Новости за 21.08.2023

Skoda Superb нового покоління «засвітилась» без камуфляжуSkoda Superb нового покоління «засвітилась» без камуфляжу
Нова Skoda Superb збереже знайомий дизайн, але стане більшою і просторішою всередині. Поряд із бензиновими і дизельними версіями запропонують гібрид, що підзаряджається.
Volkswagen ID.Buzz перетворили на кемперVolkswagen ID.Buzz перетворили на кемпер
Volkswagen представив свій електромобіль ID.Buzz на виставці Electrify Expo в Лонг-Айленді, штат Нью-Йорк, зі спеціальним пакетом, який перетворює машину на кемпер.
Автовози з новими Tesla Cybertruck помічені на дорогах СШААвтовози з новими Tesla Cybertruck помічені на дорогах США
Електричний пікап Tesla Cybertruck став на конвеєр і його перші екземпляри, ймовірно, прямують до своїх власників.
Презентовано новий суперкар Mercedes-AMG GTПрезентовано новий суперкар Mercedes-AMG GT
Суперкар Mercedes-AMG GT має знайомий вигляд, але підріс у розмірах і став чотиримісним. Вперше купе отримало повний привід.
New Holland створила перший у світі трактор для людей з інвалідністюNew Holland створила перший у світі трактор для людей з інвалідністю
TL5 «Acessivel» був розроблений для людей з вадами нижніх кінцівок, що дозволяє їм працювати в полях самостійно.
В Україні спростили процедуру працевлаштування водіїв екстреної меддопомогиВ Україні спростили процедуру працевлаштування водіїв екстреної меддопомоги
Кабмін ухвалив постанову, якою передбачена можливість спрощеної процедури працевлаштування для водіїв екстреної медичної допомоги (ЕМД) та медицини катастрофі.
Рідкісний кабріолет 1936 року від українського дизайнера продали майже за 2 мільйона доларівРідкісний кабріолет 1936 року від українського дизайнера продали майже за 2 мільйона доларів
Hispano-Suiza J12 створив дизайнер з України Яків Савчик. Кабріолет оснащений величезним 11,3-літровим V12 потужністю 250 к.с.
Пальне на українських АЗС продовжує дорожчатиПальне на українських АЗС продовжує дорожчати
За вихідні (18-21 серпня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 0,16 грн/л і склала 52,52 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,30 грн/л - до 54,71 грн/л, а дизельне пальне - на 0,16 грн/л, до 52,04 грн/л.
Дизайнери створили «досконалий електромобіль»Дизайнери створили «досконалий електромобіль»
Дизайнери створили «зовнішність ідеального електромобіля», використовуючи найпоширеніші елементи стилю, які можна знайти у популярних серійних електромобілях.
Технологія NASA наближає нас до появи літаючих автомобілівТехнологія NASA наближає нас до появи літаючих автомобілів
Новий транспортний засіб буде розміром зі звичайний автомобіль, що вміщає 2 людини.
Rolls-Royce показав розкішний родстер La Rose Noire DroptailRolls-Royce показав розкішний родстер La Rose Noire Droptail
На спеціальному заході компанія Rolls-Royce представила лімітований родстер під назвою La Rose Noire Droptail. Його тираж обмежений чотирма екземплярами, вартість кожного становить близько 25 мільйонів доларів.
У Києві на тиждень перекрили ХрещатикУ Києві на тиждень перекрили Хрещатик
У центрі Києва, на Хрещатику, буде перекрито рух транспорту у період з 23:00 години 20-го серпня до 23:30 години 28-го серпня.
Старий 38-річний Peugeot пішов з молотка за 329 500 доларівСтарий 38-річний Peugeot пішов з молотка за 329 500 доларів
Випущено лише 200 заряджених Peugeot 205 Turbo 16. Середньомоторний повнопривідний хетчбек здатний розвинути 220 км/год.
У США на аукціоні продали згорілий корпус старого гоночного автомобіля FerrariУ США на аукціоні продали згорілий корпус старого гоночного автомобіля Ferrari
У США на аукціоні Sothebys за 1,8 мільйона доларів продали згорілий корпус старого гоночного автомобіля Ferrari.
Новий повнопривідний кросовер Chery Exploration 06 оцінили 16 000 доларівНовий повнопривідний кросовер Chery Exploration 06 оцінили 16 000 доларів
Chery вивела на ринок новий повнопривідний кросовер Exploration 06. Автомобіль розроблений у новій фірмовій стилістиці марки.
Концерн BAIC анонсував великий електричний позашляховик BAW Stone 01Концерн BAIC анонсував великий електричний позашляховик BAW Stone 01
BAW Stone 01 дуже нагадує британський Land Rover Defender. Позашляховик отримав 476-сильну електричну установку.
В Південній Кореї стартували продажі Hyundai Santa Fe 2024В Південній Кореї стартували продажі Hyundai Santa Fe 2024
Першою країною, в якій стартували продажі Hyundai Santa Fe 2024, стала Південна Корея. Там автомобіль представлений двома варіантами.
Ціни на дизельне пальне вказують на світовий дефіцитЦіни на дизельне пальне вказують на світовий дефіцит
У всьому світі ціни на паливо захмарно високі порівняно з сирою нафтою, з якої воно виготовляється, що вказує на дефіцит, який повинен насторожити уряди, одержимі інфляцією.
Суперкар Ferrari згорів дотла під час їзди по кукурудзяному полюСуперкар Ferrari згорів дотла під час їзди по кукурудзяному полю
Блогер заявив, що пожежа не була запланована та сталася випадково. У підсумку дорогий суперкар був знищений за лічені хвилини.
Maserati відкликає MC20 Cielo через проблеми з вітровим скломMaserati відкликає MC20 Cielo через проблеми з вітровим склом
Національне управління з безпеки дорожнього руху США (NHTSA) пропонує всім власникам автомобіля терміново звернутися до офіційних дилерів італійської марки, щоб усунути прикрий виробничий брак.
З Івано-Франківська на передову поїхали шість реанімобілівЗ Івано-Франківська на передову поїхали шість реанімобілів
Днями з Івано-Франківська для потреб медичних підрозділів вирушили одразу 6 реанімобілів.
Старий Volkswagen Polo перетворили на шестиколісний автомобіль-амфібіюСтарий Volkswagen Polo перетворили на шестиколісний автомобіль-амфібію
Boatswagen зібрали з двох Volkswagen Polo. У підсумку вийшов незвичайний автомобіль-амфібія з унікальним кузовним обвісом.
Honda і Acura підтримали стандарт зарядки від TeslaHonda і Acura підтримали стандарт зарядки від Tesla
Honda та Acura приймуть за основу зарядки Tesla North American Charging Standard (NACS) у Північній Америці.
Stellantis Україна повідомляє про новий кредитний продукт від ПриватБанку для автомобілів PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles та JeepStellantis Україна повідомляє про новий кредитний продукт від ПриватБанку для автомобілів PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles та Jeep
Українське представництво концерну Stellantis повідомляє про початок важливої стратегічної співпраці з ПриватБанком, яка відкриває нові можливості для покупців щодо кредитування автомобілів PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles та Jeep.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015