Новости за 21.09.2023

Вартість акумуляторів різко впала, що призведе до популяризації електромобілівВартість акумуляторів різко впала, що призведе до популяризації електромобілів
Ціни на літій-іонні акумулятори знизилася на 8,7% порівняно з серпнем і на 33%, якщо проводити паралелі з березнем 2022 року.
Компанія Audi представила оновлений Audi Q4 e-tronКомпанія Audi представила оновлений Audi Q4 e-tron
Новий Audi Q4 e-tron став ефективнішим і отримав розширений список оснащення. Топова версія електрокросовера оснащена 335-сильною установкою.
Honda XL750 Transalp починає продаватись у США за привабливою ціноюHonda XL750 Transalp починає продаватись у США за привабливою ціною
Торік японський виробник мотоциклів Honda розпочав поставки мотоцикла для пригод XL750 Transalp на європейський континент, а тепер вирішив повторити успіх, націлившись на шанувальників зі США.
Латвійський електромобіль за 23 000 євро встановив світовий рекорд швидкостіЛатвійський електромобіль за 23 000 євро встановив світовий рекорд швидкості
Електричний карт розвинув 163 км/год і став швидшим за бензинові моделі. Рекордний електрокар побудували майстри з Лієпаї.
Новий Opel Crossland засвітився на шпигунських фотоНовий Opel Crossland засвітився на шпигунських фото
Новий Opel Crossland 2024 модельного року знову потрапив на фото під час дорожніх випробувань.
На продаж виставили унікальний Bentley Continental GT3На продаж виставили унікальний Bentley Continental GT3
У Великій Британії продають єдине у своєму роді купе Bentley Continental GT3, побудоване спеціально для участі в «Гонці до хмар».
Найдешевший електрокросовер Hyundai вперше помітили на дорогахНайдешевший електрокросовер Hyundai вперше помітили на дорогах
Як і бензинова версія, електрокросовер отримає доступний цінник і незвичний дизайн. Електрична версія порівнянна за габаритами з Fiat 500 і Volkswagen e-up!
Lexus може випустити нетипову для себе модельLexus може випустити нетипову для себе модель
Звичного традиційного пікапа в лінійці Lexus найближчим часом не буде, але можливо буде електричний. У тому разі, якщо компанія побачить попит на нього з боку клієнтів.
На продаж виставили дивний «хетчбек» Honda CivicНа продаж виставили дивний «хетчбек» Honda Civic
Цей Honda Civic виглядає як звичайний автомобіль тільки спереду. Вся задня частина авто була сильно модифікована.
Третина власників Tesla Model Y пересідають на бензинові кросовериТретина власників Tesla Model Y пересідають на бензинові кросовери
Незважаючи на високі показники лояльності, яких досягла Tesla, її суперники все ж таки переманюють деяку кількість клієнтів.
На продаж виставлено 45-річний Cadillac у стані нового автоНа продаж виставлено 45-річний Cadillac у стані нового авто
Cadillac Eldorado Biarritz оснащений клімат-контролем, електроприводом сидінь і пневмопідвіскою, а його салон оздоблений шкірою і деревом. Величезне купе отримало 7,0-літровий V8.
Пальне вроздріб продовжує дорожчатиПальне вроздріб продовжує дорожчати
У період з 20 по 21 вересня середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 16 копійок - до 54,65 грн/л. Бензин А-95+ здорожчав на 25 копійок - до 57,49 грн/л, а дизельне пальне - на 0,17 грн/л, до 54,49 грн/л.
Представлено триколісний велосипед Bentley за 737 доларівПредставлено триколісний велосипед Bentley за 737 доларів
Триколісний велосипед Bentley Mulliner отримав безліч опцій і розкішну обробку. Сидіння здатне адаптуватися під дитину, роблячи посадку зручнішою.
KIA представила оновлений Niro 2024-го модельного рокуKIA представила оновлений Niro 2024-го модельного року
KIA Niro другого покоління з гібридними, плагін-гібридними та повністю електричними силовими агрегатами дебютував ще минулого року. Тепер виробник оновив лінійку.
BMW M5 перетворили на поліцейський автомобільBMW M5 перетворили на поліцейський автомобіль
Цей BMW M5 Competition змушує інших водіїв їздити акуратніше. Власник демонструє свій заряджений седан на різних виставках.
В Україні готують нові законодавчі правила для їзди на електросамокатахВ Україні готують нові законодавчі правила для їзди на електросамокатах
Члени комітету Верховної ради з питань транспорту дійшли згоди щодо низки правил та обмежень, які стосуються користування персональним електричним транспортом, включаючи електросамокати.
У Китаї показали гібридний кросовер GAC Trumpchi ES9У Китаї показали гібридний кросовер GAC Trumpchi ES9
GAC Trumpchi ES9 надійде в продаж у Китаї за ціною менше ніж 41 100 доларів. Новинка оснащена 340-сильною гібридною установкою і може проїхати до 143 км на електротязі.
VinFast буде поставляти електромобілі в Європу в цьому роціVinFast буде поставляти електромобілі в Європу в цьому році
Згідно з планом, близько 3 000 кросоверів VF8 будуть доставлені до Франції, Німеччини та Нідерландів у четвертому кварталі цього року.
Американська компанія Czinger готує надпотужний гібридний кросоверАмериканська компанія Czinger готує надпотужний гібридний кросовер
Новинка від Czinger може стати найшвидшим кросовером у світі. Нову модель оснастять 1250-сильною гібридною установкою від гіперкара 21C.
У Шотландії налагоджено випуск електричних позашляховиків з ресурсом до 50 роківУ Шотландії налагоджено випуск електричних позашляховиків з ресурсом до 50 років
Компанія Munro з Глазго представила на нещодавній виставці Emergency Services Show незвичайний автомобіль для гірничорятувальної служби.
На аукціон виставили електричний GMC Hummer із мінімальним пробігомНа аукціон виставили електричний GMC Hummer із мінімальним пробігом
Це перший екземпляр 2024 випуску, який потрапив на торги. Він знаходиться в ідеальному стані, оскільки проїхав всього 200 миль.
Skoda показала відразу дві нові доступні моделі на фотоSkoda показала відразу дві нові доступні моделі на фото
Нові покоління Skoda Kodiaq та Superb не вперше виїхали на дороги. Їх тестують уже протягом кількох років.
На продаж виставили унікальний шведський спорткарНа продаж виставили унікальний шведський спорткар
Saab EX створено в єдиному екземплярі на базі моделі 900. Спорткар оснащений 223-сильним двигуном і має відмінний стан.
Три причини купити очищувач повітря у свій автомобільТри причини купити очищувач повітря у свій автомобіль
Найкраще рішення для контролю мікроклімату в салоні - очищувач повітря для авто. Розберемося, навіщо він потрібний, і знайдемо причини, чому варто його купувати.
Новий Jeep Avenger визнали найбільш привабливим компактним кросовером за версією «autonis»Новий Jeep Avenger визнали найбільш привабливим компактним кросовером за версією «autonis»
Новий Jeep Avenger здобуває нагороду «Краща дизайнерська новинка» в категорії «Малий кросовер/позашляховик».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015