роздільною здатністю.
На продаж виставлено незвичну вантажівку HondaНа продаж виставлено незвичну вантажівку Honda
Honda Acty Crawler - невелика шестиколісна вантажівка завдовжки лише 3,3 м. Для бездоріжжя автомобіль отримав знімні гусениці.
Упродовж доби LPG на АЗС здешевшав ще на 50 коп./лУпродовж доби LPG на АЗС здешевшав ще на 50 коп./л
З 20 по 21 грудня середня роздрібна ціна на літр автогазу зменшилася на 53 копійки - до 31,43 грн/л.
Продажі Volkswagen ID.7 з тріском провалилисьПродажі Volkswagen ID.7 з тріском провалились
Після старту продажів флагманський електричний седан бренду Volkswagen отримав лише 300 замовлень.
Китай запустив серійне виробництво броньовиків CS/VP14Китай запустив серійне виробництво броньовиків CS/VP14
Бронемашина здатна розвивати швидкість до 120 км/год, водночас, за твердженням розробників, може легко пересуватися по бездоріжжю, в пустелі, в горах.
У Стамбулі пройде ювілейна виставка автобусів Busworld Turkey 2024У Стамбулі пройде ювілейна виставка автобусів Busworld Turkey 2024
Десята за рахунком міжнародна виставка автобусів Busworld Turkey пройде з 29 по 31 травня 2024 року у Стамбулі. Експозиція розгорнеться на площі 9800 кв.м. виставкового центру IFM.
У Києві відкрили рух Дегтярівським шляхопроводомУ Києві відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом
У Києві відкрили рух оновленим Дегтярівським шляхопроводом для проїзду автотранспорту та трамваю оновленими коліями.
Покинутий скарб: виявлено нічийний суперкар Ferrari 80-хПокинутий скарб: виявлено нічийний суперкар Ferrari 80-х
Середньомоторний суперкар Ferrari 328 випускали з 1986 по 1989 роки. Купе оснащене 270-сильним V8 і здатне розвинути 263 км/год.
Французька компанія створила вантажний електровелосипед-поїздФранцузька компанія створила вантажний електровелосипед-поїзд
Цей модульний електровелосипед може тягти за собою два причепи з вантажем до пів тонни.
У США презентували прототип аеротаксі з шестиметровими роторамиУ США презентували прототип аеротаксі з шестиметровими роторами
Каліфорнійський стартап Overair представив Butterfly - прототип електричного аеротаксі з вертикальним зльотом і посадкою (eVTOL).
Запущено пілотний проект двонаправленої зарядки електробусівЗапущено пілотний проект двонаправленої зарядки електробусів
Компанія Coast to Coast Experiences (CTCE) оголосила, що представила перший у Канаді пілотний проект Vehicle-to-Grid (V2G) для електричних автомобілів середньої та великої вантажопідйомності.
Раритетний колекційний Porsche голлівудської зірки продали на аукціоніРаритетний колекційний Porsche голлівудської зірки продали на аукціоні
Porsche 911 Targa довгий час стояв покинутим, поки його не купив і не відреставрував Юен МакГрегор. Спорткар має найсучаснішу аудіосистему Bluetooth.
Німеччина скасувала субсидії на електромобіліНімеччина скасувала субсидії на електромобілі
Уряд Німеччини оголосив про раптове припинення з 31 грудня програми субсидій для електромобілів. Натомість виробники електрокарів почали зменшувати ціни.
Ціни на LPG на аукціоні відскочили від днаЦіни на LPG на аукціоні відскочили від дна
Після потужного падіння вартість газу на аукціонах внутрішніх виробників почала зростати до рівня імпортного паритету.
ЗСУ отримала чергову партію нових пікапівЗСУ отримала чергову партію нових пікапів
Благодійний Фонд «Повернись Живим» передав чергову партію нових пікапів Mitsubishi - цього разу для 22 окремої механізованої бригади Сухопутних військ.
Mercedes-Benz почав формувати тестовий парк вантажівок на водніMercedes-Benz почав формувати тестовий парк вантажівок на водні
Daimler Truck входить у новий етап з декорбанізації вантажних автомобілів. З середини 2024 року клієнтам будуть доступні для ходових випробувань 5-ть сідлових тягачів, що працюють на водні - Mercedes-Benz GenH2.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015