Новости за 20.06.2023

KIA готує електричну альтернативу SportageKIA готує електричну альтернативу Sportage
Компактний електричний кросовер KIA EV5 готується до офіційного дебюту, запланованого на четвертий квартал цього року. У компанії новинку позиціонують як альтернативу паливного Sportage.
Світовий авторинок зростає рекордними темпамиСвітовий авторинок зростає рекордними темпами
Продажі нових автомобілів у світі зросли на 18,7 відсотка у травні. За останній місяць весни 2023 року на планеті купили 7,371 мільйона легкових і легких комерційних машин.
Названо гібридні авто з найбільшим запасом ходу на електротязіНазвано гібридні авто з найбільшим запасом ходу на електротязі
Деякі гібридні автомобілі можуть проїхати понад 100 км виключно на електротязі. Більшість автовиробників пропонують відразу декілька Plug-in гібридів у своєму модельному ряді.
Понад 41 тисячу заявок на обмін та відновлення посвідчення водія оформили через «Дію»Понад 41 тисячу заявок на обмін та відновлення посвідчення водія оформили через «Дію»
Із 23 травня, коли онлайн-послугу було запущено в Дії, донині уже оформлено 41 229 заявок на обмін або відновлення посвідчення водія.
Колишній завод Nissan у Петербурзі розпочав збирати автомобілі LadaКолишній завод Nissan у Петербурзі розпочав збирати автомобілі Lada
До кінця року завод планує зібрати 10 тися автомобілів.
Опубліковано перші знімки позашляховика Haval XianglongОпубліковано перші знімки позашляховика Haval Xianglong
Haval Xianglong буде представлений до кінця 2023 року та складе конкуренцію Toyota Land Cruiser та Land Rover Defender. Позашляховик оснастять гібридними силовими установками потужністю до 313 к.с.
Електромобілям XPeng дозволили активувати автопілот на дорогах загального користуванняЕлектромобілям XPeng дозволили активувати автопілот на дорогах загального користування
XPeng нещодавно отримав право використовувати частковий автопілот на окремих дорогах китайської столиці.
Школяр зі Львівщини придумав «розумний світлофор», який запобігатиме аваріямШколяр зі Львівщини придумав «розумний світлофор», який запобігатиме аваріям
Ідея полягає в тому, щоб повідомляти інших водіїв про порушників, які «вилітають» на червоне світло світлофора.
Новий Hyundai Santa Fe помічено під час тестівНовий Hyundai Santa Fe помічено під час тестів
Hyundai Santa Fe чекає на чергову зміну поколінь, яка вже традиційно принесе кросоверу повністю перемальовану зовнішність.
В Італії повернули у виробництво легендарний спорткар Lancia DeltaВ Італії повернули у виробництво легендарний спорткар Lancia Delta
Grassi 044S натхненний ралійним болідом Lancia Delta S4 та отримав ретродизайн. Під капотом розташований 640-сильний двигун, а розгін від 0 до 100 км/год займає лише 2,9 секунди.
Рестайлінговий KIA Seltos сфотографували без камуфляжуРестайлінговий KIA Seltos сфотографували без камуфляжу
Опубліковано фотографії оновленого кросовера KIA Seltos для індійського ринку.
Ралійні автомобілі WRC зняли на дорогах загального користуванняРалійні автомобілі WRC зняли на дорогах загального користування
Зустріти ралійний автомобіль під час поїздки на роботу таланить далеко не всім. Така можливість є лише у автомобілістів тих країн, де відбуваються змагання WRC.
Renault готує лінійку спортивних електромобілівRenault готує лінійку спортивних електромобілів
Alpine збудують на новій платформі 5-ть спортивних електромобілів. Флагманською моделлю стане наступник спорткара Alpine A110, який у топовій версії може отримати два електромотори та великий запас ходу.
Для ЗСУ закуплять ще 20 тягачів FodenДля ЗСУ закуплять ще 20 тягачів Foden
Раніше Фонд Порошенка з волонтерами ГО «Справа громад» законтрактували 20 таких машин, перша - вже працює на лінії фронту.
Китайський електричний клон MINI надійшов у вільний продажКитайський електричний клон MINI надійшов у вільний продаж
Бюджетний електромобіль JAC Yiwei 3 оснащений електродвигуном потужністю 95 або 136 к.с. Вартість авто становить від 12 600 до 17 900 доларів.
Новий Volkswagen Golf отримав версію для суворого бездоріжжяНовий Volkswagen Golf отримав версію для суворого бездоріжжя
До пакету доробок входять нові кузовні деталі, додаткові світлоелементи, збільшений дорожній просвіт і багажник на даху. Двигун зарядженого хетчбека залишився без змін.
Завод Mercedes-Benz у Мангеймі випустив понад 1000 електробусів eCitaroЗавод Mercedes-Benz у Мангеймі випустив понад 1000 електробусів eCitaro
З моменту запуску в серійне виробництво електробусів Mercedes-Benz eCitaro наприкінці 2018 року минуло майже 5 років, а на підприємстві в Мангеймі за цей час випустили понад тисячу машин.
Британці налагодять виробництво швидких акумуляторів для електромобілівБританці налагодять виробництво швидких акумуляторів для електромобілів
Компанія Nyobolt із Великої Британії хоче завалити світ акумуляторними батареями для електромобілів, які заряджаються всього за 6 хвилин.
Чому не слід відкладати проведення ТО на осінь?Чому не слід відкладати проведення ТО на осінь?
Спеціалісти рекомендують проводити ТО відповідно до строків, встановлених автовиробником. Це означає, що якщо пробіг транспортного засобу досяг регламентованого показника, відвідати сервіс необхідно якомога скоріше.
Чим офіційний PEUGEOT е-2008 кращий за конкурентів?Чим офіційний PEUGEOT е-2008 кращий за конкурентів?
Сучасний електромобіль PEUGEOT е-2008 вже доступний в Україні для купівлі «просто тут і зараз».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015